Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@03:02:44 GMT

اعلام بودجه سال آینده 10 دانشگاه برتر کشور

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۷۹۰۶

بودجه ۱۰ دانشگاه برتر کشور در سال آینده مشخص شد که می‌توان به دانشگاه تهران ، شهید بهشتی، الزهراء، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت، خواجه نصیر، علامه طباطبایی، تربیت مدرس و خوارزمی اشاره کرد.

* بودجه سال آینده دانشگاه تهران۶۸۸ میلیارد تومان است

اخبار اجتماعی- بر اساس این گزارش، بودجه دانشگاه تهران که دارای ۵۲ هزار و ۱۵۴ دانشجو و ۳۳۰۵ اعضای هیأت علمی است امسال ۶۰۲ میلیارد تومان بودجه داشته که در سال آینده این مبلغ به ۶۸۸ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دانشگاه شهید بهشتی با ۱۷ هزار دانشجو و ۱۲۹۰ اعضای هیأت علمی، امسال ۳۹۲ میلیارد تومان بودجه داشته که این رقم در سال آینده به ۴۲۳ میلیارد تومان افزایش یافته است.

* اعتبار دانشگاه الزهرا در سال آینده ۳۸۷ میلیارد تومان است

گفتنی است؛ دانشگاه الزهراء با ۹۴۰۰ دانشجو و ۶۰۰ اعضای هیأت علمی بودجه امسال آن ۱۴۵ میلیارد تومان بوده که این عدد در سال آینده به ۱۵۶ میلیارد تومان رسیده است.

همچنین دانشگاه صنعتی شریف نیز با ۱۰ هزار و ۲۴۲ دانشجو و ۴۸۰ اعضای هیأت علمی امسال ۳۴۱ میلیارد تومان بودجه داشته که این رقم در سال آینده به ۳۸۷ میلیارد تومان رسیده است.

* دانشگاه صنعتی امیرکبیرسال آینده ۳۲۲میلیارد بودجه دارد

از طرفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با ۱۴ هزار و ۴۳۰ دانشجو و ۵۸۵ اعضای هیأت علمی از بودجه ۲۸۶ میلیارد تومانی امسال به ۳۲۲ میلیارد در سال آینده خواهد رسید.

این در حالی است که دانشگاه علم و صنعت با ۱۰ هزار و ۸۳۷ دانشجو و ۶۰۸ اعضای هیأت علمی امسال ۲۶۹ میلیارد تومان بودجه داشته که در سال آینده این رقم به ۲۷۷ میلیارد تومان می‌‌رسد.

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نیز با ۷۰ هزار و ۹۰ دانشجو و ۶۰۵ اعضای هیأت علمی امسال بودجه‌اش از ۱۴۳ میلیارد تومان در سال آینده به ۱۶۰ میلیارد تومان می‌رسد.

* ۳۵۸ میلیارد تومان بودجه دانشگاه تربیت مدرس برای سال آینده است

لازم به ذکر است دانشگاه علامه طباطبایی با ۱۶ هزار و ۴۸۷ دانشجو و ۱۵۱۳ اعضای هیأت علمی امسال دارای ۲۴۸ میلیارد تومان بودجه بوده که این عدد در سال آینده به ۲۶۶ میلیارد تومان می‌رسد. همچنین دانشگاه تربیت مدرس با ۹۲۰۰ دانشجو و ۶۶۷ اعضای هیأت علمی امسال بودجه‌اش از ۳۲۱ میلیارد تومان در سال آینده به ۳۵۸ میلیارد تومان خواهد رسید.

این در حالی است که دانشگاه خوارزمی نیز با ۱۴ هزار و ۵۴۲ دانشجو و ۴۸۰ اعضای هیأت علمی امسال ۲۰۹ میلیارد تومان اعتبار مالی‌اش بوده است که این رقم در سال ۹۹ به ۲۲۹ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران بودجه بودجه دانشگاه تهران دانشگاه برتر صنعتی شریف اعضای هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست