Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا باهنر روز شنبه در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین خاطر نشان کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات خواست جامعه اسلامی مهندسین است.

وی با اشاره به رد صلاحیت تعداد زیادی از نامزدهای انتخابات مجلس اضافه کرد: وقتی شورای نگهبان باید صلاحیت بیش از ۱۶ هزار نفر را بررسی کند کار سخت می شود و شورای نگهبان در رد صلاحیت‌ها تقصیر ندارد اما این ساختار بررسی باید متحول شود چرا که ممکن است در آینده ۱۰۰ هزار نفر برای نامزدی مجلس ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور افرادی با سابقه های ضعیف اجرایی در مجلس گفت: کسانی باید وارد مجلس شوند که سلسله مراتب رشد را در طول زمان طی کرده باشند و یک دفعه از ستوانی به سرداری نرسیده باشند.

باهنر با بیان این موضوع که برای انقلاب باید کادرسازی می کردیم، افزود: برخی را فقط ملک الموت می تواند از صندلی قدرت جدا کند.

وی بر تلاش برای احراز صلاحیت تعداد بیشتری از نامزدهای انتخابات تاکید و خاطرنشان کرد: برخی نامزدهای انتخابات، امام جمعه هستند ولی به خاطر عدم التزام به اسلام احراز صلاحیت نشده اند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه بسیاری از افراد رد صلاحیت شده، معتقد به اسلام، نظام و رهبری هستند، از همه دلسوزان نظام خواست برای تجدید نظر در تایید صلاحیت ها تلاش کنند.

باهنر به شهادت سردار سلیمانی توسط آمریکا اشاره کرد و افزود: شهادت سردار سلیمانی با اینکه غم بزرگی برای ملت های دنیا ایجاد کرد اما این موضوع، تحقق یک آرزوی دیرینه سردار بود.

وی با بیان این موضوع که رییس جمهوری آمریکا بر خلاف عرف دیپلماتیک مسوولیت شهادت سردار سلیمانی را برعهده گرفت، افزود: حداقل قصاص آمریکا این است که نیروهای آمریکایی از منطقه بیرون روند وگرنه مردم به صورت خون آلود، آنها را بیرون خواهند کرد.

نماینده ادوار مجلس، تشییع سردار سلیمانی را با تشییع امام خمینی (ره) مقایسه کرد و اضافه کرد: بر اساس گزارش ناجا، تنها ۱۰۰ هزار سواری در ۲۴ ساعت قبل از تشییع از استان های دیگر وارد کرمان شده بودند.

باهنر با بیان این موضوع که کرمان ظرفیت این میزان جمعیت را نداشت، خاطرنشان کرد: اگر تشییع سردار سلیمانی در کرمان بهتر مدیریت می‌شد شاید با اتفاقات ناگوار همراه نمی‌شد.

وی، سردار سلیمانی را شیر میدان نبرد عنوان کرد و گفت: وقتی سردار سلیمانی کنار فرزندان شهیدان می نشست، قلبش می تپید اما دیپلماتی قدرتمند بود که در یک دیدار، همه چیز را تغییر می داد و شرایط را متحول می کرد.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، عزت سردار سلیمانی را ناشی از اخلاص وی ارزیابی کرد و افزود: سردار سلیمانی، یک مکتب و فرهنگ بود و لازم است بنیادی برای بازخوانی اندیشه های وی تأسیس شود و دانشگاه ها روی بازخوانی افکار وی کار کنند تا برای نسل های آینده تبیین شود.

باهنر با اشاره به حادثه هواپیمای اوکراینی تاکید کرد: لازم است این حادثه مورد توجه قرار گیرد تا اگر قصور و تقصیری بوده است، رسیدگی شود.

وی، فرمایشات رهبری در خصوص سقوط هواپیمای اوکراینی را عاملی برای حل مشکلات به وجود آمده بعد از این حادثه عنوان کرد و افزود: کلام رهبری، جو روانی جامعه را به سمت مطلوب تغییر داد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی محمدرضا باهنر جامعه اسلامی مهندسین شورای نگهبان ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمدرضا باهنر جامعه اسلامی مهندسین شورای نگهبان ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی مجلس شورای اسلامی محمدرضا باهنر جامعه اسلامی مهندسین شورای نگهبان ایالات متحده آمریکا قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • سردار رادان از نمایندگان مجلس برای حمایت از «طرح نور» تشکر کرد
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس برای حمایت از طرح نور
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است