Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در با انتشار مطلبی به سوزاندن کتاب طب داخلی «هاریسون» واکنش نشان داد. متن نامه نوبخت به شرح زیر است.

به نام خداوند جان و خرد

اهمیت و جایگاه والای کتاب بر هیچ انسانی پوشیده نیست؛ در منزلت و ارزش کتاب همین نکته ی مهم شایسته ی ذکر است که دین مبین اسلام با خواندن آغاز شد و بوسیله ی کتاب آسمانی، قرآن مجید، تعالیم متعالی انسان سازش را به بشریت ارزانی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب و مطالعه یکی از اولویت ها و نیازهای همیشه ی تاریخ از آغاز تا به اکنون بوده است؛ بطوری که کتاب و انتشار آن در حوزه های گوناگون دینی، علمی، فرهنگی، هنری و دیگر حوزه ها از عوامل و اولویت های اصلی توسعه و پیشرفت جوامع بوده و می باشد.

کتاب سوزی از زشت ترین اعمالی است که آسیب های جبران ناپذیری را به میراث فرهنگی ملت ها وارد می کند.آثار شوم و زیان آور این عمل قبیح بر اهل نظر پوشیده نیست که خود نشانه ی واپسگرایی، جهل، بی خردی و سبک مغزی است.

حرکت شرم آور فردی که ملبس به لباس مقدس روحانیت است در سوزاندن کتاب" هاریسون" که از منابع و مراجع مسلم علم پزشکی در رشته بیماری های داخلی است که هزاران پزشک با فراگیری‌ مبانی علمی این کتاب ارزشمند، جان میلیون ها نفر را نجات داده اند شایسته ی جامعه ی ایران اسلامی و نیز جامعه پزشکی کشور نمی باشد.

اینجانب ضمن اعلام انزجار و تقبیح این عمل نابخردانه و مشکوک، در راستای اقدامات قانونی از مراکز محترم قضایی بویژه دادستان ویژه روحانیت کشور صدور دستور جلب، دستگیری ،خلع لباس و مجازات این فرد معلوم الحال را خواستارم.

دکتر علی نوبخت
رییس کمیسیون بهداشت و درمان
مجلس شورای اسلامی
پنجم بهمن ماه 1398

 

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس کمیسیون بهداشت مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم