Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون اقدامات گسترده ای در حمایت از تولید با برگزاری متناوب جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای پیگیری و حل مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی با اتخاذ تصمیمات مناسب در هرمزگان صورت پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ دکتر ایرج حیدری در جلسه کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با اشاره به اقدامات صورت پذیرفته در حمایت از بخش تولید ، عنوان کرد : از ابتدای سال ۹۸ تاکنون اقدامات گسترده ای در حمایت از تولید با برگزاری متناوب جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای پیگیری و حل مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی با اتخاذ تصمیمات عملیاتی صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در همین رابطه گفت : فعال شدن بسیاری از واحدهای تولیدی غیرفعال و جلوگیری از غیرفعال شدن بسیاری واحد های تولیدی و صنعتی نظیر کارخانه آلومینیوم المهدی بخشی از این تلاش ها بوده است.   معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان تصریح کرد: با اقدامات صورت پذیرفته در حمایت از کارخانه آلومینیوم المهدی تعداد دیگ های این کارخانه از ۱۰۷ دیگ به بیش از ۲۰۰  دیگ فعال افزایش یافته است که با رشد ۱۶۰ درصدی فعالیت این واحد همراه بوده است.   حیدری خاطرنشان کرد: با فراهم شدن شرایط رونق واحد های تولیدی از بیکاری بسیاری از کارگران در هرمزگان جلوگیری بعمل آمد.   وی افزود: در زمینه جذب تسهیلات اشتغال روستایی، هرمزگان در سطح کشور پیشتاز است.   معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به تشکیل کمیته اقدام در هرمزگان، اظهار داشت: با تشکیل کمیته اقدام در استان هرمزگان با حضور دستگاه های اجرایی و نظارتی تصمیمات به موقع و عملیاتی در حمایت از تولید اتخاذ شد که در سطح کشور بی سابقه بود.   حیدری گفت: جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به واسطه شرایط خاص سال ۹۸ برای پیگیری رفع مشکلات واحد های تولیدی با رشد چشمگیری همراه بوده و اکثر مصوبات آن در حمایت از بخش تولید عملیاتی شده است.   وی تصریح کرد: پروژه بزرگ صنعتی مادکوش با رفع موانع و مشکلات پیش روی آن و تامین برق، گاز، تسهیلات و مواد اولیه مورد نیاز آن آماده افتتاح و بهره‌برداری است.   معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قانون مهم تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی از سوی بانک مرکزی به بانک ها، دستگاه های اجرایی و بانک ها این مهم را جهت اطلاع عموم برای بهره مندی از مزایای آن از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی اطلاع رسانی نمایند.   حیدری افزود: حمایت از رونق تولید و تسهیل تسویه بدهی تولید کنندگان به بانک ها و موسسات اعتباری مهمترین هدف ابلاغ قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی از سوی بانک مرکزی به بانک ها می باشد و این قانون تسهیل کننده مصوبه مجلس شورای اسلامی در حمایت از بخش تولید است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو و در حمایت از توافق با مقاومت
  • تظاهرات گسترده علیه نتیاهو و در حمایت از توافق با مقاومت