Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل بانک ‌پارسیان اعلام کرد: با مشارکت ۴ بانک (پارسیان، ملی، ملت و پاسارگاد) و بخش خصوصی فضایی را ایجاد کرده‌ایم که تا به حوزه بانکداری دیجیتال ورود متفاوت‌تری داشته باشیم.

کوروش پرویزیان در مراسم بهره‌برداری ارتباط‌های الکترونیک سپرده مرکزی تسویه وجوه و اوراق بهادار و بانک پارسیان در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) اظهار داشت: دسترسی ساده و شناسایی هویت یکی از موضوعات مهم در نهادهای مالی است‌ چرا که مقدمه شفاف‌سازی احراز هویت است که باید به درستی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل بانک پارسیان با اعلام این که در ایران همیشه نهادهای مالی جزو نهادهای بسیار شفاف و با استانداردهای مدرن هستند که حتی بر خلاف برخی کشورها، ما مشتریان بدون‌نام در سیستم بانکی نداریم، اظهار داشت: استانداردهای فعلی ایران به استانداردهای کشورهایی همانند روسیه و چین خیلی نزدیک است و این نشان می‌دهد که تطبیق استانداردهای ایران با دنیا خیلی پیچیده نخواهد بود.

وی افزود: موضوع بسیار مهم این است که باید حس اعتماد و اطمینانی که بین بانک و مشتریان بانک ایجاد شده را ارتقا بدهیم.

پرویزیان تصریح کرد: سجام مقدمه سرویس‌های عامی است که به مشتریان ارائه می‌کنیم تا بتوانیم یک پکیج کامل را برای مشتریان شکل بدهیم که کیف پول الکترونیک‌، آی گپ، تاپ، خدمات کارگزاری و لوتوس پارسیان در حوزه صندوق‌های سرمایه گذاری ها نیز از جمله سرویس هایی است که از سوی بانک پارسیان در حال حاضر ارائه می شود.

مدیرعامل بانک پارسیان افزود: با مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار در نظر داریم تا با پشتوانه دارایی‌ها - سهام و ... بانک پارسیان و 3 بانک دیگر قابلیت نقد و قابل گردش دارایی‌ها را تسریع کنیم و بر همین اساس در حال حاضر پروژه‌ها را با یونیت طلا شروع کرده‌ایم و  منتظر مجوز نهادهای مرتبط هستیم و در همین حال دولت مجوز ارز دیجیتال را نیز صادر کرده اما باید سایر نهادهای تصمیم گیر نیز مجوزهای مورد نیاز را صادر کنند تا با استفاده از این گونه ابزارهای مالی اقتصاد ایران یک ‌گردش و چرخش مناسب را تجربه کند.

* ارتباط سپرده گذاری مرکزی و بانک پارسیان با سامانه سجام عملیاتی شد

مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی در مراسم بهره برداری ارتباط‌های الکترونیک سپرده مرکزی تسویه وجوه و اوراق بهادار و بانک پارسیان در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) که با حضور مدیرعامل سمات و بانک پارسیان برگزار شد، اظهار داشت: بازار سرمایه توانست در اوج تحریم ها و بن بست های اقتصادی و مالی با تامین مالی برای بخش عمومی، خصوصی و حتی برای دولت در توسعه اقتصاد کشور نقش ویژه ای داشته باشد.

حسین فهیمی در ادامه افزود: با طراحی ابزارهای نو و متنوع سرمایه‌گذاری‌های تازه با مشارکت فعال مردم صورت گرفته است و در این میان بسترهای بازار سرمایه هم متناسب با این شرایط باید گسترده تر شود.

وی اظهار داشت: با استفاده از شریعت اسلامی در بازار سرمایه توانسته ایم با جلب اعتماد عمومی، جذب منابع تازه را وارد مراحل جدی‌تری کنیم.

فهمیمی تصریح کرد: برای اولین بار در کشور افراد یک بار شناسایی می‌شوند و کاهش ریسک‌های جعل و دستکاری و همکاری با اولین بانک در بازار سرمایه هم صورت گرفت.

مدیرعامل سمات افزود: بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفر در سامانه سجام ثبت نام کرده اند اما فعلا اجباری نیست و طرفیت بیش از 10 میلیونی برای ثبت نام در این سامانه وجود دارد.

وی گفت : سجام پله اول قبل از ورود به پروژه‌های بزرگ‌تر و راهبردی‌تری است که لزوما باید در ابتدا این سامانه فعالیت آن جدی و عمومی می‌شد و همکاری با بانک پارسیان اولین ارتباط سجام از طریق یک بانک است که سرویس ها و خدمات بانک سرمایه به مشتریان (ثبت‌نام و اهراز هویت) به صورت کامل ارائه می شود.

فهیمی افزود : 19 هزار و 300 مشتری جدید الورود در سجام در طی روزهای اخیر ثبت نام کرده اند که 60 درصد از طریق موبایل، تبلت و اپلیکیشن ها بوده است که نشان می دهد افرادی با نگاه مدرن وارد بازار سرمایه شده اند.

 تسنیم

برچسب ها: بانک ، بانکداری دیجیتال

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک بانکداری دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است