Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:15:06 GMT

کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها در اولویت قرار دارد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۰۲۲۲

کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها در اولویت قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله موحد ظهر شنبه در جلسه ویدئو کنفرانس با دادستان‌ها، مسئولان قضائی و مدیران زندان‌ها سراسر استان کرمان بیان داشت: ریاست قوه قضائیه بر بهره‌گیری حداکثری نهادهای ارفاقی قانونی در راستای آزادی زندانیان تاکید دارد همچنین باید مددجویان در زندان شرایط استفاده از این نهادهای ارفاقی را داشته باشند و محروم نمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها از جمله اولویت‌های قوه قضائیه محسوب می‌شود افزود: شوراهای حل اختلاف زندان‌های استان کرمان در سال گذشته رتبه بسیار خوبی را کسب کرده‌اند و امسال هم شاهد اقدامات خوبی از سوی شوراها بوده‌ایم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: امیدوارم طی دو ماه پایانی آخر سال شاهد افزایش فعالیت‌های سازشی شوراهای حل اختلاف زندان باشیم.

موحد در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: هیأتی در راستای بازرسی از وضعیت زندان‌های استان کرمان تشکیل شده که خروجی بسیار خوبی را از این هیأت شاهد بوده‌ایم ضمن اینکه لازم می‌دانم که دادگستری و زندان‌های استان کرمان باید همواره به گونه‌ای عمل کنند که در هر زمان برای ارزیابی عملکرد دستگاه قضائی استان آمادگی داشته باشند.

وی یادآور شد: دستورالعمل‌های رئیس قوه قضائیه به خصوص دستورالعمل تعیین تکلیف پرونده‌های معوقه، کاهش جمعیت کیفری، ساماندهی وضعیت زندان‌ها، استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف همچنین دستورالعمل حفظ کرامت انسانی در حوزه‌های مختلف باید به طور ویژه مورد توجه باشد.

رئیس شورای قضائی استان کرمان اظهار داشت: در جهت کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و همچنین ساماندهی امور زندانیان لازم است از نهادهای ارفاقی در مراحل تعقیب، تحقیق، دادرسی، اجرای حکم، تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط، مرخصی‌های پایان حبس، اعمال ماده ۴۴۲، استفاده از مجازات‌های جایگزین، پابند الکترونیکی و عفو بهره‌مند شد.

موحد بیان داشت: طی روزهای آینده مناسبت‌های مختلفی را پیش رو داریم که می‌توان از آنها در جهت عفو برای مددجویان زندان‌ها استفاده کرد ضمن اینکه باید استفاده از مقوله عفو برای تمامی آنهایی که واجد شرایط هستند فراهم و همچنین شرایط باید به صورت مستمر بررسی شود.

وی تصریح کرد: در استان کرمان کمیسیون عفو فعال‌تر شده و هم‌اکنون حدود ۵۰۰ مورد پیشنهاد عفو در کمیسیون مطرح گردیده که امیدواریم در مناسبت‌های پیش رو امکان آزادی آنها فراهم شود.

کد خبر 4835696

منبع: مهر

کلیدواژه: عفو زندانیان دادگستری کرمان بارش برف بوشهر دهه فجر سیل سیستان و بلوچستان تعطیلی مدارس گرگان قزوین ایلام شهرکرد شیراز انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • دومین پیروزی شطرنج باز خوزستان در مسابقات بین المللی امارات
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد