Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@20:45:33 GMT

شبكه بانكي از توليد انبوه خودرو حمايت كند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۱۰۰۲

شبكه بانكي از توليد انبوه خودرو حمايت كند

پول نیوز - مديرعامل ايران خودرو خواستار تغيير شاخص‌هاي حمايت صندوق نوآوري و شكوفايي براي تامين منابع مالي پروژه‌هاي دانش بنيان ايران خودرو و قطعه سازان در مسير داخلي سازي شد و گفت: صرفنظر از اين كه شركت ارايه كننده محصول، دانش بنيان است يا خير، محصول دانش بنيان بايد مورد حمايت قرار گيرد. به گزارش پول نیوز، فرشاد مقيمي در ديدار با اعضاي كارگروه نظارت بر مصوبات شوراي امنيت ملي كشور تصريح كرد:‌ وقتي وزارت صنعت دستور ساخت داخل محصولي را صادر مي كند صندوق‌ها بايد براي طراحي آن كمك كنند و شبكه بانكي نيز از توليد انبوه محصول حمايت كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه با بيان اين كه ايران‌خودرو با چالش‌هاي متعددي مواجه بوده كه با همكاري و حمايت‌هاي مسئولان توانسته در مسير مطلوبي قرار گيرد گفت: توليد روزانه از عدد 950 دستگاه خودرو در روزهاي ابتداي شهريورماه به 2557 در روز سي‌ام دي ماه و ميزان تجاري‌سازي و عرضه به بازار خودرو نيز از عدد 650 به 2400 دستگاه در همين بازه زماني رسيده است. 
وي از تحويل 150 هزار دستگاه خودرو در سه ماه گذشته به مشتريان خبر داد و گفت:‌ خودروهاي كسري دار كارخانه كه در شهريورماه بيش از 67 هزار دستگاه بود و هريك بيش از 24 قطعه كسري داشت را تكميل كرده و به مشتريان تحويل داده‌ايم. 
مقيمي، فعال‌سازي ظرفيت توليد قطعه‌سازان را از دستاوردهاي ماه‌هاي اخير برشمرد و گفت: با همكاري سازندگان سياست‌هاي ساخت داخل توليد را جلو مي‌بريم. 
مديرعامل ايران خودرو به داخلي سازي 50 قطعه با كاهش ارزبري 50 ميليون يورو اشاره كرد و گفت: به گواه سازندگان با اجراي برنامه‌هاي داخلي سازي بسياري از كارگران به خطوط توليد بازگشته‌اند و حتي در روزهاي تعطيل نيز فعال هستند. در همكاري با وزارت دفاع نيز موفق به داخلي سازي 8 قطعه مهم خودرو شده‌ايم. 
وي بهبود شرايط اقتصادي و توليد را موضوع اصلي كشور دانست و گفت:  ايران خودرو در 5 استان سايت توليدي دارد و 16 استان نيز در ساخت قطعه براي سايت‌هاي توليدي ايران خودرو مشاركت دارند. رونق در ايران خودرو منجربه حركت قطعه‌سازان نيز شده است. 
مقيمي از افزايش جذب نقدينگي در ايران خودرو خبر داد و گفت: پرداخت به قطعه سازان نيز افزايش قابل توجهي يافته و با توجه به اينكه پرداخت‌ها همراه با رعايت عدالت بوده توانسته سبب ايجاد انگيزه در قطعه‌سازان شود. 
وي در ادامه با بيان اين كه از نيمه بهمن ماه تيراژ توليد روزانه ايران خودرو در عدد 2500 دستگاه تثبيت خواهد شد، تزريق نقدينگي را عامل مهمي براي تحقق اين موضوع دانست و گفت: با تامين منابع مالي، هيچ نگراني براي توليد، اشتغال و ارايه خدمات پس از فروش نخواهيم داشت. در بهمن و اسفند، توليد ماهيانه 60 هزار دستگاه خودرو را هدف‌گذاري كرده ايم. 
مديرعامل ايران خودرو اضافه كرد:‌ درحوزه فروش محصولات نيز در صورتي كه از توان توليد و تحويل خودرو اطمينان حاصل نكنيم اقدام به اجراي برنامه فروش نخواهيم كرد. 
مقيمي خاطرنشان كرد:‌ سازندگاني كه درصد داخلي سازي بالايي در توليد محصولات داشته باشند در اولويت سهم تامين قطعات ايران خودرو قرار مي گيرند. 
در ادامه رئيس و اعضاي كارگروه نظارت بر مصوبات شوراي امنيت ملي كشور نيز بر حمايت از صنعت خودرو كشور براي تداوم رونق توليد در آن تاكيد كردند. 
همچنين در اين جلسه مديران پروژه پلتفرم ملي ايران خودرو، گزارشي از مشخصات پروژه و برنامه زمانبندي اجرا و همچنين نيازمندي هاي تحقق آن را ارايه كردند. 
گفتني است، رئيس و اعضاي كارگروه نظارت بر مصوبات شوراي امنيت كل كشور متشكل از نمايندگاني از مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي، حسابرسي كل كشور، سازمان بازرسي كل كشور، معاونت اقتصادي و فن‌آوري شوراي امنيت ملي، خزانه داري كل كشور، معاونت قوه قضائيه و معاونت فن آوري رياست جمهوري و همچنين مديرعامل گروه خودروسازي سايپا به عنوان همكار در طراحي پلتفرم ملي، از مركز دانش بنيان جتكو ايران خودرو و مركز تحقيقات،‌ طراحي و تكوين محصولات اين خودروساز بازديد كرده و با آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي آن آشنا شدند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودرو ایران خودرو حمایت تولید شبکه بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد

آیین رونمایی از نخستین موتور شش سیلندر ایران ساخت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی که در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.  

دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.
دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

گفتنی است، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود  ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد