Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گفت: قدمت مشارکت‌های اجتماعی در استان با احداث اولین خانه بهداشت در سطح کشور و در شهرستان ارومیه به قبل از انقلاب برمی گردد بعد از انقلاب با گسترش مراکز بهداشتی در سطح روستا‌ها نگرش اجتماعی نگر در روستا‌ها شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از سال ۹۳ نقشه راهی برای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تدوین کردیم یکسری از برنامه‌های ما کوتاه مدت بود که مربوط به توسعه بیمارستانهادر برنامه هتلینگ می‌شد با وجود داشتن زیر ساختها، بیمارستان‌های ۱۰۰ تختخوابی در شهرستان‌های استان با هدف دسترسی مردم به خدمات درمانی احداث و به بهره برداری رسید در شهرستان مهاباد نیز اهداف کوتاه مدت برای گسترش فضای فیزیکی درمانی داشتیم از اهداف دراز مدت اخذ مجوز و احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد بود.

در بحث سلامت تمامی سازمانهاو ارگان‌ها دخیل هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه تبعیضی در حوزه بهداشت و درمان برای هرکدام از شهرستان‌های استان وجود ندارد فرمانداری و مسئولان هرشهری که بیشتر و زودتر برای اهدای زمین و مراحل اداری ما راکمک کرده اند به همان اندازه در انجام پروژه‌های سلامت از جمله احداث مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت اقدام شده تا اعتبارات اختصاص یافته به مرکز عودت داده نشود.

او افزود: در شهرستان مهاباد با همراهی و همکاری فرمانداری شهرستان با دانشگاه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مرکز غربالگری سرطان، بخش بلوک زایمان، اورژانس و کلینیک ویژه تخصصی، احداث پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی از جمله اقدامات مهم در طول این مدت برای توسعه فضای فیزیکی شهرستان بوده است.

احداث ۵۳۰ مرکز و خدمات جامع سلامت در سطح استان شعار عدالت در سلامت را تحقق بخشید

دکتر آقازاده افزود: با مداخله در بحث حاشیه نشینان استان آذربایجان غربی با جمعیت ۶۰۰ هزار نفر که به امکانات شهری و روستایی دسترسی نداشتند و با اقدامات انجام شده در راستای تحقق شعار عدالت در سلامت، پایگاه‌های سلامت شکل گرفت؛ و پرونده‌های الکترونیکی سلامت برای مردم تشکیل شد و با جذب افرادی به عنوان مراقبین سلامت ارائه خدمات سلامت در سطح مناطق حاشیه شهر به صورت فعال درآمد.

او اضافه کرد: دانشگاه در تامین سلامت جامعه ۲۵ درصد نقش دارد و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها دیگر نیز در این برنامه دخیل هستند برای مثال در برنامه ایمنی آب سازمان پاسخگو آبفای شهری و روستایی می‌باشد و دانشگاه وظیفه نطارت و کنترل کیفی آن را بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تصریح کرد: در راستای طرح تحول سلامت ۴۰۰ تخت ویژه به بیمارستان‌های استان افزوده شد ولی با وجود تعداد تصادفات جاده‌ای مشکل کمبود تخت‌های ویژه مرتفع نشد، چون باید در ابتدا جاده بیشتری احداث شود و خودرو‌ها استاندارد شوند تا مشکل کمبود تخت‌های ویژه حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه افزود: استفاده از ظزفیت سفیران سلامت در مدارس آموزش و پرورش می‌تواند در گسترش فرهنگ پیشگیری از حوادث ترافیکی در خانواده‌ها نقش موثری داشته باشد.

خود مراقبتی با افزایش آگاهی مردم یکی از اهداف حوزه سلامت

او افزود: کم تحرکی در میان جوانان و نوجوانان امروزی یکی از چالش‌های حوزه سلامت است که با ایجاد فضای‌های ورزشی و فعالیت جوانان در این مکان‌های میتوان از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

دکتر آقا زاده در پایان گفت: خود مراقبتی با افزایش آگاهی مردم و سواد سلامت جامعه در زمینه کیفیت غدا، کاهش مصرف قند و نمک می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های فشار خون و قلبی و عروقی موثر باشد.

انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت علوم پزشکی خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۳۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات