Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@03:50:21 GMT

بیماری‌هایی که تعادل شما را به‌هم می‌زنند

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۴۹۲۲

بیماری‌هایی که تعادل شما را به‌هم می‌زنند

گاهی اوقات در هنگام نشستن یا ایستادن دچار سردرد و سرگیجه می‌شویم که ممکن است این حالت نشانه وجود یک بیماری در بدن باشد که در این صورت باید به پزشک مراجعه کرد. در ادامه این مطلب با بیماری‌هایی که نشانه آن‌ها از دست دادن تعادل بدن است آشنا خواهید شد.

دیابت کنترل نشده

امروزه بعضی از افراد جامعه دچار بیماری دیابت هستند و اگر این عارضه به خوبی کنترل نشود می‌تواند باعث اختلال در بینایی، نارسایی کلیوی، آسیب‌های عصبی، اختلالات کلامی، مشکلات جدی در پا‌ها و عدم تعادل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید همیشه با رعایت اصول تغذیه‌ای تحت نظر پزشک قرار بگیرند.

مشکلات گوش داخلی

مشکلات گوش داخلی در افراد به علت بروز عفونت‌های ناشی از آن اتفاق می‌افتد و در صورتی که به پزشک مراجعه نشود ممکن است فرد تعادل خود را از دست دهد.

میگرن

افراد مبتلا به میگرن به علت اینکه بیش از پیش نسبت به نور و صدا حساس می‌شوند و تحمل این شرایط برایشان دشوار است گاهی تعادل خود را از دست می‌دهند. همچنین در این افراد مغز به درستی نمی‌تواند محرک‌های بیرونی را از سیستم بینایی دریافت کرده و با آن‌ها برخورد کند در نتیجه مشکل سرگیجه و اختلال دید بروز کرده و تعادل فرد به هم می‌خورد. طبق تحقیقات دانشمندان سرگیجه‌های ناشی از میگرن باعث به وجود آمدن انقباض شاهرگ و جریان خون کم به سمت مغز و در نهایت بر هم خوردن تعادل در بدن فرد می‌شود.

درد پا

یکی دیگر از عوامل بر هم خوردن تعادل بدن به بیماری‌های پا مربوط می‌شود. بروز پینه، میخچه، خار پاشنه و پادرد می‌تواند روی ثبات فرد تاثیر گذاشته و خطر افتادن یا لیز خوردن آن‌ها را بالا ببرد.

فشار خون پایین

در صورت نرسیدن اکسیژن کافی به مغز باید شاهد فشار خون پایین در افراد باشیم که در این صورت تعادل فرد به هم خورده و با سیاهی چشم و سرگیجه روی زمین خواهند افتاد. اگر اعداد پایین‌تر از ۶۰ روی ۹۰ باشند به معنای پایین بودن فشار خون است.

پارکینسون

اختلال در سیستم عصبی می‌تواند باعث اختلال در سطح تعادل بدن شود. برای مثال بیماران مبتلا به ام اس یا پارکینسون، افراد با تجربه سکته مغزی و مبتلایان به آرتروفی به علت نبود کنترل درست روی پا‌ها و دست هایشان بیشتر در معرض عدم تعادل در بدن قرار می‌گیرند.

مصرف برخی دارو‌ها

بهتر است بدانید که استفاده مکرر از دارو در زمان بیماری‌ها به منظور بهبود سلامت جسمانی می‌تواند در کوتاه مدت باعث ایجاد سرگیجه و اختلال در بینایی شوند که در این صورت تعادل بدن معمولا از بین می‌رود و بر زمین می‌افتد پس بهتر است به منظور حفظ تعادل در بدن مصرف دارو را کاهش دهید.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: میگرن دیابت فشارخون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد

علی مرعشی،درباره معاینات حجاج گفت: تقریباً معاینات تمام شده است و ما تقریبا بالغ بر ۸۴ هزار نفر از زائران را معاینه کرده‌ایم و تایید استطاعت جسمی و روانی‌شان انجام شده‌است. همانطور که می‌دانید تعدادی از متقاضیان حج به کمیسیون‌ها معرفی می‌شوند و در کمیسیون‌های تخصصی تایید یا رد می‌شوند و یا نیاز به بررسی بیشتر دارند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد مختصری مراجعه به کمیسیون داشته‌ایم که برای تعیین تکلیف این افراد بررسی بیشتری از سوی پزشکان معاین درخواست شده است و این بررسی‌ها در حال انجام است. در مجموع از بیش از هزار و ۵۰۰ نفر که به کمیسیون معرفی شده‌اند، ۱۵۰ نفر استطاعت جسمی‌شان تایید نشده است و این متقاضیان نمی‌توانند به حج مشرف شوند. این افراد یا دارای بیماری اعصاب و روان هستند یا بیماری قلبی و ریوی این افراد به صورتی بوده است که نمی‌توانستند اعمال سنگین حج را انجام دهند. همچنین افرادی در بین این گروه بودند که سرطان پیشرفته داشتند و تحت درمان هستند. زنان باردار هم بین آنها بود یا افرادی که اعمال جراحی در سه ماه گذشته انجام داده‌اند که باعث منع سفر برای این افراد شده است. 

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تصریح کرد: افرادی که استطاعت جسمی آن‌ها تایید نشده است می‌توانند از اعضای درجه یک خانواده‌شان برای نائب معرفی کنند و حج این افراد را انجام دهند و در نتیجه هر کسی نتواند در این سفر حضور داشته باشد فرد جایگزین وی باید حتما معاینات پزشکی را انجام دهد و استطاعت جسمی و روانی فرد تایید شود. تعدادی از عوامل اجرایی هم هنوز معاینات‌شان تکمیل نشده است. در نتیجه از عموم زائران تقریبا تعداد زیادی تعیین تکلیف شده‌اند و معاینات آن‌ها تمام شده است. 

مرعشی درباره بیماری‌های شایع در حج و توصیه به زائران گفت: هر سال اینگونه است که در حج به دلیل اینکه جمعیت بسیار زیادی از کشورهای مختلف و با بیماری‌های عمومی مختلف حضور دارند، شیوع بیماری‌های تنفسی بسیار شایع است و قدرت سرایت زیادی دارند. هر سال بیشترین بیماری که زائران در حج با آن مواجه می‌شوند بیماری تنفسی و بعد از آن بیماری‌های عضلانی و بیماری‌های گوارشی است. چراکه رژیم غذایی افراد تغییر می‌کند. بنابراین سه گروه بیماری اصلی که هرساله در حج فارغ از بیماری‌های فصلی در بین تمام حجاج شایع می‌شود بیماری‌های تنفسی، عضلانی و گوارشی است. 

وی تصریح کرد: بنابراین پیشگیری از این بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های تنفسی به زائران توصیه می‌شود و زائران باید در آنجا حتما از سجاده شخصی استفاده کنند، همچنین نزدیک بودن صفوف زائران کشورهای مختلف به یکدیگر می‌تواند ضریب ابتلا به بیماری‌های تنفسی را افزایش دهد. بنابراین لازم است زائران از ماسک در تجمعات استفاده کرده و حتما بهداشت فردی را رعایت کنند و مایعات زیاد مصرف کرده تا به سلامت به این سفر رفته و بازگردند. 

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره اعزام پزشکان برای حج تمتع گفت: با اولین پروازی که عوامل اجرایی به حج مشرف می‌شوند پیش پروازهای ما نیز مشرف خواهند شد. البته یک گروه همراه با عمره گزاران برای راه اندازی درمانگاه هایمان اعزام خواهیم کرد تا مقدمات راه اندازی دستگاه‌ها را انجام دهند و دستگاه‌ها را آماده خدمات‌رسانی کنند. 

مرعشی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره حضور تیم پزشکی در عمره مفرده گفت: ما دو گروه پزشکی در عمره مفرده داریم که ۱۶ ساعت در مدینه و ۱۶ ساعت در مکه در درمانگاه خدمات را به زائران در مدت زمان حضور در عمره ارائه می‌کنند. در صورتی که زائری نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی داشته باشد از خدمات سعودی برای او استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر به همراه اولین گروه عمره کزار یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام شده است و همراه با گروه بعدی که احتمالا امروز یا فردا اعزام می‌شوند نیز یک گروه ۶ نفره پزشکی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/ منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی