Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در رابطه با سیاست اروپایی‌ها در دوران بعد از خروج آمریکا گفت: باید هرچه می‌توانیم گلیم‌مان را از اروپا جدا کرده و دلمان را به آنها خوش نکنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدرضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز در رابطه با اینکه با توجه به عیان شدن رویکرد و موضع اروپا در قبال برجام و طرح مسئله مکانیزم ماشه، سیاست‌ها و رویکردهای دولت نیاز به چه تغییراتی دارد؟ اظهار داشت: پیشنهاد من این است که ما مسائل داخلی را از مسائل خارجی جدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال در وزارت کشور، شورای عالی امنیت ملی، وزارت امور خارجه و هر جای دیگر یک گروهی داشته باشیم که فقط در مورد مسائل خارجی فکر، فهم و بررسی کنند و پی بگیرند.

وی عنوان کرد: مسائلی هم داریم که مربوط به داخل است. ما ظرفیت‌هایی در داخل کشور داریم. از نقدینگی دو تریلیونی گرفته تا کارخانجاتی که ۲۰ درصد یا ۳۰ و ۵۰ درصد کار می‌کنند یا ظرفیت‌های دست نخورده‌ای که در بین نسل جوان داریم باید نسبت به داخل کشور مورد توجه قرار گیرند.

عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به نامگذاری سال رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: منِ سید رضا اکرمی به عنوان یک فرد و شما به عنوان یک فرد واقعاً نسبت به این پیشنهاد چه کردیم. طرح و پیشنهادی دادم؟ اظهار نظری کردم؟ سرفه ای کردم؟ منبری رفتم؟ ما بیشتر در داخل کشور گفتار درمانی می‌کنیم در حالی که امور ما با گفتار درمانی درست نمی‌شود بلکه باید با عمل درمانی مشکلات داخل کشورمان را حل کنیم و باید اولویتمان بر داخل باشد. امور خارجی مان را هم به اهلش بدهیم تا درست عمل کنند.

اکرمی در رابطه با اینکه با توجه به شرایط فعلی رویکرد دولت و وزارت خارجه نباید به سمت تعمیق روابط با کشورهای منطقه و شرق برود؟ تاکید کرد: ما بنا داریم با همه دنیا به جز اسرائیل و آمریکا ارتباط داشته باشیم. یقیناً در این راستا همسایگانمان اولویت دارند. حدود ۱۵ کشور همسایگان ما هستند که هزار میلیارد دلار وارداتشان است، حالا بازار ما در آنجا چقدراست؟ ما در وهله اول باید با همسایگان و کشورهای همراهمان ارتباط داشته باشیم و شرق و غرب مهم نیست.

وی خاطرنشان کرد: اینکه در اسلام به همسایه داری سفارش شده والله، بالله فقط به سلام و علیک نیست بلکه به معامله، امنیت، کار و سرمایه گذاری نیز هست. گفته می‌شود از سال ۹۶ حدود ۲۵ میلیارد دلار توسط مردم به دلیل ترس و ناامنی به تاجیکستان و ترکیه برده شده است. ما باید برای مردم امنیت فراهم کنیم که پول را همین جا سرمایه گذاری کنند. ما باید اشکال داخلی مان را خودمان برطرف کنیم.

عضو جامعه روحانیت مبارز در رابطه با سیاست اروپایی‌ها در دوران بعد از خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند و ما هم می‌دانیم. اروپا، آمریکا را رها نمی‌کند زیرا هر دو به هم احتیاج دارند. اروپا به دلیل طرح تعرفه آمریکا با آنها کنار می‌آید. ما باید هرچه می‌توانیم گلیم‌مان را از اروپا جدا کرده و دلمان را به آنها خوش نکنیم. واقعاً باید خودمان را قوی و نیرومند کنیم.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • ربیعی به درخشش این ستاره دلخوش کرده است!
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • فرمانده بایرن: شاید مدعی ‏CL‏ نباشیم ولی شانس داریم!‏
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • شمسایی: از حذف ژاپن ناراحتم/ می‌جنگیم که شرمنده خودمان نباشیم
  • شمسایی:به شکلی می جنگیم که شرمنده خودمان نباشیم