Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در بازدید از دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی سلمان آباد و پناه آباد بر تدوین برنامه جامع سال ۱۳۹۹ بر اساس نیاز‌ها و توانمندی‌های محلات حاشیه با هدف ارتقای شاخص‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: باید هدفگذاری و خروجی این برنامه ریزی‌ها دقیق مشخص شود و با اجرای این برنامه‌ها شاهد تغییرات قابل توجه در آمار‌های مربوط به شاخص‌های توسعه اجتماعی از جمله کاهش آمار بیکاری و طلاق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی، نیاز‌ها و اولویت‌های محلات را احصا و وظایف هر یک از دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های دولتی را مشخص کنند و مدیران دستگاه‌ها نیز خدمات و فعالیت‌های مجموعه متبوع خود را بر اساس برنامه مدون و طرح‌های بررسی و مطالعه شده این دفاتر هماهنگ نمایند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه ارائه خدمات راهنمایی‌های کاریابی و مشاوره‌های خانواده در محلات حاشیه با محوریت دفاتر تسهیل گری بصورت رایگان انجام می‌گیرد، خواستار برنامه ریزی برای انجام دیدار عمومی استاندار و مدیران دستگاه‌ها با مردم محلات اردبیل در محل این دفاتر شد.
بهنام جو از فعالان دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی قدردانی کرد و گفت: فعالیت جوانان در این دفاتر با علاقه، عشق و احساس مسئولیت انجام می‌شود و لازم است با دعوت مدیران دستگاه‌ها و مسئولان نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی، مسائل و مشکلات و نیاز‌ها و اولویت‌های محلات حاشیه به ایشان منتقل شود.
او بر توسعه آموزش‌های عمومی و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین در توسعه مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر‌ها تاکید کرد.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه محلی آمار بیکاری مشاوره خانواده طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • هشدار هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی در استان اردبیل
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • بسیج پربرکت‌ترین نهاد انقلاب است
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد