Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، خداداد اولیایی مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای سیستان و بلوچستان  اظهار داشت: جاری شدن سیل و آبگرفتگی در بسیاری از شهرستان‌های جنوبی سیستان و بلوچستان و تخریب روستا‌ها و وارد آمدن خسارات زیادی به هموطنان موجی از همدلی و مهربانی برای کمک رسانی به سانحه دیدگان را در کشور ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای یاری‌رساندن دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های مردمی به سیل‌زدگان و جلوگیری از خسارت‌های بیشتر، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی مردم نوعدوست کشور برای هموطنان خود در منطقه بلوچستان کرده است.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: در همان ساعات اولیه وقوع سیل مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان‌های چابهار، کنارک، ایرانشهر و سرباز تمامی مهمانسرا‌های خود را در اختیار سیل زدگان قرار دادند و سه موسسه خیریه مستقر در چابهار اقدام به جمع‌آوری اقلام ضروری سیل‌زدگان کردند.

او اقدامات اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان در این مدت را شامل جمع‌آوری، خرید و پخش سه هزار شل آب معدنی از سوی موسسه‌های مسیر سبز سراوان و موسسه خیریه صابرین با همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای چابهار در ساعات اولیه وقوع سیل، توزیع ۶۰۰ بطری آب معدنی بین سیل زدگان روستای جهلیان توسط خیرین، اعزام نیروی انسانی متخصص از جمله مربیان مهارتی در حرفه‌های تعمیرات لوازم داخلی و برق به روستا‌های سیل‌زده، انتقال موتور سیکلت‌ها و افراد گرفتار سیل به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای کنارک به وسیله وسایل خودرویی این مرکز و آماده سازی هزار و ۲۰۰ پرس غذا برای سیل زدگان از سوی کارکنان آموزش فنی و حرفه‌ای کنارک با همکاری سازمان مردم نهاد سپاس در محل این مرکز عنوان کرد.

اولیایی ادامه داد: سومین محموله اقلام رسیدہ از خیرین و موسسه‌های دریافت شده شامل یک بار تریلی آب معدنی ۱۸ هزار بسته یک و نیم لیتری، دوغ، پنیر، کشک، نان، پتو، آب میوہ، ۲ وانت شامل ۱۰۰ عدد پتو، حلوا شکری ۹۰۰ بسته، پوشاک، برنج، روغن و ... است که در کارگاه‌های مرکز فنی و حرفه‌ای چابهار مستقر و توسط کارکنان این مرکز بسته بندی و در روستا‌های سیل زده توزیع شد.

او گفت: همچنین جمع‌آوری بالغ بر ۱۰۰بسته اقلام کمکی پتو، روفرشی، بسته‌های غذایی، وسایل بهداشتی و لباس گرم توسط خیرین و اعضاء هیات علمی دانشگاه و کمک‌های مردمی با همکاری کارکنان آموزش فنی و حرفه‌ای نیکشهر جمع‌آوری و در روستای بنت توزیع شد.

او افزود: کارکنان آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان سرباز نیز طی سه روز با همکاری قرارگاه جهادی فرمان امام (ره) در آشپزخانه مرکزی مشغول پخت غذای گرم برای سیل زدگان شدند و روزانه هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع شد.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین ۲۵ عدد پتو، ۴۵۰ بطری آب معدنی، هفت عدد سیلندر کوچک گاز (پیک نیک)، ۳۰۰ قوطی کنسرو و ۱۸۰ تخته پتو توسط کارکنان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کنارک و خیرین شهرستانی با همکاری کارکنان مرکز چابهار در روستا‌های سیل زده توزیع شد.

او اظهار داشت: نخستین مرحله کمک آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای سراسر کشور به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان شامل ۴۸ میلیون تومان وجه نقد، ۲۰۰ کیلو خرما، ۲ تن برنج، ۵۰۰ کیلو روغن، ۱۰۰ کارتن انواع کنسروجات، ۲۰۰ تخته پتو و ۵۰ جفت چکمه بوده است.

انتهای پیام/گ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان امدادرسانی آسیب دیدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند