Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه یکصد و دهمین اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که در سالن همایش‌های رازی در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران، به مطالبات پرسنل دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از گرفتاری‌های ما مطالباتی است که ما در ازای ارائه خدمت به سازمان‌های بیمه‌گر داشتیم و یکی از این مطالبات از سازمان تامین اجتماعی بود که خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر و کمک‌هایی که شد، قسمتی از این مطالبات وصول شد و ما بلافاصله برای وصول مطالبات پرسنلی و همینطور بخش‌های دارویی پرداخت کردیم و قسمتی را نیز در قالب ۵ هزار میلیارد تومان اوراق از باقیمانده مطالبات در حال دریافت هستیم که این مبلغ را نیز بتوانیم در اسرع وقت توزیع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش برای پرداخت معوقات  کارانه و اضافه‌کار پرسنل بیمارستان‌ها

وی در ادامه تصریح کرد:‌ ما امیدوار هستیم تا پایان سال جاری حداکثر بیش از ۳ – ۴ ماه از معوقات برای پرداخت کارانه و اضافه کار پرسنل در بیمارستان‌های دولتی و همینطور در بخش‌های دارویی نداشته باشیم که این رقم از آن رقم ۱۸ یا ۱۲ ماه معقول‌تر است و این مبلغ را به چهار ماه رساندن قطعا یک زمان معقول و منطقی است.

مهم‌ترین دستاوردهای وزارت بهداشت

وزیر بهداشت به مهم‌ترین دستاوردهای وزارت بهداشت در آستانه دهه فجر اشاره کرد و گفت: اگر ما بخواهیم دستاوردهای کشور را در تمامی اجزاها از جمله وزارت بهداشت تشریح کنیم باید گفت که یکی از مطلوب‌ترین دستاوردها در عرصه‌ نظام سلامت کشور است. ما در سال‌های قبل از انقلاب در مقایسه با امسال اگر مروری داشته باشیم میزان مرگ و میر گروه‌های آسیب پذیر به یک دهم رسیده است. پوشش واکسیناسیون که در سال‌های اول بعد از پیروزی انقلاب ۲۵ درصد بوده است، امروز در کشور به صد در صد رسیده است و تخت‌های بیمارستانی ما تقریبا به رقم مطلوبی در سطح منطقه رسیده است. طرح تحول نظام سلامت نیز کمک زیادی به ما کرده است.

راه‌اندازی هر هفته ۵۰ پروژه بهداشتی درمانی در نقاط محروم

نمکی تاکید کرد: امسال در پویش ۲۰۵۰ حدود هزار پروژه را در ۲۰ هفته یعنی تا اردیبهشت ماه که هفته سلامت را داریم، به اتمام خواهیم رساند و هر هفته ۵۰ پروژه را با اولویت نقاط کمتر توسعه یافته و نسبتا محروم دنبال می‌کنیم و در رابطه با طرح‌هایی مثل کنترل فشار خون و هر خانه یک پایگاه سلامت با عنوان اولین کاری که در منطقه و شاید در جهان شروع کردیم را انجام خواهیم داد.

وزیر بهداشت در خصوص اقدامات این وزارتخانه درباره‌ کروناویروس نیز گفت:‌ کرونا ویروسی بود که از سال ۲۰۰۲ اولین موردش تحت عنوان سارس در کشور چین شناخته شد. این ویروس در سال ۲۰۰۲ مرگ و میر قابل ملاحظه‌ای در کشور چین ایجاد کرد و در سال ۲۰۱۲ در عربستان که مخزن آن نیز در شتر شناخته شده بود مرگ و میر ایجاد کرد و تقریبا در منطقه این ویروس به گونه‌ای می‌چرخد.

نمکی تاکید کرد:‌ اخیرا اعلام شد که نوع جدیدی از ویروس که یک ویروس کرونای جدید است بروز کرده که این ویروس  در کشور چین و در ایالت‌های خاصی بروز داد. ما از همان ابتدا همه همکاران خود را بسیج کردیم و در مبادی ورودی به کشور نیروهایی را مستقر کردیم تا موارد مشکوک را به شدت زیر نظر قرار دهند.

درخواست وزارت بهداشت از وزارت امور خارجه درباره کروناویروس

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد:‌ از امروز هم به وزارت امور خارجه اعلام کردیم که بحث اخذ ویزا را برای شهروندان کشور چین را مقید کنند به داشتن کارت تندرستی و عاری بودن از ویروس کرونا. به هر حال همکاران ما اقداماتی را انجام می‌دهند و آموزش به عنوان رکن اصلی پیشگیری از این ویروس است.

وی خاطر نشان کرد: ویروس کرونا به اندازه ویروس H۱N۱ قدرت کشندگی  و بیماری‌زایی را تا به امروز نداشته است. هر چند این ویروس سرایت بالایی دارد اما کشندگی و بیماری‌زایی بودن آن کمتر است و تاکنون در کشور با همت همکاران و تلاش مردم مهار کردیم و تاکنون هیچ موردی از بیماری را نداشتیم و از مردم می‌خواهیم با شستن دست و پرهیز از روبوسی و دست دادن تا حد امکان و رعایت مسائل بهداشتی کمک کنند تا دچار گرفتاری جدیدی نشویم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران