Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیر صندوق توسعه کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر میزان سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی در استان اردبیل 50 میلیارد و 150 میلیون تومان است.

دلشاد امروز هفتم بهمن در نشست مسئولان جهاد کشاورزی اردبیل اظهار کرد: از سال 85 تا 94 سرمایه صندوق در استان اردبیل 6 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده که در چهار سال اخیر با حمایت استاندار اردبیل و همراهی فعالان بخش کشاورزی این رقم به بیش از 50 میلیارد و 150 میلیون تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 25 میلیارد تومان از این رقم سهم دولت و مابقی نیز سهم فعالان بخش خصوصی و کشاورزی استان اردبیل است، خاطرنشان کرد: 15 میلیارد تومان از این سهم متعلق به کشاورزان و زارعان پارس‌آباد است و سهم کشاورزان شهرستان اردبیل 8 میلیارد تومان می‌باشد.

مدیر صندوق توسعه کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر صندوق توسعه کشاورزی استان اردبیل جزو صندوق‌های فعال بوده و در جایگاه پنجم کشوری قرار داریم، گفت: 192 هزار میلیارد تومان ارزش تولید محصولات کشاورزی است که با همراهی بانک کشاورزی حمایت از تولیدکنندگان با پرداخت تسهیلات کم بهره جزو الویت‌های می‌باشد.

دلشاد ورود این صندوق را در خرید و ذخیره‌سازی محصولات مختلف یادآور شد و بیان کرد: در راستای حمایت از کشاورزان خرید ذرت بذری و پروسس آن در پارس‌آباد انجام شده و امسال 3 میلیارد تومان گوجه‌فرنگی کشاورزان خریداری و تحویل کارخانه‌های رب منطقه شده است.

وی افزود: برای خرید میوه شب عید 3 میلیارد تومان از طریق صندوق حمایت شده تا یک هزار و 500 تن محصول سیب در مشگین‌شهر خرید و ذخیره‌سازی شود.

مدیر صندوق توسعه کشاورزی استان اردبیل با اشاره به حمایت از دامداران منطقه در صورت شکل‌گیری تشکل حقوقی و همراهی مسئولان و متولیان این بخش از طریق صندوق تصریح کرد: جایگاه استان اردبیل در توسعه آبیاری مدرن در سال‌های گذشته بیست و ششم بوده که هم اکنون بدون احتساب 47 هزار هکتار اراضی پایاب سد خدافرین هم اکنون این جایگاه به ششم کشوری ارتقا یافته است.

دلشاد ادامه داد: 28 میلیارد تومان در بخش توسعه آبیاری تحت فشار از طریق صندوق به کشاورزان کمک شده و 13 هزار هکتار آبیاری مدرن نیز در شهرستان اردبیل با کمک و همراهی کشاورزان در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های خوب اشتغال در بخش تامین تجهیزات و امکانات آبیاری مدرن امیدواریم کارخانه تولید این تجهیزات در اردبیل راه‌اندازی شود تا مجبور به خرید آن از سایر کارخانه‌های خارج از استان نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کشاورزی سرمايه گذاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند