Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان از کاهش ۱۶ درصدی تصادفات فوتی درون شهری تا تاریخ ششم بهمن ماه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در استان اشاره و عنوان کرد: در تصادفات جرحی نیز از وضعیت مناسبی نسبت به سطح کشور برخورداریم.

سرهنگ بروز مرادی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان در بازدید از خبرگزاری ایسنای کردستان اظهار کرد: فرهنگ ترافیک یکی از مهم‌ترین مباحث در حوزه رانندگی بوده که این فرهنگ در استان کردستان از سایر استان‌های کشور بالاتر است اما با نقطه ایده آل هنوز فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت بسیار بالای استان کردستان در زمینه ارتقای فرهنگ‌ ترافیک افزود: فرهنگ غنی کردستان باید در ترافیک نمود عینی داشته باشد و بخش‌های مختلف تمام تلاش خود را برای به فعلیت درآورن این استعداد و پتانسیل استان به کار گیرند.

افزایش فرهنگ ترافیک به طور مستمر

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان به تصادف چند شب گذشته در سه راه جهاد شهر سنندج اشاره و بیان کرد: ضعف فرهنگ ترافیک عامل اصلی وقوع این تصادف و در نتیجه کشته شدن دو نفر از سرنشینان خودرو پراید بود.

وی عنوان کرد: عدم آشنایی راننده پراید به شهر، عدم توجه به رعایت قوانین و مقرارت و رد کردن یک چراغ قرمزعامل اصلی برخورد پراید با پژو بوده است که در این حادثه دو سرنشین پراید جان خود را از دست دادند و سرنشین پژو نیز در وضعیت وخیمی به سر می‌برد.

مرادی اعلام کرد: ممکن است تعدادی از رانندگان سهواً خطایی انجام دهند که سایر رانندگان باید این سهو را جبران کنند که در این تصادف راننده پژو به دلیل سرعت بسیار بالا و عدم توجه به تقاطع دید کافی به خودرو پراید نداشته و با آن برخورد کرده است.

وی به تبعات بسیار زیاد تصادفات منجر به فوت اشاره و عنوان کرد: این تصادف یک پیام برای ما داشت که فرهنگ ترافیک باید به صورت مستمر افزایش پیدا کند چراکه تا زمانی که مردم همکاری و تعامل لازم را در این بخش نداشته باشند، موفقیتی حاصل نخواهد شد.

کاهش ۱۶ درصد فوت شدگان تصادفات درون شهری در کردستان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان از کاهش ۱۶ درصدی تصادفات فوتی درون شهری تا تاریخ ششم بهمن ماه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در استان اشاره و عنوان کرد: در تصادفات جرحی نیز از وضعیت مناسبی نسبت به سطح کشور برخورداریم.

وی با تأکید بر رعایت فرهنگ ترافیک توسط تک تک مردم ادامه داد: فرهنگ ترافیک نیز با رعایت قوانین و مقرارت  توسط آحاد مختلف مردم و دستگاه‌های اجرایی حاصل می‌ شود اگر فقط امر به معروف و نهی از منکر در مسائل ترافیکی رعایت شود، درصد بسیار زیادی از تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی و معضلات ترافیکی در سطح کشور کاهش پیدا می‌کند.

مرادی اعلام کرد: تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی بسیار دردناک است لذا رعایت قوانین و مقرارت راهنمایی و رانندگی بهتر از وقوع تصادف خواهد بود.

وی با تأکید بر انتقاد سازنده رسانه در بخش ارتقای فرهنگ ترافیک اشاره کرد و افزود: بیان ایرادات و مشکلات بخش ‌های مختلف توسط خبرنگاران بسیار مؤثر و کارساز خواهد بود.

رفع مشکل ترافیک نیازمند برنامه‌ریزی سازنده است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان تصریح کرد: مشکلات ترافیک در تمام جهان و به طبع آن در کشور و  در استان کردستان نیز وجود دارد اما برای رفع مشکلات ترافیک نیازمند برنامه ریزی سازنده بلندمدت، کوتاه مدت و میان مدت است.

سرهنگ مرادی اعلام کرد: اگر برای رفع معضل ترافیک معابر سطح شهر دو برابر شود، در ظرف مدت کوتاهی دوباره همان مشکل ایجاد می‌شود چراکه تقاضای سفر غیرضروری نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی یکی از مهم‌ترین معضلات کشور و استان کردستان را عدم رعایت فرهنگ ترافیک دانست و اعلام کرد: ما عادت کرده‌ایم که با وسیله نقلیه تفریح کنیم درحالیکه با وسیله نقلیه فقط باید به محل تفریح برویم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان استفاده غیر ضروری از وسیله نقلیه شخصی، مراجعه به هسته مرکزی شهر برای انجام خریدها را یکی دیگر از معضلات ترافیکی استان دانست و عنوان کرد: روز شنبه بین ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه تا ۱۹ اوج ترافیک ما در سطح شهر سنندج است که بیشتر این خودروها تک سرنشین و  غیرضروری هستند.

وی با اشاره به اینکه نیازمند ارتقای فرهنگ ترافیک در سطح شهرهای استان هستیم، افزود: میزان مشارکت مردم در سطح استان کردستان بسیار بالاست اما ادارات، سازمان‌های مختلف و رسانه‌ها نتوانستند این مشارکت را هدفمند کنند و این مشارکت در ارتقای فرهنگ ترافیک می‌تواند کارساز باشد.

مرادی ارتقای فرهنگ ترافیک و هوشمندسازی کنترل ترافیک را دو عامل اصلی در رفع مشکلات ترافیک ذکر و عنوان کرد: هوشمندسازی ترافیک در بحث ارتقای فرهنگ ترافیک هم می‌تواند مؤثر باشد.

وی به نقش مشکلات زیرساختی در وقوع تصادف درون شهری اشاره و عنوان کرد: نبود پارک سوار یکی از معضلات اصلی حوزه ترافیک استان کردستان است و در شهر سنندج نبود پارک سوار در دو میدان آزادی و انقلاب یکی از معضلات اصلی ترافیکی شهر سنندج محسوب می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان به محورهای حادثه‌خیز تصادفات شدید منجر به فوت در سنندج اشاره و بیان کرد: کمربندی بهشت محمدی، چهاراه جانبازان و خیابان ساحلی از محورهای حادثه خیز شهر سنندج بوده که با اقدامات کم‌هزینه قابلیت حذف این معضل را داریم.

وی وجود تقاطع محورهای سطح شهر را حادثه‌خیز دانست و گفت: در این راستا باید برای حذف تقاطع در سطح شهر مردم استان را آماده کرده و فرهنگ‌سازی لازم در این بخش صورت گیرد که رسانه‌ها می توانند در این زمینه بسیار مؤثر باشند.

مرادی با اشاره به اینکه به خاطر امنیت باید هزینه داد، خاطرنشان کرد: برای حفظ امنیت باید با حذف تقاطع کانون‌های خطر وقوع تصادف را حذف کرد که نیازمند مشارکت هرچه بیشتر مردم هستیم.

وی با اشاره به اینکه براساس نص صریح قرآن کسی که منجر به فوت یک نفر شود در روز قیامت باید جوابگو باشد، عنوان کرد: همین امر وظیفه ما را سنگین تر می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کردستان به آماده‌سازی ۱۵ دوربین در سطح شهرهای استان اشاره و عنوان کرد: مانیتورینگ ما آماده است و تمام معابر اصلی شهر در رصد ما قرار دارد و راه‌اندازی این دوربین‌ها نقش اساسی در کاهش معضل بیکاری خواهد داشت.

وی به اعمال قانون در تخلفات رانندگی اشاره و عنوان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی در شرایط ضروری و به منظور اصلاح رفتار فرد اقدام به اعمال قانون می کند.

وی به اجرای طرح زمستانه پلیس راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و یادآور شد: در این طرح تمام نیروهای پیاده و خودرو سوار در تمامی معابر حضور دارند و تمام توان نیروهای خود را برای اجرای هرچه بهتر این طرح به کارگیری کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ترافیک تصادفات درون شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، حضور همیاران مهربان ترافیک را به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی توصیف کرد و گفت: روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، اظهار داشت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

وی افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

وی با اشاره به حضور 45 نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
 مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت 130 همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه نمائیم و این همان حلقه مفقوده است. 

وی افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

وی با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

وی افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • حادثه رانندگی با ۱۴ مصدوم در محور سقز _ دیواندره
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است