Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام ماندگاری با بیان‌اینکه جریان‌شناسی حق و باطل از عوامل هدایت انسان به سوی حق است، گفت: در انقلاب اسلامی منتطران واقعی از مدعیان جدا و غربال می‌شوند تا کسی نتواند به دروغ مدعی یاری امام زمان(عج) باشد.

به گزارش خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «محمدمهدی ماندگاری» به مناسبت ایام فاطمیه در مجموعه فرهنگی شهدای هفت تیر به سخنرانی پرداخت و اظهار کرد: برای شناخت فاطمیه باید درگیری حق و باطل را دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه جریان‌شناسی تاریخی انسان را در پیدا کردن تکالیف کمک می‌کند، ابراز کرد: نگاه برخی به تاریخ اسلام صرفا به یک زمان اختصاص دارد که گویا روزگاری یک بانوی بزرگواری همچون حضرت زهرا(س) از امام زمان خود دفاع کرده و تمام شده و این تکلیف برای دیگران نیست.

 

وی با اشاره به توصیه اهل‌بیت(ع) درباره نگاه به تاریخ، تصریح کرد:‌ نگاه شیعه به تاریخ باید خطی باشد یعنی جریان‌شناسی داشته باشد که به وسیله آن حق و باطل را تشخیص بدهد و نسبت به تکلیف خود آگاهی یابد.

 

وی با بیان اینکه پس از وفات پیامبر اسلام(ص) مردم در دفاع از ولایت گمراه شدند، گفت: در فضای غبارآلود فتنه تشخیص حق از باطل ساده نیست، پس از رحلت پیامبر(ص) امیرمومنان امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) تا ۴۰ شب به در خانه مهاجران و انصار در مدینه رفتند تا آنها تسلیم ولایت شوند اما آنها نپذیرفتند.

 

حجت‌الاسلام ماندگاری تاکید کرد: در بسیاری از مواقع باطل در لباس حق ظاهر می‌شود نمونه امروزی آن سند ۲۰۳۰ است که ظاهرا به حفظ کیان خانواده بها می‌دهد اما در حقیقت به همجنس‌گرایی می‌پردازد آنها را اقشار آسیب‌پذیر و قابل حمایت معرفی می‌کنند.

 

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه جریان‌شناسی تاریخی سبب می‌شود که ما درباره پیام‌های ترامپ در توئیت فریب نخوریم، گفت: انسان اگر حق را بشناسد مصادیق حق را هم خواهد شناخت و در مسیر حق قدم برمی‌دارد.

 

وی با بیان اینکه از جمله ویژگی‌های جریان حق، شناخت امام زمان(عج) و دوست داشتن ایشان بیش از خود است، ابراز کرد: کسانی که در چهل سال اخیر از انقلاب اسلامی و ولایت دفاع نکردند به طور قطع اگر زمان حضرت زهرا(س) هم بودند به روی ایشان درب باز نمی‌کردند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان اینکه جریان شناسی حق و باطل یکی از عوامل هدایت انسان به سوی حق است، گفت: یهود و نصارا مدعیان یاری پیامبر(ص) پس از ظهور ایشان بودند اما پس از آمدن پیامبر(ص) انواع جنگ‌ها را به ایشان تحمیل کردند زیرا به منافع خود دست نیافته بودند، در انقلاب اسلامی هم چنین اتفاقاتی رخ داد بسیاری از انقلابیون واقعی به دست مدعیان منافق به شهادت رسیدند، امروز انقلاب اسلامی امتحان الهی است که منتطران واقعی از مدعیان جدا و غربال شده و کسی نتواند به دروغ مدعی یاری امام زمان(عج) باشد.

 

وی افزود: شهید سردار سلیمانی می‌دانستند که آمریکا مرکز ثقل فتنه در منطقه است، حتی خون ایشان و شهید مهندس ابومهدی سبب بیداری مردم منطقه شد به گونه‌ای که مردم عراق پس از صدسال که انگلیسی‌ها را از کشور خود بیرون کرده بودند با یک تظاهرات بسیار گسترده و بی‌نظیر خواستار خروج آمریکایی‌ها از کشور خود شدند.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حق و باطل هرگز در یک جا جمع نمی‌شوند، خاطرنشان کرد: از زمان حضرت آدم(ع) تا امروز همواره بین حق و باطل درگیری بوده است، مردم مدینه به آنچه از ایمان بیان می‌کردند ایمان واقعی نداشتند که حضرت زهرا(س) و امیرمومنان امام علی(ع) را تنها گذاشتند و از ولایت دفاع نکردند.

 

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد رویداد ملی فهما مسجد فهما فهما طرح ملی فهما رویداد ملی فهما سبک زندگی منتظرانه وظایف منتظران حجت الاسلام ماندگاری انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است