Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشرفی گفت: حدود ۲۵ هزار خانوار خراسان جنوبی در مهلت قانونی اعلام شده، برای دریافت بسته معیشتی اعتراض کرده اند که نتایج بررسی این اعتراضات بعد از ۲۰ بهمن ماه اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «غلامرضا اشرفی» امروز (۷ بهمن) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: همزمان با دهه مبارک فجر امسال ۱۳۷ برنامه در شهرستان‌ها و ۲۵ برنامه ورزشی، اجتماعی و فرهنگی در مرکز استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح ۳۴۰ طرح اشتغال و تولید با اعتبار ۳۱۵ میلیارد ریال در دهه فجر امسال افزود: از این تعداد ۳۱۹ مورد اشتغالزایی خرد و کلان با بهره گیری از تسهیلات اشتغال صندوق کارآفرینی امید ایجاد خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه جامعه کارگری و تعاون‌گران همچون همیشه حضور پرشور در برنامه های دهه مبارک فجر خواهند داشت، گفت: در سفر نایب رییس صندوق بیمه روستایی و عشایر کشور به استان، ضمن تقدیر از فعالان این بخش در شهرستان نهبندان، احکام بازنشستگی تعدادی از شاغلان این حوزه اعطا خواهد شد.

 

اشرفی افتتاح کارگزاری تامین اجتماعی شهرستان قاینات، عیادت از کارگران بستری در بیمارستان‌ها، برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و پهلوانی کشور به میزبانی خراسان جنوبی، ورزش صبحگاهی ویژه بازنشستگان کشوری شمال شهر بیرجند، افتتاح طرح احیای مجدد کارخانه آجرنسوز شهرک صنعتی، اعزام تیم‌های پزشکی به کارخانه‌ها و بنگاه های اقتصادی در راستای سنجش سلامت را از دیگر برنامه های دهه فجر امسال ذکر کرد.

 

وی به راه اندازی ۵۲ تعاونی جدید در سطح استان هم اشاره کرد و با تاکید بر اشتغالزایی یک‌هزار نفر در این حوزه اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲۶ هزار خانوار یارانه بگیر در استان خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد ۱۷۷ هزار خانوار مشمول بسته های معیشت شده اند.

 

وی گفت: همچنین حدود ۲۵ هزار خانوار استان برای دریافت بسته معیشتی اعتراض کرده اند که نتایج بررسی این اعتراضات بعد از ۲۰ بهمن ماه اعلام خواهد شد.

 

به گفته سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی، ۷۹ درصد جمعیت یارانه بگیر استان مشمول بسته حمایتی شده‌اند که رتبه سوم کشور را در این زمینه،‌خراسان جنوبی به خود اختصاص داده است.

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مسجد فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما دهه فجر ۹۸ اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است