Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@07:50:41 GMT

۶۰ ماهواره استارلینک امروز پرتاب می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۲۴۲۶

۶۰ ماهواره استارلینک امروز پرتاب می‌شود

بنا به اعلام شرکت "اسپیس ایکس"(SpaceX)، قراراست امروز سومین ماموریت پرتاب ماهواره‌های اینترنتی "استارلینک"( Starlink) به مدار انجام شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از ناسا، شرکت "اسپیس ایکس"( SpaceX ) پرتاب ماهواره‌های اینترنتی "استارلینک"( Starlink) را ادامه خواهد داد و امروز سومین ماموریت پرتاب ۶۰ ماهواره به مدار را عملیاتی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا قرار است ماهواره‌های "استارلینک" سوار بر موشک "فالکون ۹" امروز عصر در ساعت ۹:۴۹ AM به وقت" EST"(۱۸:۱۹ به وقت تهران) به فضا پرتاب شوند. این ماموریت که "استارلینک v۱.۰ L۳" نام دارد، از پایگاه پرتاب "کیپ کاناورال"(Cape Canaveral) در فلوریدا انجام خواهد شد.

نیروی هوایی آمریکا پیش‌بینی کرده که وضعیت آب و هوا برای انجام این ماموریت ۵۰ درصد مناسب است و اگر امروز این ماموریت انجام نشود، فردا انجام خواهد شد زیرا شرایط آب‌وهوا در فردا بهبود خواهد یافت و تا ۷۰ درصد برای انجام ماموریت مطلوب خواهد بود.

این دومین ماموریت پرتاب مداری "فالکون ۹" در سال ۲۰۲۰ میلادی خواهد بود ولی به طور کلی سومین ماموریت فالکون ۹ است زیرا در اوایل ماه جاری توانایی کپسول دراگون در بازگشت به زمین در صورت بروز هرگونه مشکل هنگام صعود آزمایش شد و دراگون با استفاده از "فالکون ۹" این کار را انجام داد.

قرار است همراه با فالکون ۹، ۶۰ ماهواره استارلینک به فضا پرتاب شود که هرکدام از این ماهواره‌ها ۲۶۰ کیلوگرم وزن دارند که مجموع بار فالکون ۹ به ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم می‌رسد.

این ماهواره‌ها به ارتفاع ۲۹۰ کیلومتری از فراز زمین می‌رسند و پس از آن با استفاده از سوزاندن سوخت "کریپتون" به ۳۵۰ کیلومتری زمین می‌رسند.

ماموریت "استارلینک v۱.۰ L۳" به عنوان بخشی از ماموریت پرتاب ماهواره‌های استارلینک است که تعداد آنها به هزار و ۵۸۴ ماهواره می‌رسد.

شرکت "اسپیس ایکس" قصد دارد در سال ۲۰۲۰ میلادی ۲۴ ماموریت پرتاب استارلینک را به انجام برساند که این ماموریت دومین پرتاب در سال جاری خواهد بود.

در نهایت، پس از گذشت ۶۱ دقیقه و ۴۸ ثانیه پس از پرتاب، ۶۰ ماهواره مرحله پایانی ماموریت را انجام خواهند داد و در مدار، عملیات خود را آغاز می‌کنند.

ماهواره‌های "استارلینک" بخشی از برنامه اسپیس‌ایکس برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵ با درخواست "ایلان ماسک" مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد. وی در سال ۲۰۱۷ برنامه استارلینک را به عنوان یک سیستم پهنای باند ارزان‌قیمت که می‌تواند دسترسی به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کند، به ثبت رساند.

"ماسک" باید حداقل ۴۰۰ ماهواره را در مدار زمین قرار دهد تا بتواند حداقل پوشش اینترنت را ایجاد کند و برای پوشش متوسط جهانی باید حداقل ۸۰۰ ماهواره به فضا بفرستد. به گفته "اسپیس‌ایکس"، صورت فلکی متشکل از ماهواره‌های استارلینک می‌تواند در آینده به طور چشمگیری رشد کند و به تعداد ۱۲ هزار ماهواره برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارلینک اسپیس ایکس پهناي باند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!

تیم ملی فوتسال افغانستان فردا در صورت پیروزی برابر قرقیزستان در پلی‌آف جام ملت‌های آسیا به عنوان نماینده پنجم قاره کهن به جام جهانی فوتسال صعود خواهد کرد.

به گزارش ورزش سه، سال ۱۴۰۲ مترادف با آغاز رنسانس جدیدی در فوتسال افغانستان بود. راهیابی به جام ملت‌های آسیا برای اولین بار در تاریخ. حکایتی آمیخته به پیروزی‌های بزرگ، بلندپروازی و رویاپردازی. آنچه که این قصه را باورنکردنی و حیرت‌آور می‌کند، صعود به جام جهانی خواهد بود. تیم ملی فوتسال افغانستان با رهبری مجید مرتضایی مربی ایرانی تبار خود تنها یک قدم با صعود به جام جهانی فاصله دارند و در جام ملت‌های آسیا 2024 نمایش شگفت‌انگیزی را در تایلند داشتند. آن‌ها پس با پیروزی برابر عراق، قدرت خود را به رخ کشیدند و برای مصاف با قرقیزستان لحظه شماری می‌کنند تا روزی تاریخی را برای کشور افغانستان رقم بزنند.

پسران جنگجو و خوش قریحه مرتضایی، جام را با شکست مقابل غول آسیا ( ایران ) آغاز کردند و در ادامه به تساوی و تک امتیاز مقابل کویت قناعت کردند تا معادلات راهیابی به مرحله حذفی به نبرد پایانی کشیده شود. آن‌ها تیم‌ملی بحرین را از پیش‌روی خود برداشتند و به یکی از رویاهای خود رنگ و بوی حقیقت بخشیدند.

تیم ملی افغانستان به‌رغم به بند کشیدن تاجیکستان و نمایش ستودنی با بداقبالی روبه‌رو شدند و از صعود به جمع چهار تیم پایانی بازماندند. از آنجایی که آن‌ها در مسیر درستی قدم برداشته بودند و در طی این سال‌ها با برنامه‌ریزی، سِیر صعودی را پیموده بودند، یک شانس دیگر به روی آن‌ها لبخند زد و با راه یافتن ازبکستان ( میزبان جام‌جهانی ) به نیمه نهایی، فرصت دیگری برای پرواز به جام جهانی بدست آوردند.

تیم ملی فوتسال افغانستان در پلی‌آف نخست برابر تیم ملی عراق به یک پیروزی چشمگیر دست یافت و آن‌ها را با مربی مطرح برزیلی‌شان از گردونه رقابت‌ها حذف کرد و برای کسب جواز آخرین بخت قاره آسیا به جام جهانی، فردا به مصاف قرقیزستان خواهد رفت. آن‌ها می‌خواهند ماموریت غیرممکن را ممکن کنند.

دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و قرقیزستان، فردا ( یک‌شنبه ) و از ساعت 8:30 برابر همدیگر صف‌آرایی خواهند کرد و تیم پیروز این دیدار به عنوان آخرین تیم راه یافته به جام جهانی شناخته می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • مهمترین لحظه در تاریخ ورزش کشور همسایه؛ افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • افغانستان یک گام تا انجام ماموریت غیرممکن!
  • انجام ۳ ماموریت پلیسی در استان سمنان/کلاهبردار به دام پلیس افتاد
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • بادامکی: باید برابر آلومینیوم باتجربه‌تر بازی می‌کردیم/ پرتاب اشیاء از سمت هواداران حریف بود
  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • انجام ۲۶۸ مورد ماموریت توسط آتش نشانی قزوین