Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، سیدمحمود فاطمی عقدا، بیان کرد: در حال حاضر سازندگان زمانی که مجوز ساخت یک پروژه ساختمانی را دریافت می کنند باید قوانین و مقررات سازمان تامین اجتماعی را به عنوان یک سازمانی که در کشور جاری است، رعایت کنند و به همین دلیل سایر شرکت های بیمه بازرگانی نمی توانند برای بخشی از نیازهای بیمه ای واحدهای ساختمانی وارد شوند و این مساله در انحصار سازمان تامین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه" زمانی که کارگاه های تولیدی و کارخانجات، یک کارگر را به کار می گیرند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند"، گقت:  به عبارت دیگر در کشور ما دو سیستم و نظام ساختاری کارمندی و کارگری وجود دارد، اول ساختار خدمات درمانی و یا آنهایی که تابع دولت هستند و دوم تامین اجتماعی که تابع بخش های، خصوصی، نیمه دولتی و نهادها است.

 این استاد دانشگاه ادامه داد: شرکت های بیمه بازرگانی نمی توانند در قسمت هایی از بیمه های واحدهای ساختمانی در حال ساخت وارد شوند چراکه دست آنها باز نیست و این موضوع در نظام تامین اجتماعی تعریف شده است.

فاطمی عقدا افزود: به احتمال زیاد شرکت های بیمه بازرگانی هم در این زمینه اقدامی انجام نداده اند یعنی بیمه های دیگری شکل نگرفته است تا بخشی از نیرویی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هست را عهده دار شود و رقیب سازمان تامین اجتماعی شود.

وی اذعان داشت که" صنعت ساختمان در مرحله تولید مصالح، حمل و بکارگیری و مصرف آن در کارگاه های ساختمانی کوچک و بزرگ یک صنعت پر خطر، همراه با حوادث غیر مترقبه و ناخواسته است."

رئیس اسبق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه "تعداد جانباختگان حوادث ساختمانی کم نیست" اظهار کرد: بسیار اتفاق افتاده که هم کارگران و هم سرمایه افراد آسیب دیده، به همین دلیل هر فرد حقیقی و حقوقی که پروانه ساختمانی می گیرد به اجبار و الزام و با توجه به شرایط و خطرات پیش رو بیمه حوادث را تهیه می کنند..

فاطمی عقدا توضیح داد: کارگاه های ساختمانی بیمه نامه های حوادث را بینام تهیه می کنند تا اگر اتفاقی افتاد بتوانند از آن استفاده کنند زیرا کارگرها فصلی هستند و ممکن است تنها چند روز حضور داشته باشند و بعد کارگر دیگری جایگزین آنها شود.

وی تصریح کرد که " جای خالی یک بیمه ای که به صورت جامع و کامل همه خطرات ساختمانی را از صفر تا صد پوشش دهد وجود دارد و اگر چنین بیمه ای وجود داشته باشد به طور یقین با استقبال روبرو خواهد شد.

رئیس اسبق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی موضوع رعایت و ارتقای ایمنی کارگاه های ساختمانی را یکی از الزامات صنعت ساختمان کشور دانست و افزود: مشکلاتی در خصوص ایمنی و ارتقای کارگاه های ساختمانی وجود دارد و اگر الزامات جدی برای ارتقا ایمنی در صنعت ساختمان و کارگاه ها وجود داشت می‌توانستیم میزان تلفات را به حداقل برسانیم.

فاطمی عقدا با بیان اینکه "هنگامی که یک  کارگر آسیب ببیند خانواده وی هم آسیب دیده و با مشکلاتی روبرو می شوند"، گفت: کسانی که در کارگاه های ساختمانی دچار آسیب می شوند کارگران و طبقه ضعیف هستند که در بسیاری از مواقع از حمایت های قانونی مانند بیمه ها هم برخوردار نیستند.

وی ارتقای ضوابط ایمنی کارگاه های ساختمانی و اقدامات لازم برای اجرای این ضوابط را یک اولویت جدی دانست و ادامه داد: شرکت های بیمه برای اینکه خسارت های خود را کاهش دهند باید مساله ارتقا و اجرای ضوابط ایمنی کارگاه ها را برعهده بگیرند، اما تا کنون نه تامین اجتماعی و نه هیچ شرکت بیمه دیگری که بیمه حوادث را دارند موضوع ایمنی، آموزش و نظارت را مدنظر قرار نداده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت ساختمان بیمه حوادث کارگاه ساختمانی بیمه ساختمان بیمه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود

رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: صندوق ضمانت صادرات ایران ریسک‌های سیاسی که بیمه‌های تجاری تقبل نمی‌کنند، پوشش می‌دهد به طوریکه اگر کشوری ایران را تحریم کرد، خسارت تجار جبران می شود و دعاوی بین‌المللی ارائه می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم امیر برهانی؛ رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران در نشست خبری در محل نمایشگاه اکسپو اظهار کرد: در راستای متنوع سازی مقاصد صادراتی کشورمان، سرمایه‌گذاری مستقیمی روی کشورهای آفریقایی انجام شده تا توانمندی‌های ما را بیشتر بشناسند و از این کشورها به عنوان مقاصد ویژه صادراتی یاد می‌شود.

وی افزود: در این ارتباط پوشش بیمه‌ای برای صادرات یا سرمایه‌گذاری ایرانیان در آفریقا دیده شده است.

برهانی ادامه داد: بسته ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان داریم تا این شرکت‌ها با ضمانت صندوق صادرات بتوانند صادرات داشته باشند؛ برای این شرکت‌ها بدون  وثیقه یا با حداقل وثیقه خدمات ارائه می‌شود.

رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران  تصریح کرد: توافقنامه تجاری در نمایشگاه امسال با اتاق بازرگانی مالزی و صندوق ضمانت صادرات برای ارائه خدمات اعتباری با این کشور منعقد شد. همچنین فردا نیز هیئت تجاری از کامرون برای امضای تفاهمنامه به ایران می‌آیند.

وی افزود: تفاهمنامه‌ای نیز با صندوق صنایع پیشرفته وزارت صمت به امضا می‌رسد تا بازرگانان بتوانند از امکانات این صندوق به صورت همزمان استفاده بکنند.

برهانی تصریح کرد: صندوق ضمانت صادرات ایران از بدو تاسیس خود از 50 سال گذشته تا امروز 22 میلیارد یورو پوشش بیمه‌ای انجام داده است که این خدمات حمایتی همچنان به بازرگانان کشورمان ارائه می‌شود.

رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران تصریح کرد: از مزایای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران می‌توان به بازاریابی در دو کشور جدید کامرون و مالزی اشاره کرد؛ بطوریکه این کشورها تا به امروز اطلاع نداشتند که جمهوری اسلامی ایران ضمانتنامه‌های تجاری ارائه می‌دهد.

وی افزود: سرمایه ثبتی صندوق ضمانت صادرات 200 میلیون یورو افزایش یافته است و به 247 میلیون یورو رسیده است.

ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود

برهانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: صندوق ضمانت صادرات ایران ریسک‌های سیاسی که بیمه‌های تجاری تقبل نمی‌کنند، پوشش می‌دهد به طوریکه اگر کشوری ایران را تحریم کرد، خسارت تجار را  جبران می شود و  دعاوی بین‌المللی ارائه می‌شود.

رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران گفت: حتی اگر تجار ما در کشوری سرمایه‌گذاری کنند و کشور مقصد آن صنایع را ملی اعلام کند یا آنکه بحران‌های سیاسی، جنگ‌ها و اختلافات داخلی روی دهد ما از تجار و سرمایه‌گذاران حمایت و خسارات آنها را جبران می‌کنیم به طوریکه در زمان حمله داعش به کشور عراق ریسک‌های سیاسی و تجار بین‌المللی در این کشور پوشش داده و جبران شد.

وی اظهار داشت: عراق،‌ سوریه و افغانستان مقاصد صادراتی مهمی برای کشورمان به حساب می‌آیند و با وجود اینکه ریسک تجارت بالایی دارند ضمانت‌نامه‌های صادراتی برای آنها صادر و از تجار و سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی