Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، چاپ دوم کتاب «آمریکا نگاهی از درون» تألیف موریس بِرمن با ترجمه فؤاد ایزدی و محمد حیدری از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

در این کتاب هر چه زوال آمریکا حتمی‌تر و آشکارتر می‌شود، ارائۀ تحلیلی دقیق از دلایل این زوال مهم‌تر می‌شود. دربارۀ این زوال کتاب‌های کمی وجود دارد و این به خاطر تابوی نوشتن دربارۀ آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین باعث می‌شود که کتاب دقیق و روراست، و در عین حال منطقی موریس بِرمن هر چه بیشتر مورد استقبال قرار گیرد.

این کتاب با حساسیت نشان دادن نسبت به تضادهای موجود در تاریخ آمریکا و رخدادهایی که در جهان تغییر یافتۀ امروز باعث آشکارشدن آن‌ها شده است، به معنی دقیق کلمه این تضادها را به چالش می‌کشد. این کتاب باید خوانده شود و مورد تعمق قرار گیرد.

نویسنده به بررسی فرهنگ آمریکا از زمان نخستین مستعمرات تا زمان حال می‌پردازد و نشان می‌دهد که ریشه‌های فرهنگ چپاول از همان ابتدا در زمین آمریکا رشد کردند و آشکار می‌کند که درست همان ابزاری که باعث گسترش کشور شدند تبدیل به خنجری برای قتل آن نیز شدند. هسته اصلی بحث کتاب بر این است که چپاول، مادی‌گرایی و تلاش برای کسب منفعت شخصی بدون توجه به تأثیر آن بر دیگران، از زمان ورود نخستین مهاجران به آمریکا نیروهای قدرتمند در فرهنگ آن بوده‌اند.

نویسنده در کتاب نشان می‌دهد که حتی پیش از انقلاب آمریکا، کسب نفع شخصی مطلق به‌جای نفع همگانی، به‌عنوان ارزش اصیل اجتماعی در میان مردم نهادینه شد و این قدرت سازنده و نیروی ویرانگر این ایده در دهه‌های پس از تصویب قانون اساسی جایگاهی مستحکم و تغییرناپذیر پیدا کردند

کتاب حاضر موریس بِرمن اثری به‌شدت روراست، با ساختی فوق‌العاده و مستنداتی کاملاً محکم است که نشان می‌دهد چگونه آمریکا چند صد سال پیش شروع به بلعیدن فرزندان خود کرد، چه به لحاظ مالی، چه به لحاظ اجتماعی و چه فناورانه. بِرمن با شفافیتی خیره‌کننده در این اثر نشان می‌دهد چگونه و چرا ذهنیت چپاول که کشور آمریکا بر اساس آن بنیان نهاده شده، سایر دکترین‌های اخلاقی و اجتماعی را قلع و قمع کرد و بنابراین، تخم خود ویرانگری را با همین دریافت خود در سرزمین آمریکا کاشت. فزون‌طلبی، سلطه وال استریت، توهم پیشرفت، سرزنش تاریخ و آینده گذشته از جمله فصل‌هایی هستند که در این کتاب به نگارش درآمده است.

چاپ دوم این اثر در 294 صفحه با قیمت 32 هزار تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان به مباحث این حوزه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

347 / 347 آمریکا نگاهی از درون نشر سروش فواد ایزدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آمریکا نگاهی از درون نشر سروش فواد ایزدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، این کتاب که هشت مقطع مهم تاریخ ایران را مورد بررسی قرار داده تالیف عباس سلیمی نمین و کاری از دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران است. این کتاب در هشت فصل اصلی و تعدادی زیربخش در هر فصل به بررسی موضوعاتی همچون باستان با عظمت، مشروطه به غارت رفته، سیر تاریخی کودتای ۱۲۹۹، نهضت ملی و مشت آهنین، دردی جانکاه، خیزش سراسری یک ملت از دریچه مستند «انقلاب ۵۷»، فرجام تمسک به منابع نامعتبر، منشا تقابل آقای منتظری با امام پرداخته است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» رونمایی شد
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • عکس/ مراسم رونمایی از کتاب چالش های تاریخی
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • «تا اطلاع ثانوی تعطیل»، نگاهی متفاوت به انقلاب فرهنگی!
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها