Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جماران، اگر موبایل تازه‌ای بخرید برای رجیستر کردن آن باید IMEI را به سرشماره مخصوص سامانه همتا بفرستید تا در صورت تایید قانونی بودن آن کد فعال‌سازی مخصوصی برایتان ارسال شود. در صورتی که این مراحل درست طی نشود، تلفن همراه فقط ۳۰ روز روشن خواهد بود و بعد از آن غیرقابل استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تلفن‌های همراه حتما یک شناسه انحصاری دارند که به نام IMEI شناخته می‌شوند. این شناسه روی جعبه، روی کارت گارانتی، روی بدنه و به شکل نرم‌افزاری در خود دستگاه ثبت شده است. 

بعضی فروشنده‌ها که پیش از این راه‌هایی برای دور زدن سیستم رجیستری می‌شناختند حتی با وجود محدودیت‌های سفت و سخت هنوز دست‌بردار نیستند و دردسرهایی برای مشتری ایجاد می‌کنند. شیوه مورد استفاده آن‌ها برای به دام انداختن مشتری کاملا ساده است و روی قیمت کمتر گوشی تمرکز دارد. گفته می‌شود بعضی از فروشنده‌های چنین موبایل‌هایی وقتی مشتری برای پس دادن آن مراجعه می‌کند در نهایت مبلغی را از کل رقم کم کرده و از این راه درآمد کسب می‌کنند. 

بعضی‌ها هم به شرط این‌که مشتری پاسپورتی با مهر سفر خارجی در ۳ ماه گذشته داشته باشد، کل پروسه فعال‌سازی و پرداخت هزینه‌های قانونی را گردن او می‌اندازند. این دسته فروشنده‌ها جزو باانصاف‌ها هستند و در تبلیغات خود می‌نویسند گوشی کد فعال‌سازی ندارد و توصیه می‌کنند خریدار باید پاسپورتی با مهر سفر خارجی در ۳ ماه گذشته داشته باشد. قیمت آن‌ها مقداری پایین‌تر از نرخ معمول بازار است، اما در حقیقت موبایلی که می‌فروشند از مجاری رسمی وارد کشور نشده است و حتی با فرض این‌که بتوانید فرایند رجیستری را برایشان انجام دهید، پرداخت هزینه‌های آن گردن شما خواهد بود. 

شگرد دیگر فروشنده‌ها فروختن گوشی‌ای است که شناسه IMEI روی کارت گارانتی، جعبه و خود دستگاه آن متفاوت است. اگر بعد از خرید گوشی متوجه شدید قربانی چنین نقشه شومی شده‌اید و شماره سریال‌ها یکی نیستند، اولین کسی که باید پاسخگو باشد شخص فروشنده است. اگرچه هنوز امکان دارد اشتباهی سهوی رخ داده باشد، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد معمولا از کدهای تکراری برای فعال کردن موبایل‌های غیرقانونی و قاچاق استفاده می‌کنند. بنابراین چاره‌ای نیست جز این‌که از فروشگاه‌های معتبر خرید کنید و از فروشنده بخواهید به شما فاکتور رسمی با ذکر شماره سریال دستگاه بدهد.

اگر با وجود تمام وسواس‌هایی که به خرج می‌دهید موقع رجیستری باز با پیام کد فعال‌سازی معتبر نیست روبه‌رو شدید، دنیا به آخر نرسیده است. این احتمال وجود دارد که یک اشتباه ساده رخ داده باشد. طبق دستورالعمل سامانه همتا واردکنندگان تا زمانی که کد فعال‌سازی صادر نشده، نباید اقدام به فروش کالا کنند اما در بعضی موارد آن‌ها عجله می‌کنند. توصیه شده است در این مورد خریدار تا ۱۰ روز صبر کند و اگر بعد ۱۰ روز مشکل برطرف نشد، قطعا اصالت دستگاه زیر سوال رفته است. در چنین شرایطی خریدار باید به فروشنده مراجعه کند تا تلفن همراه را تعویض کند یا از شرکت واردکننده بخواهد کد فعال‌سازی جدیدی صادر کند.

کد خبر 480844 برچسب‌ها موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۴۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ یوسف شعبانی افزود: با پیش بینی‌های صورت گرفته، چهار هزار و ۲۷۶ پایانه فروشگاهی صنفی و ۱۷۳ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی خدمت رسانی می‌کنند.

او همچنین گفت: تاکنون ۴۹۱ هزار و ۵۱۰ خانوار این استان از کالا برگ الکترونیک استفاده و با یارانه دریافتی خود در این طرح اقدام به خرید کالا‌های اساسی کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان تصریح کرد: امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، قند، شکر و برنج و گوشت از طریق کالابرگ الکترونیکی فراهم است و همه خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ می‌توانند برای اطلاع از فروشگاه‌های متصل به سامانه و باقیمانده اعتبار خود، برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» به نشانی http://shoma.sfara.ir را نصب و یا کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره‌گیری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تامین سبد معیشتی خانوار داشته و بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تامین کنند.

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • اگر کالابرگ خود را نگرفته اید، بجنبید!/ دولت دارد با فروشندگان اجناس کالابرگی تسویه می کند
  • تاریخ‌سازی لورکوزن ادامه دارد؛ یکه‌تازی آلونسو و شاگردانش
  • دردسر افتخارات تازه یک لژیونر برای استقلال
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران