Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا کریم زاده در جلسه ارکان همایش بین المللی گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن ساز گفت: بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب اسلامی است که افق آینده را در چهل‌سال و هشتاد سال آینده روشن می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا غلامرضا کریم‌زاده دبیر همایش بین المللی گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن ساز و رئیس دانشکده و پژوهشکده پیامبر اعظم دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: انقلاب اسلامی ایران در زمانی به‌وقوع پیوست که عدم کارآمدی دین در عرصه‌های اجتماعی و تشکیل نظام سیاسی در ذهنیت نخبگان جامعه جهانی و عموم مردم نقش بسته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت آن هم شاید تجربه ناموفقی بود که جوامع غربی در حاکمیت و تأثیرگذاری کلیسا داشتند، اما انقلاب اسلامی با گفتمان اسلام سیاسی به‌وقوع پیوست و بر مفروضات اصلی آن زمان خط بطلانی کشید و نشان داد که عرصه دین و دنیا از هم جدا نیستند.

کریم زاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی، حکومت‌داری و سیاست را به شریعت، بندگی و اطاعت خدا پیوند داد گفت: انقلاب اسلامی ایران با مطرح کردن یک گفتمان جدید، فضای فکری و گفتمانی جهان را با افق جدیدی مواجه ساخت وگفتمان‌های سیاسی شرق و غرب آن زمان را به چالش کشید. از آن همان زمان دشمنی‌های نظام سلطه و استکبار جهانی به‌خاطر تضاد هویتی با انقلاب اسلامی آغاز شد و طی40 سال گذشته انواع توطئه‌ها و دشمنی‌ها را علیه انقلاب، نظام و میهمن اسلامی شاهد بوده‌ایم.

وی با اشاره به فراز و فرودهای انقلاب اسلامی طی چهل سال گذشته خاطرنشان ساخت: مقام معظم رهبری با نگاهی آسیب‌شناسانه، عالمانه و حکیمانه نسبت به چهل سال گذشته و جریان تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بیانیه راهبردی گام دوم را صادر فرمودند. بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب اسلامی است که افق آینده را در چهل‌سال و هشتاد سال بعدی روشن می‌کند و هرآنچه که در عرصه های مختلف حیات اجتماعی این انقلاب نیاز دارد، الگوی عملیاتی آن در بیانیه گام دوم موجود است.

وی افزود: برای تحقق این بیانیه نیازمند نقشه راه هستیم. برای تعیین نقشه راه، سه روند نظریه‌پردازی، گفتمان‌سازی، مطالبه‌گری باید طی شود. این بیانیه مانند پازلی است که بعضی از خانه‌های آن پُر شده و برخی از مسائل و مباحثی که رهبری در این بیانیه عنوان فرموده‌اند، مسائل بدیعی است که نیاز به نظریه‌پردازی و تبیین مفهومی دارد.

وی در تشریح مرحله گفتمان سازی برای بیانیه گام دوم گفت: این بیانیه مانند بسیاری از مفاهیم و راهبردهایی که مقام معظم رهبری مطرح کردند از قبیل اقتصاد مقاومتی، ناتوی فرهنگی، تهاجم فرهنگی و...، باید در سطح نخبگان و مردم رواج پیدا کند که امر با گفتمان‌سازی محقق می‌شود. برای این کار نیاز به تولید ادبیات و تبیین مفهومی داریم که از طریق کانال‌های علمی و حوزه‌های دانشگاهی می‌تواند انجام شود.

وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن ساز اظهار کرد: دانشگاه جامع امام حسین(ع) شأنیت ورود و پرداختن به جریان و ریل‌گذاری برای تحقق سه روند گفته شده را دارد، به همین دلیل این همایش بین‌المللی را در دستور کار خود قرار داده است. البته ما مدعی نیستیم با این برگزاری همایش، تمام الگوهای عملیاتی حوزه‌های سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ... ارائه خواهد شد، ولی به طور قطع این عرصه را برای کار و همت بیشتر باز خواهیم کرد.

کریم زاده افزود: اگر بیانیه گام دوم را به مثابه یک سند بالادستی برای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی درنظر بگیریم که افق‌های آینده ما را تعیین و مشخص می‌کند، آنگاه اهمیت تلاش برای ایجاد بسترسازی و زمینه‌سازی لازم جهت اجرایی شدن آن از خود بیانیه نه‌تنها کمتر نبوده بلکه بیشتر نیز خواهد بود.

وی ادامه داد: از نظر ما تلا‌ش‌هایی که در راستای اجرایی کردن بیانیه لازم هست شکل بگیرد، باید درسطح مهم نظریه‌پردازی، گفتمان‌سازی اجتماعی و مطالبه‌گری عمومی حول این بیانیه متمرکز شوند. در بحث نظریه‌پردازی موضوع این است که بیانیه گام دوم، همانند پازلی است که بعضی از خانه‌های آن قبلاً  با نظریه‌پردازی های مقام معظم رهبری پر شده و در این بیانیه نیز مجدداً مطرح شده است و یا به اصطلاح بعضی از خانه‌های این پازل قبلا  پُر شده، اما برخی از مسائل و مباحثی که رهبری معظم در این بیانیه عنوان فرموده‌اند، مسائل بدیعی است که نیاز به نظریه‌پردازی و تبیین و شفافیت نظری و مفهومی دارد.

رئیس دانشکده و پژوهشکده پیامبراعظم دانشگاه جامع امام حسین(ع) در تشریح سطح گفتمان سازی بیانیه گام دوم خاطرنشان ساخت: در این سطح همه آن مفاهیم و راهبردهایی که مقام معظم رهبری در این بیانیه مطرح کرده‌اند باید هم در سطح نخبگان و هم در سطح عموم جامعه رواج پیدا کند تا بتواند به گفتمان رایج در جامعه تبدیل شود، این کار نیاز به یک تبیین‌سازی درست و صحیح و اصیل در سطح جامعه دارد که از آن به گفتمان‌سازی اجتماعی یاد می‌شود که برای ایجاد زمینه لازم برای تحقق مفاد اصلی بیانیه بسیار مهم و حیاتی است.

دبیر همایش بین المللی گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن ساز تأکید کرد: تا زمانی که این بیانیه گفتمان رایج جامعه نشود و در حول و حوش آن مطالبه عمومی برای اجرایی شدن آن در جامعه به‌وجود نیاید، تحقق این بیانه فقط بر روی کاغذ و بر منابر و کرسی‌های نظریه پردازی خواهد ماند و جلوتر نخوامد رفت و برگزاری این همایش توسط دانشگاه سازمانی سپاه پاسداران با این هدف انجام می‌شود.

گفتنی است همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی، الگوی نظام انقلابی تمدن ساز شانزدهم بهمن ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/4127/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایندها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری، ارتقای کیفیت زندگی، بهبود خدمت رسانی به مددجویان سالمند (فقط حمایتی) در جهت استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری در ارائه خدمت به محرومین، هم افزایی و برون سپاری پرونده‌های مددجویی سالمندان را نیز به مراکز نیکوکاری مددکاری واگذار کرده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته‌امداد استان هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد بر شمرد و تصریح کرد: خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر، رفع مشکلات نیازمندان و تأمین نیازهای آنها و کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمان از دیگر اهداف واگذاری پرونده‌ها به مراکز نیکوکاری است.

حسینی ادامه داد: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوب‌تر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

کد خبر 6097064

دیگر خبرها

  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • آیین تشییع شهید گمنام در نیروی زمینی ارتش برگزار شد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین