Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرایش‌های افراطی به عمل‌های زیبایی و خدمات آرایشی، نشانه‌ای است از تغییر سبک زندگی، زندگی که در آن جسم و ظاهر اشخاص اصالت یافته و روح و باطنشان به فراموشی سپرده شده است.

جراحی‌های زیبایی اغلب به علت ناخشنودی اشخاص از عیب‌های جزیی و تخیلی در ظاهرشان انجام می‌گیرد و معمولاً ریشه در مشکلات روانشناختی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جراحی‌های زیبایی جراحی‌هایی هستند که به منظور ایجاد تغییر در ظاهر بدن، در غیاب بیماری، اسیب و جراحت یا زشتی مادرزادی و ارثی صورت میگیرند و می‌توانند عاملی برای بهبود کیفیت زندگی باشند. امروزه عمل زیبایی به یکی از دغدغه‌های انسان تبدیل شده است.

جراحی زیبایی بینی، جراحی زیبایی

جراحی زیبایی صورت

عواملی شبیه ناخشنودی از تصویر ذهنی از جسم، اختلال زشتی، عوامل روانشناختی و عوامل اجتماعی و بین فردی مثل ظاهر آزار دهنده از دیدگاه افراد دیگر، سابقه جراحی در خانواده و دوستان، عوامل فرهنگی، تأثیر تبلیغات رسانه‌ای در تلویزیون، ماهواره، مجله ها، ستاره‌های سینما، سیستم پزشکی و صنایع زیبایی را بعنوان متغیر‌های تأثیرگذار بر این گرایش معرفی نموده اند.

همچنین پژوهش‌های نشان داده که اشخاص از عمل زیبایی بینی اهداف متعددی را مثل زیباتر کردن شکل بینی، رسیدن به صورتی جذابتر، بهتر شدنوضع ظاهری، کسب موفقیت در تشکیل زندگی زناشویی، کسب کردن اعتماد به نفس بیشتر در برخورد‌های اجتماعی، جلب رضایت خانواده و دوستان را دنبال می‌کنند.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد متقاضیان عمل زیبایی در قیاس با جمعیت عادی، از عزت نفس پائین تری برخوردارند و در ابعاد روانشناختی از بدن خویش راضی نیستند. همچنین، میزان اختلال‌های روانی از جمله اختلال بدشکلی بدن در اشخاص متقاضی عمل زیبایی در قیاس با جمعیت معمولی بالاتر است.

جراحی زیبایی بینی، جراحی زیبایی

عکس جراحی زیبایی بینی

باید توجه داشت که شرایط روانی سالم هم در میزان رضایت پس از عمل جراحی زیبایی محوری تعیین کننده است که مهم‌تر از فن جراحی میباشد. طبق مطالعات و پژوهش‌های صورت گرفته، افرادی که دارای برخی از حالات روانی مانند افسردگی، استرس و روان پریشیاند و همچنین افردی که از اختالالت روانی مزمن رنج میبرند کاندید مناسبی برای عمل زیبایی نمی‌باشند، چرا‌که بعد از انجام جراحی زیبایی، عدم دستیابی به نتیجه موردنظر باعث تشدید این اختلالات میشود.

بعلاوه، بسیاری از متخصصان و پزشکان اعلام نموده اند که هرگونه عمل زیبایی دارای تبعاتی است که در بسیاری از موارد جبران ناپذیر هم هست که می‌توان به اسیب‌های روحی و روانی و حتی اجتماعی ناشی از جراحی‌های ناموفق از جمله استرس، وسواس، بدگمانی، ترس از حضور در جمع و گوشه گیری و مشکلات جسمی از جمله عوارض دارو‌های بی هوشی، کبودی، مشکلات تنفسی، احتیاج به عمل دوباره و ... اشاره کرد.

جراحی زیبایی بینی، جراحی زیبایی

عمل جراحی زیبایی

جراحی زیبایی، امروزه به پدیده‌ای رایج تبدیل شده است و گروهی از زنان مدرن جراحی زیبایی را بعنوان قسمتی از زندگی خویش می‌پذیرند و رغبت به انجام چنین جراحی‌هایی دارند. هرچند امار دقیقی از جراحی زیبایی در کشور ما دردسترس نیست، ولی بطور کلی ایران یکی از کشور‌هایی است که میزان جراحی زیبایی در آن بالا است. در این بین، کشور ما از نظر تعداد جراحی‌های زیبایی بینی در دنیا مقام نخست را دارد و پایتخت جراحی بینی جهان نامگذاری شده است!

جراحی زیبایی در صورتی که شخص با اشکال جدّی در ظاهر خود مواجه باشد امری توجیه پذیر و حتی ضروری است، ولی نگرانی آنجاست که عمل‌های زیبایی به یک جریان و فرهنگ تبدیل شود.

بدون تردید ارزیابی‌های روانشناختی به وسیله جراحان قبل از جراحی‌های عمل زیبایی به منظور غربالگری، میتواند سبب کاهش تعداد جراحی‌های غیرلازم و افزایش خشنودی از نتیجه جراحی شود.   منبع:بیتوته

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی جراحی زیبایی عمل زیبایی زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۷۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان

 کامبیز نرماشیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد و اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به‌منظور پاسخگویی به نیاز استان و با هدف توسعه و تعالی منطقه اقدام به گسترش، راه‌اندازی و تصویب رشته‌های تحصیلی به‌ویژه در مقطع کارشناسی ارشد کرده است.

وی با اشاره به سیل مشتاقان به تحصیل در مقاطع عالی تحصیلات تکمیلی در استان سیستان و بلوچستان، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان با توجه به رسالت اصلی خود، یعنی هموار کردن مسیر پیشرفت و مرتفع کردن مشکلات آموزشی، توانست بر اساس ظرفیت مناسب علمی خود موفق به افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه افزایش رشته محل‌ها در استان بستری مناسب برای اجرای عدالت آموزشی و رفاه داوطلبان است، گفت: رشته‌های روانشناسی تربیتی، مشاوره (گرایش مشاوره خانواده)، فیزیولوژی ورزشی (گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی)، رفتار حرکتی (گرایش آموزش تربیت‌بدنی) و مدیریت دولتی با دو گرایش توسعه منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی، رشته‌هایی هستند که بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مصوب شده و پذیرش دانشجو در این رشته محل‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • گزارش گاردین از سربازان فراری اوکراین؛ «نمی‌خواهیم بمیریم»
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • رمزهای عبور، گلوگاه‌های امنیت به شمار می‌رود
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟