Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، هدف آزمون جامع را ارتقاء کیفی مهارت آموزان دانست و گفت: علاقمندان به حرفه معلمی با شرکت در آزمون جامع و کسب نمره قابل قبول با دریافت گواهی صلاحیت حرفه‌ای ورود خود به آموزش و پرورش را قطعی خواهند کرد. تاریخ انتشار: 22:59 - 07 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۱۰۲۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، پیش از ظهر امروز جلسه‌ای به منظور ارائه گزارش نتایج نهایی آزمون جامع برگزار شده در نوبت‌های اصلی و جبرانی، با حضور حسین بر مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، معاونت‌های نظارت، آموزش و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، در محل دفتر سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، برگزاری آزمون سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای مهارت آموزان ماده ۲۸ توسط مرکز سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان طی سال‌های اخیر را از اهم وظایف مرکز سنجش، مستقر در معاونت نظارت دانشگاه اعلام و تصریح کرد: برگزاری آزمون جامع به موجب ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، برنامه راهبردی این دانشگاه در افق ۱۴۰۴ مصوبه بیستمین جلسه شورای اداری دانشگاه و مفاد مندرج در دفترچه آزمون استخدامی سازمان اداری و استخدامی سازمان سنجش و آموزش کشور، برای افرادی که از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به مرکز آموزش عالی دولتی راه پیدا می‌کنند، ضروری است.

وی، هدف آزمون جامع را ارتقاء کیفی مهارت آموزان دانست و اظهار داشت: علاقمندان به حرفه معلمی با شرکت در آزمون جامع و کسب نمره قابل قبول با دریافت گواهی صلاحیت حرفه‌ای ورود خود به آموزش و پرورش را قطعی خواهند کرد.

استاد دانشگاه، از تلاش و کوشش دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمانی برخوردار از صلاحیت و توانمندی‌های لازم در عرصه آموزش و پرورش کشور سخن گفت و افزود: به کارگیری افرادی توانمند در حوزه دانش و مهارت‌های معلمی برای آموزش نسل آینده این کشور، الزامی است.

کچوئیان، رسیدن به سطح قابل قبول استاندارد‌های آموزشی در راستای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش را از جمله اهداف اساسی دانشگاه اعلام و خاطر نشان کرد: نظارت و ارزیابی عملکرد روسای استانی، کارکنان و اساتید در پردیس‌ها و مراکز استانی از جمله فعالیت‌های اصلی معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت به شمار می‌رود.

این مقام مسئول، با اشاره به همت و تلاش مرکز سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان، در راستای برگزار شدن آزمون ها‌ی اصلی و جبرانی اصلح یادآور شد: نتایج کسب شده حاصل جمع نمرات مولفه‌های فرهنگی، تدریس عملی و آزمون جامع است.

بیشتر بخوانید: مجلس با مصوباتش آموزش و پرورش را بیچاره کرده است

عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد: با اعلام قبولی ۹۷ درصدی مهارت آموزان در آزمون‌های اصلی و جبرانی سال ۹۸ از ارسال نتایج آزمون مهارت آموزان به منظور ارائه به ادارات محل خدمت نامبردگان به وزارت آموزش و پرورش حداکثر تا روز سه شنبه ۸ بهمن ماه جاری خبر داد و گفت: در جلسه تکمیلی که به زودی با مشارکت وزارت متبوع برگزار خواهد شد، تکلیف افرادی که موفق به کسب گواهی صلاحیت حرفه‌ای نشده اند تعیین و اعلام خواهد شد.

در ادامه، حسین بر مدیر کل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، یکی از چالش‌های اساسی آموزش و پرورش طی سال‌های پیش رو را بحث نیروی انسانی دانست و افزود: علت اصلی این مهم این است که تعداد زیادی از همکاران فرهنگی طی سال‌های آینده به تدریج بازنشسته خواهند شد و باید جای خود را به نیرو‌های جوان بدهند.

این مقام مسئول، از نیاز آموزش و پرورش و کمبود نیروی انسانی در کلاس‌های آموزشی و نگاه ریشه­ای دانشگاه فرهنگیان به این نیاز سخن گفت و اظهار داشت: با توجه به این مهم اساسی‌ترین حلقه تضمین کیفیت برای مهارت آموزان ماده ۲۸ گذر موفقیت آمیز از آزمون جامع است.

حسین بر، در پایان با قدردانی از خدمات مرکز سنجش، مستقر در حوزه معاونت نظارت دانشگاه فرهنگیان در راستای اجرای دقیق و علمی آزمون جامع، تعلیم نیروی انسانی را از جمله وظایف خطیر و مهم دانشگاه فرهنگیان برشمرد و افزود: تربیت و جذب نیرو‌های جایگزین همکاران بازنشسته فرهنگی نخستین اقدام این دانشگاه برای تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان کچوئیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی صبح یکشنبه با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب حامی‌ترین عزیز برای آموزش و پرورش است و در فرمایش‌های متعدد از جمله دیدار اخیر با معلمان، نکات مبسوط و کاربردی را بیان کردند.

وی افزود: ایشان فرمودند همه جامعه مکلف هستند که از معلم و آموزش و پرورش حمایت کنند، زیرا حال جامعه بستگی به حال مدرسه دارد. مدرسه امروز نماد آینده جامعه است و نبض جامعه به دست آموزش و پرورش و مدارس زده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه عملکرد برخی مسئولان در این حوزه بسیار مهم است، تصریح کرد: اشتباهی که در برخی ادارات و سازمان‌ها صورت می‌گیرد نگاه به آموزش و پرورش به مانند یک اداره دیگر است، رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند این تصور اشتباه است.

وی ادامه داد: اگر نگاه به آموزش و پرورش اولویت اول باشد به لطف خداوند، مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات فرهنگ ساز در حوزه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح سپاس معلم در دو سال اخیر در آموزش و پرورش استان اصفهان اجرا شد. این طرح به پیشنهاد ما به صورت ملی در حال اجراست و براساس آن سایر نهادها و ادارات به محوریت فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها در مدارس حضور یافته و جلسات تجلیل توسط آنان انجام می‌شود.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های انجام شده در آموزش و پرورش افزود: رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به این حوزه دارد و شورای عالی آموزش و پرورش که ۱۰ سال بدون حضور رئیس جمهور برگزار می‌شد، در دو سال اخیر با حضور رئیس جمهور تشکیل و تصمیم‌های خوبی در آن اتخاذ می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از خروجی‌های این جلسات، اجرای رتبه بندی معلمان بود که با رفع بسیاری از اشکالات شروع خوبی در این زمینه داشتیم. دیگر خروجی این جلسات نیز استخدام نیروهای جدید بود که در دو سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر به عنوان نیروی تازه نفس با نگاه ویژه به کیفیت آموزش و گزینش وارد آموزش و پرورش شدند.

وی با اشاره به افزایش ورودی دانشگاه فرهنگیان در دو سال اخیر گفت: کاهش چشمگیر ورودی‌ها در سایه بی توجهی به دانشگاه فرهنگیان سبب ایجاد یک ابر چالش برای آموزش و پرورش شده بود. با تلاش‌های صورت گرفته عدد پایه به ۲۵ هزار نفر و امسال به ۳۰ هزار نفر رسید.

ابراهیمی با اشاره به تجلیل از معلمان فداکار اظهار کرد: در پی یک ایده استانی، هزاران نفر از معلمانی که از منظر دانش‌آموز و خانواده‌ها، فداکاری شاخصی داشتند براساس یک فراخوان به ما معرفی شدند. به عنوان مثال معلمی داریم که ۱۵۴۰ کودک کار را به عرصه تعلیم و تربیت بازگردانده و این دانش آموزان امروز جز فارغ‌التحصیلان موفق هستند. در همین راستا از تعدادی از این معلمان شاخص به نمایندگی از هزاران نفر، تجلیل خواهیم کرد.

کد خبر 6096903

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان