Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مصطفی میرسلیم» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره رد صلاحیت نامزدهای اصلاح‌طلب انتخابات مجلس، گفت: اگر رقیب ما نتوانسته به اندازه مورد نیاز داوطلب واجدصلاحیت معرفی کند یک بحث است اما قهر کردن و تحریم انتخابات برازنده نظام جمهوری اسلامی نیست و کسانی که به نظام اعتقاد دارند حتی اگر در اقلیت هم باشند باید مشوق حضور حداکثری مردم در انتخابات باشند که نشان‌دهنده اقتدار نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که همه گرایش‌ها و جریان‌های سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند و با معرفی افراد واجد صلاحیت سعی کنند مردم را به مشارکت کامل در انتخابات اسفند ۹۸ مجلس شورای اسلامی تشویق کنند که خیر آن نصیب همه خواهد شد.

وی درباره آخرین اقدامات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (ائتلاف اصوالگرایان) اظهار کرد: حسب پیشنهاد بزرگان و خدمتگزاران نظام در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کردم و مجموع گروه‌های اصولگرایی هدف را بر این قرار داده‌ایم که به فهرستی واحد برسیم.

میرسلیم افزود: تشکل‌های مختلف سعی می‌کنند افراد واجدصلاحیت را مطابق شاخص‌هایی که در شورای ائتلاف تعریف شده است، معرفی و فهرستی برای انتخابات آماده کنند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی  ادامه داد: دوستان اصولگرا تصمیم گرفتند روی یک فهرست واحد ائتلاف کنند، تا حالا پیشرفت خوبی در خصوص افراد و ترکیب این فهرست شکل گرفته ولی هنوز به مرحله نهایی نرسیده‌ایم و فکر می‌کنم تا چند روز دیگر براساس نظرسنجی و سازوکاری که وجود دارد، واجدان صلاحیت و افرادی که شرایط رای‌آوری بهتری دارند، در لیست نهایی قرار بگیرند.

وی گفت: مسوولان اجرایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از مردم در محلات مختلف دعوت می‌کنند که نظر خود را در خصوص فهرست پیشنهادی اعلام کنند. برای اینکه به لیست نهایی برسیم باید متوجه شویم چه کسانی از اقبال و استقبال بیشتری از سوی مردم برخوردارند، که بر آن اساس لیست نهایی را ببندیم.

میرسلیم درباره ردصلاحیت‌ اصلاح‌طلبان و حضور بدون رقیب اصولگرایان در عرصه انتخابات یادآور شد: ملاک‌هایی در اختیار شورای نگهبان قرار دارد که بر آن اساس صلاحیت افراد را بررسی می‌کند و کسانی که اعتراض دارند می‌توانند اعتراض کنند و علت رد یا عدم احراز صلاحیت خود را متوجه شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شورای نگهبان تا آخرین لحظاتی که قانون اجازه دهد برای بررسی صلاحیت‌ها و اعتراضات مربوط به آن فرصت دارد. لذا می‌تواند در مورد کسانی که اعتراض دارند تصمیم‌گیری جدیدی انجام دهد و حتی در خصوص افراد تاییدشده، اگر مدارک جدیدی دال بر نداشتن صلاحیت آنها به دست آورد می‌تواند ردصلاحیتشان کند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره ای دوره پنجم مجلس خبرگان دوم اسفندماه امسال برگزار می شود.

برچسب‌ها اصولگرایان سید مصطفی میرسلیم انتخابات مجلس شورای اسلامی حزب موتلفه اسلامی پروندهٔ خبری چالش نظارت بر انتخابات مجلس گام سوم برای مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصولگرایان سید مصطفی میرسلیم انتخابات مجلس شورای اسلامی حزب موتلفه اسلامی اصولگرایان سید مصطفی میرسلیم انتخابات مجلس شورای اسلامی حزب موتلفه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۹۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس