Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: باید شیوه پیشنهادی سازمان حفاظت محیط زیست برای تعیین میزان اختصاص عوارض آلایندگی به شهرستان‌های متاثر از آلایندگی پارس جنوبی به طور دقیق بررسی و مورد قبول همگان قرار گیرد.

جلسه تعیین و چگونگی محاسبه میزان سهم شهرستان های در معرض واحدهای آلاینده پارس جنوبی از عوارض آلایندگی این منطقه، روز گذشته(هفتم بهمن ماه) به ریاست محمد باقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و با حضور استاندار هرمزگان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان، استانداران فارس و بوشهر و جمعی از دیگر از مسئولان این سه استان، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست مدل و دستورالعمل طراحی شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست کشور در خصوص تاثیر و میزان شدت آلایندگی در هر کدام از شهرستان‌های مجاور منطقه پارس جنوبی، ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.

فریدون همتی، استاندار هرمزگان در این نشست، عنوان کرد: با توجه به اینکه براساس قانون مرجع اظهار نظر و اعلام میزان آلایندگی در هر منطقه، سازمان حفاظت محیط زیست است، باید شیوه پیشنهادی این سازمان برای تعیین میزان اختصاص عوارض آلایندگی به شهرستان‌های متاثر از آلایندگی پارس جنوبی به طور دقیق بررسی و مورد قبول همگان قرار گیرد.

محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این جلسه دستور داد که این الگوی طراحی شده برای چگونگی و میزان اختصاص عوارض آلایندگی به شهرستان های اطراف منطقه پارس جنوبی، با استفاده از نظرات کارشناسان و مسئولان استان‌های متاثر از این امر مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی عوارض آلایندگی پارس جنوبي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها

روند واگذاری بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به دهیاری‌ها بررسی و بر اختصاص تسهیلات کم بهره برای بازسازی این بناها تأکید شد.

به گزارش ایسنا، نشست مشترک سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی با حضور مسئولین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی معاون امور دهیاری‌ها و اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

مهیار نورعلی معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشوراعلام کرد: در این نشست مقرر شد وفق مفاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک، بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی کشور به دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی دهیاری ها واگذار شود.

وی افزود: دراین تفاهم‌نامه همچنین مقرر شد، منابع مالی مورد نیاز برای بازسازی این بناها نیز از طریق اختصاص تسهیلات کم بهره تأمین و با همکاری بنیاد مسکن و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، مشکلات دسترسی و ساختاری آنها مرتفع شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، در این جلسه عنوان شد که این اقدام می‌تواند ضمن حفظ و احیای بناهای تاریخی واقع در مناطق روستایی به عنوان میراث فرهنگی کشور، موجب توسعه زیرساخت های گردشگری و رونق کسب و کار در روستاها و درآمدزایی برای دهیاری ها و شرکت های تعاونی دهیاری ها شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متاثر از سیل
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • ۸۵۶ دستگاه موتور سیکلت‌ توقیفی بندرخمیر فروخته شد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • تمام موتورسیکلت‌های توقیفی بندرخمیر فروخته شد