Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه فاتح با اشاره به اینکه عملیات گسترده فرهنگی در هشت استان کشور با حضور 100 طلبه انجام می شود، گفت: در دهه دوم فاطمیه جهت رساندن پیام و کلام اهل بیت(ع) و حل مشکلات فرهنگی جامعه در میان جوانان و نوجوانان حضور پیدا کرده و از فرصت این شبها و سفره حضرت زهرا(س) در فاطمیه برای هدایت و دستگیری آنها استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین حسین عسکری نیا در گفتگو با راه آرمان؛ در خصوص فعالیت های قرارگاه فاتح در ایام فاطمیه گفت: از 5 بهمن ماه عملیات فرهنگی مان را در سطح شهر کرمان آغاز کرده ایم که برای این اقدام از روحانیون قم و کرمان اعزام داشته ایم.

مسئول گروه تبلیغی پژوهشی امام محمد باقر(ع) شعبه کرمان با اشاره به اینکه عملیات گسترده فرهنگی در هشت استان کشور با حضور 100 طلبه انجام می شود، تصریح کرد: در دهه دوم فاطمیه جهت رساندن پیام و کلام اهل بیت(ع)  و حل مشکلات فرهنگی جامعه در میان جوانان و نوجوانان حضور پیدا کرده و از فرصت این شبها و سفره حضرت زهرا(س) در فاطمیه برای هدایت و دستگیری آنها استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فعالیت قرارگاه در سه محور انجام می شود، اظهار کرد: تبلیغ دانش آموزی و حضور در مدارس یکی از برنامه های مد نظر است که در شهر کرمان همکاران روحانی و طلبه در مجتمع آموزشی ثارالله حضور پیدا کرده اند که فعالیت هایی در زمینه چند رسانه ای انجام می دهند.

مسئول قرارگاه فاتح با تأکید بر اینکه حضور در کمپ ترک اعتیاد جهت ایجاد روحیه و اعتماد به خداوند از جمله فعالیت های دیگری است که مد نظر قرارگاه است، عنوان کرد: از جمله نیازهایی که در سطح شهر دیده شد این مسئله بود چرا که به این افراد کسی سر نمی زند و خودشان را محروم از جامعه می دانند؛ بنابراین برنامه محتوایی به مدت چهار ساعت در روز برای کمپ ها در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام والمسلمین عسکری نیا ادامه داد: در کمپ های ترک اعتیاد حلقه های معرفتی تشکیل می دهیم و حرف دل افراد را می شنویم و آنها را راهنمایی می کنیم؛ همچنین در این حلقه های راویتگری شهدا را انجام می دهیم به ویژه شهدایی که کمتر به آنها توجه شده است.

مسئول گروه تبلیغی پژوهشی امام محمد باقر(ع) شعبه کرمان ابراز کرد: با مسئولان کمپ که صحبت می کنیم عنوان می کنند که بالغ بر ده سال است که کمپ را اداره می کنند اما برای اولین بار است که طلبه ها و روحانیون در کمپ ها حضور پیدا می کنند و به قول بچه هایی که در حال ترک بودند؛ این افراد دیده شدند و مورد توجه قرار گرفته اند.

وی در موکب و ایستگاه صلواتی نذری حضرت زهرا(س) و برنامه های فرهنگی متنوع پیرامون آن گفت: ماشین فرهنگی داریم که هر عضر از اذان مغرب و عشا هر شب در گوشه ای از شهر استقرار پیدا می کند که در کنار فعالیت فرهنگی ایستگاه صلواتی نیز وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین عسکری نیا ادامه داد: ارتباط طلبه ها با مردم از جمله مواردی است که مد نظرمان می باشد؛ سعی میکنیم در محلی حضور داشته باشیم که مغازه و کسبه باشد تا طلبه ها بتوانند تبیلغ چهره به چهره داشته باشند؛ همچنین تمام فعالیت های موکب و ایستگاه صلواتی توسط طلبه ها انجام می شود.

مسئول گروه تبلیغی پژوهشی امام محمد باقر(ع) شعبه کرمان با تأکید بر اینکه این اقدام حرکت نویی است، عنوان کرد: نقاطی را برای حضور در نظر گرفته ایم که تا کنون موکب زده نشده و یا حضور روحانیون در آن مناطق کمتر بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین نکوداشت مقام استاد و ویژه‌برنامه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و جمعی از اعضای هیئت علمی در تالار شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار و از ۹ استاد برتر علمی ـ پژوهشی و فرهنگی و آموزشی تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در این آیین گفت: نقش استادان انسان‌سازی است و باید در کنار درس دادن و آموزش به دانشجویان، مسائل معرفتی و دینی را مطرح کنند.

ابراهیم رحیمی افزود: روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی بوده که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری، در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده و نقش والای استادان و معلمان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیاء و اولیای الهی در همه ادوار، شایسته تکریم و سپاس است.

وی با اشاره به موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم و راه‌اندازی رشته‌های جدید از مهرماه امسال در این واحد دانشگاهی، از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی‌ارشد آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: این دانشگاه با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به‌خصوص تحصیلات تکمیلی دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

رحیمی به تخصیص امور رفاهی به استادان در سال جدید اشاره و تشریح کرد: با همت استادان برجسته و تمامی مسئولان کشوری و استانی در حال حاضر در این واحد دانشگاهی ۱۰ هزار جوان جویای علم در ۶۷ رشته دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و ۱۵۵ رشته کاردانی وکارشناسی مشغول تحصیل هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند فیلسوف علامه شهید مطهری و بزرگداشت مقام شامخ معلم گفت: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری یکی از شخصیت‌های برجسته و کم‌نظیر در تاریخ اسلام و یکی از دانشمندان اسلام‌شناس و محققان توانا به شمار می‌رود که با افکار و اندیشه‌های ناب و اصیل خود، آثار و نتایج بزرگی را در زمینه‌های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در میان حوزویان و دانشگاهیان بر جای گذاشت.

حجت الاسلام رضا قاسمی‌نژاد با تفسیر آیاتی از قرآن کریم، به نقش اساسی استادان در جامعه و چگونگی ارتباط با دانشجویان پرداخت.

وی، توسعه و ارتقای کمّی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ترویج و تعمیق ارزش‌های دینی، اخلاقی و انقلابی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت استادان در فعالیت‌های فرهنگی را از جمله راهبرد‌ها و برنامه‌های ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش آنا، اجرای موسیقی محلی و بختیاری، اجرای مسابقه، پخش کلیپ، پرسش و پاسخ و تجلیل از اعضای هیئت علمی، علی شریف‌زاده از دانشکده علوم پایه، تقی تکتاز از دانشکده دامپزشکی، ایرج ترابی از دانشکده علوم انسانی، نوشین عباسی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر شهرام مشهدی‌زاده از دانشکده علوم پزشکی، دکتر غلامرضا ابوطالبی از دانشکده مهارت و کارآفرینی، بهرام جلیل از دانشکده پردیس لردگان، نرجس محسنی‌فر از دانشگاه آزاد اسلامی فارسان و نجمه توکلی از دانشکده پردیس اردل به‌عنوان استادان برتر علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از برنامه‌های این گردهمایی بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد