Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، درخواست‌ها و فشارها برای احضار «جان بولتون» مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا به عنوان شاهد در جلسه استیضاح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا افزایش یافته است.

بعد از انتشار بخش‌هایی از دست‌نوشته‌های جان بولتون درباره دونالد ترامپ و پرونده اوکراین، حالا فشارها برای احضار مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید به جلسه استیضاح بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادعاهای بولتون در کتاب جدید، ثابت می‌کند که رئیس جمهوری آمریکا از قدرت خود در سیاست خارجی سوء استفاده کرده تا به رقیب داخلی خود در انتخابات ضربه بزند.

آقای بولتون در کتاب تازه خود که هنوز منتشر نشده و بخش‌هایی از آن که به دست روزنامه نیویورک تایمز رسیده تایید می‌کند که دونالد ترامپ در اوت ۲۰۱۸ ادامه کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری مصوب کنگره آمریکا به اوکراین را به همکاری دولت کی‌یف در زمینه تحقیقات فساد احتمالی پسر جو بایدن مشروط کرده بود.

پیش از این به رغم درخواست‌ها از سوی دموکرات‌ها برای حضور جان بولتون در جلسه استیضاح با مخالفت جمهوری‌خواهان روبه‌رو شده بود، اما حالا و بعد از انتشار بخش‌هایی از کتاب مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید، برخی از جمهوری‌خواهان هم موافق دعوت او به جلسه استیضاح رئیس جمهوری آمریکا هستند.

«میت رامنی» منتقد دیرینه دونالد ترامپ یکی از آنهاست. رامنی که سناتور ایالت «یوتا» است، روابط خاص و عجیبی با دونالد ترامپ داشته است. پیش از قطعی شدن کاندیداتوری دونالد ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶، او به شدت به ترامپ تاخته بود و در مقابل ترامپ هم از خجالت میت رامنی در آمده بود. اما با وجود آن روابط تنش‌آلود، ترامپ بعد از انتخاب به عنوان رئیس جمهوری رامنی را به عنوان یکی از گزینه‌های صندلی وزارت خارجه در دولت خود معرفی کرد و دو طرف با یکدیگر جلسات و ملاقاتی هم داشتند، اما در ادامه ترامپ «رکس تیلرسون» را به عنوان وزیر خارجه دولت خود معرفی کرد و بار دیگر رابطه دو طرف به سردی و تلخی گرایید.

حالا رامنی می‌گوید بعد از شنیدن اظهارات جان بولتون، خواهان شنیدن اظهارات او در جلسه استیضاح کاخ سفید است و ابراز امیدواری کرد دیگر جمهوری خواهان مجلس سنا هم موافق این مسئله باشند.

اعضای مجلس سنا ۲۲ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی پس از ۱۳ ساعت بحث و گفتگو، قواعد مربوط به پرونده استیضاح دونالد ترامپ را تصویب کردند و از آن زمان، ۱۰۰ سناتور آمریکایی در حال بررسی و شنیدن نظرات مخالفان و مدافعان استیضاح رئیس جمهوری آمریکا هستند.

موافقان برکناری آقای ترامپ کار دشواری در پیش دارند، چرا که آنها برای این امر به دو سوم آرای سناتورها یعنی ۶۷ رای احتیاج دارند. این در حالی است که سهم دموکرات‌ها از مجلس سنا تنها ۴۷ صندلی است و جمهوری‌خواهان ۵۳ کرسی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آمریکا جان بولتون استیضاح ترامپ اوکراین گیت قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاب غربی‌ها در مقابله با دانشجویان معترض افتاد

سید محمد حسینی معاون رییس جمهور در امور مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص جنبش دانشجویی آمریکا و برخورد دو گانه و ضد حقوق بشری دولت این کشور با آنان، گفت: ما در پاییز ۱۴۰۱ شاهد بودیم که غربی‌ها و سیاستمدارهای آنها چه مواضعی درباره مسائلی که در درون ایران بود، اتخاذ کردند؛ در حالی که الان شاهدیم هزاران زن و کودک در غزه به شهادت رسیدند و این همه ظلم انجام می‌شود و نسل کشی صورت می‌گیرد و این‌ها نه تنها محکوم نمی‌کنند، بلکه حمایت هم می‌کنند.

وی ادامه داد: الان که سیل اعتراضات به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا کشیده شده و به بیان واشنگتن پست در روزهای گذشته اعلام کرد ۹۰۰ نفر دستگیر شدند و از صحنه‌ها معلوم است با خشونت برخورد می‌کنند و شاهد حضور نیروهای نظامی در دانشگاه‌ها هستیم به گونه‌ای که حتی در پشت بام که با اسلحه ایستادند.

حسینی اظهار کرد: در حالی که تظاهرات دانشجویان، تظاهرات آن‌چنانی نیست بلکه صرفاً تجمع و اعتراض است و هیچ تخریبی صورت نمی‌گیرد و هیچ شعاری علیه سردمداران آمریکا سر نمی‌دهند. دانشجویان فقط می‌گویند این جنایت در غزه پایان داده شود ولی شاهد آن هستیم که با شدت و خشونت با آنها برخورد می‌کنند، در حالی که در ایران کوچک‌ترین کار قانونی هم که انجام می‌شود، آنان اظهار نگرانی می‌کنند و آن را به یک جنجال رسانه‌ای تبدیل می‌کنند.

معاون رییس جمهور عنوان کرد: این رفتارهای غربی‌ها هم نشان داد که موقعیت نظام سرمایه داری چگونه است؛ یعنی نقاب از چهره آنها کنار زده شد و ماهیت آن‌ها کاملاً مشخص شد.

وی خطاب به جوانان کشورمان تاکید کرد: خوب است که جوان‌های ما به این مسئله توجه کنند. مدعیان حقوق زن، کودک و حقوق بشر چه رفتار دوگانه‌ای دارند و هر جا منافع آنان ایجاب کند، اینگونه با خشونت برخورد می‌کنند.

کد خبر 6099703

دیگر خبرها

  • بایدن: ترامپ نتایج انتخابات 2024 را نمی پذیرد
  • انتقاد جان کری از ترامپ در ششمین سالگرد خروج آمریکا از برجام: ایران را قوی تر کردی و آمریکا را منزوی
  • نقاب غربی‌ها در مقابله با دانشجویان معترض افتاد
  • مردم جوان در آمریکا خواهان تغییر واقعی هستند
  • تعویق زمان برگزاری دادگاه دونالد ترامپ
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • گروسی: مذاکرات با ایران برای حل مسائل پادمانی ادامه دارد؛ به‌زودی شاهد گام‌های ملموس خواهیم بود