Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:45:25 GMT

باران نیاید، سیب‌زمینی و پیاز ارزان می‌شود

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۴۵۲۸

باران نیاید، سیب‌زمینی و پیاز ارزان می‌شود

ایسنا/یزد رییس میادین میوه و تره بار یزد از احتمال بسیار زیاد کاهش قیمت سیب زمینی و پیاز در هفته آینده، در صورت آرام بودن وضعیت جوی استان و نباریدن باران و یخ زدگی خبر داد.

«حسین مشرف» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تغییرات قیمتی اقلام مختلف میوه و صیفی‌جات در بازار یزد، اظهار کرد: باردهی برخی از اقلام، تحت تاثیر یخ زدگی و سردی هوا، کاهش و قیمت اقلامی مانند سیب درختی، پرتقال و سیب‌زمینی تحت تاثیر سرما افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش قیمت ۳۰۰ تومانی سیب زمینی خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی کهنه از ۲۵۰۰ به ۲۸۰۰ تومان و هر کیلوگرم سیب زمینی نو نیز از ۳۵۰۰ به ۳۸۰۰ تومان افزایش یافته است.

وی در رابطه با قیمت سایر اقلام میوه و صیفی نیز گفت: هر کیلوگرم از اقلام پیاز از ۴۵۰۰ تا ۵۵۰۰ و انواع خیار سبز از ۲۵۰۰ تا ۵۵۰۰ تومان عرضه می‌‎شود که در صورت تداوم وضعیت دمایی استان بدون بارندگی و یخ زدگی، هفته آینده با کاهش قیمت اقلام پیاز و سیب زمینی همراه خواهیم بود.

این مسئول با اشاره به افزایش قیمت هر کیلوگرم لیموشیرین از ۳۵۰۰ به ۴۵۰۰ تومان، گفت: قیمت هر کیلوگرم بادمجان نیز تحت تاثیر تاثیر سرما و به علت کاهش باردهی افزایش یافته به طوری که در حال حاضر قیمت انواع معمولی آن از ۳۵۰۰ به ۴۵۰۰ تومان وگلخانه‌ای از ۴۵۰۰ به ۶۰۰۰ تومان افزایش یافته است.

وی افزود: هر کیلوگرم لوبیا سز نیز به علت کم شدن محصول، از ۵۰۰۰ تومان به ۶۲۰۰ تومان افزایش یافته است.

مشرف با تاکید بر کاهش قیمت برخی از اقلام صیفی مانند گوجه‌فرنگی از ۵۵۰۰ به ۵۰۰۰ تومان تصریح کرد: هر کیلوگرم کلم برگ قرمز از ۱۵۵۰ به ۱۱۵۰ تومان و هر کیلوگرم کلم گل از ۲۳۰۰ به ۱۷۰۰ تومان کاهش یافته است.

وی از افزایش قیمت میوه‌های وارداتی مانند موز خبر داد و گفت: این محصول وارداتی تحت تاثیر نوسانات اقتصادی و خالی بودن انبارها افزایش قیمت یافته است و در حال حاضر موز کارتون بزرگ اکوادور از ۱۳۵۰۰ تا ۱۵۰۰۰، موز هندی از ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰، موز پاکستانی از ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰ و موز ایرانی نیز از ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ تومان عرضه می‌شود.

رییس اتحادیه میادین میوه و تره‌بار در پایان خاطرنشان کرد: قیمت این اقلام متعلق به بازار میادین تره بار بوده و این اقلام با ۳۰ درصد افزایش قیمت در بازار آزاد یزد توزیع و عرضه میشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان ميادين ميوه و تره بار سیب زمینی پياز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۴۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • قیمت نفت صعودی شد
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۶ اردیبهشت؛ سکه ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی