Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پیر حسین کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور گفت: علیرغم پیشرفت های علم پزشکی در زمینه های پیشگیری و درمان بیماری های واگیر، هر از گاه برخی از این بیماریها از جمله انواع نوپدید به عنوان یک معضل سلامتی در سراسر جهان مطرح می شوند و با توجه به اینکه اورژانس پیش بیمارستانی، اغلب به عنوان خط مقدم مقابله با حوادث است، از این رو مراکز دیسپچ و مراکز فرماندهی عملیات اورژانس برای تشخیص به موقع و مقابله با بیماری های واگیر آمادگی لازم از نظر دانش، مهارت و تجهیزات مورد نیاز را دارند و برنامه ریزی هماهنگ توسط مراکز امدادی و درمانی جهت امادگی پرسنل صورت گرفته و در مانورهای شبیه سازی شده نحوه امدادرسانی آموزش داده و ممارست شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پایتخت و کلان مناطق و بسیاری از استانها جهت مقابله با بیماری های واگیر، تیم های واکنش سریع تشکیل شده است تا در مواجهه با این بیماری ها و در صورت اعلام سطح هشدار لازم، برای سرویس دهی به بیماران یا افراد مشکوک وارد عمل شوند.

رییس  سازمان اورژانس کشور در ادامه عنوان کرد: در مورد بیماری های واگیر و بطور اخص کروناویروس جدید، فوکال پوینت، مرکز مدیریت بیماری های واگیر است و تاکنون گزارشی از ابتلا و ورود این ویروس به کشور نداریم، اما حسب ضرورت و در صورت اعلام سطح هشدار بالاتر، تیم های واکنش سریع سازمان اورژانس کشور و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استانها با تجهیزات کامل و آمبولانس های مجهز CBRNE متناسب با تهدید، وارد عمل خواهند شد.

وی در پایان تاکید کرد: این تیم ها در حال حاضر در آمادگی کامل بوده و در صورت نیاز و ضرورت متناسب با سطح هشدار در کنار سایر اعضای تیم های واکنش سریع به خدمات رسانی خواهند پرداخت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پایتخت جهان درمان بیماری برنامه ریزی اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور نی ریز
  • واکسیناسیون دام‌های هویزه علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف زنجیره ای در محور فسا - داراب
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف محور فسا - داراب