Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد امامی امین روز سه شنبه در ستاد تنظیم بازار استان تهران افزود: پشت این گونه برنامه ها اگر یک رانت برای تخریب صنایع غذایی کشور وجود نداشته باشد، قطعا یک نفاقی هست.

وی یادآورشد: این افراد و برنامه ها می خواهند به صنایع لبنی کشور لطمه بزنند.

امامی امین تصریح کرد: حتما در مورد موضوع شیر یا منابع شخصی عده ای تامین نشده است یا حب و بغضی علیه این صنعت کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل دامپزشکی استان تهران نیز در این جلسه گفت: این استان ۵۰ واحد دامپروری بزرگ دارد که تمامی محصولات تولیدی آنها به طور مستمر آزمایش و پایش می شود.

سعید کرمی خاطرنشان کرد: علیه آن کارشناس برنامه ای که با اعلام موضوعی دروغ و غیر کارشناسی در برنامه زنده صدا و سیما به صنعت لبنی کشور لطمه شدیدی زد، اعلام جرم شده است.

وی با بیان اینکه میزان آفلاتوکسین و سموم موجود در لبنیات ایران و تهران به مراتب از استانداردهای جهانی پایین تر است، تاکید کرد: هر هفته ۲۰۰ تن محصولات لبنی به روسیه صادر می شود و چنین اخبار و اطلاعات دروغی ضرر و زیان جدی به این صنعت وارد می کند.

کرمی اظهارداشت: ما برای تولید انواع محصولات لبنی و صادرات آنها گواهی نامه های مختلف ملی و بین المللی را دریافت و با اطمینان وجود سلامت کافی در آنها، اقدام به صادرات محصول می کنیم.

معاون اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: آنانی که چنین اظهارنظری می کنند باید تعمدی در لطمه زدن به صنایع غذایی و لبنی کشور داشته باشند.

در پایان این نشست مصوب شد که برای جلسه آتی ستاد تنظیم بازار، مسئولان برنامه منتشر کننده سخنان این کارشناس، دعوت شوند و توضیح لازم را ارائه کنند.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر طرح ادعاهایی در مورد دوز بالای سم آفلاتوکسین در مواد غذایی و لبنی در یکی از برنامه های صدا وسیما، سبب نگرانی های در جامعه شده است.

آفلاتوکسین‌ (Aflatoxin) قارچی است که میزان زیاد آن که از طریق مواد غذایی آلوده مانند تخم مرغ، شیر و محصولات لبنی وارد بدن انسان می شود می‌تواند سرطان زا باشند.

محمد حسین عزیزی مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی وزارت بهداشت نیز به خبرنگار ایرنا گفت: همه شیرهایی که به کارخانه های صنایع لبنی می رود از دامداری های صنعتی است و هیچ موردی از آلودگی علوفه دام ها به آفلاتوکسین را در دامداری های صنعتی نداریم بنابراین میزان این قارچ در شیرهایی که در کارخانه ها تولید می شود، بسیار اندک است.

برچسب‌ها صدا و سیما استانداری تهران تهران استان تهران ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما استانداری تهران تهران استان تهران ستاد تنظیم بازار صدا و سیما استانداری تهران تهران استان تهران ستاد تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • استخدام ۲۰۰ نفر در دهیاری‌های استان بوشهر
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • تداوم بارش‌ در ۲۴ استان کشور/
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • تداوم بارش‌ در ۲۴ استان کشور/ از سفر به این مناطق خودداری کنید
  • چرا صدا و سیما با تبلیغات دروغ کالاهای آسیب رسان به سلامت مدارا می کند؟