Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@01:24:23 GMT

تخلیه شهروندان هندی از چین آغاز شد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۶۷۱۰

تخلیه شهروندان هندی از چین آغاز شد

نشریه " تایمز او ایندیا" روز سه شنبه  به نقل از راویش کومار سخنگوی وزارت امور خارجه هند در حساب تویتری خود نوشت: ما روند آمادگی برای خروج شهروندان هندی  از چین را که تحت تاثیر وضعیت ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار گرفته اند، آغاز کرده ایم.

حدود ۳۵۰ شهروند هندی در شهر ووهان چین حضور دارند و دولت هند از چین درخواست کرده تا پکن  برای خروج این افراد با دهلی نو همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که به گفته مقام های هندی، سه شهروند هندی در شهر دهلی نو که اخیرا از چین بازگشته اند، روز گذشته به دلیل داشتن علایم مشابه ویروس کرونا، خود را به بیمارستان رام مانوهار لویلا معرفی کرده و در این بیمارستان بستری شده اند.

یک مقام هندی گفت: دو نفر از این افراد حدود دو هفته پیش از چین به هند بازگشتند و یک نفر دیگر حدود یک ماه پیش از چین بازگشته است.

میناکشی باردواج دکتر ارشد بیمارستان رام مانوهار لویلا گفت: این افراد دارای علایم مشابه با سرما خوردگی و آنفلوانزا هستند اما به دلیل سابقه سفر به چین، ما احتیاط لازم را انجام می دهیم. اکنون این افراد در بخش قرنطینه قرار دارند.

افزایش نظارت مرزی 

دولت نپال روز گذشته تایید کرد که یک دانشجوی این کشور پس از بازگشت از شهر ووهان چین به ویروس کرونا مبتلا شده است.

پس از تایید انتقال ویروس کرونا به نپال، هند یک تیم پزشکی به ایالت بنگال که دارای مرز مشترک با کشور نپال است منتقل کرده و نظارت بر مرز های مشترک خود با این کشور را افزایش داده است.

وزارت بهداشت هند اعلام کرد: تیم های پزشکی در مناطق مرزی مشترک با نپال در حالت آماده باش قرار دارند.

به گفته مقام های هندی تا روز دوشنبه هفته جاری بیش از ۳۰ هزار مسافر چین در فرودگاه های هند تحت بررسی قرار گرفته اند اما تاکنون هیچ  موردی از ابتلا به این ویروس گزارش نشده است.

قرنطینه شهروند چینی

مقام های هندی همچنان اعلام کرده اند که یک جهانگرد چینی که به تب بالا مبتلا بوده در  بیمارستان شهر کلکته تحت قرنطینه قرار گرفته است.

ویوک کومار رییس بخش بهداشت و درمان ایالت بنگال غربی گفت: این شهروند چینی چند ماه در سفر بوده و از ماداگاسکار به هند سفر کرده که به عنوان اقدام پیشگیرانه وی در قرنطینه قرار گرفته است. ما منتظر جواب آزمایش های این فرد هستیم.

این درحالی است که مقام های ایالت کرالا حدود ۴۳۶ نفر که به تازگی از چین به هند بازگشته اند را تحت مراقبت قرار داده اند.

در سایر ایالت های هند مانند ماهاراشترا، بیهار، پنجاب، گجرات، تلانگانا، کارناتاکا و گوا نیز به دستور مقام های محلی هزاران نفر  در فرودگاه ها بررسی شدند و صدها  نفر دیگر  نیز در بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

کمیسیون بهداشت ملی چین اعلام کرد تا ساعت ۲۴ دوشنبه شب ویروس کرونا باعث جان باختن ۱۰۶ تن و همچنین ابتلای چهار هزار و ۵۱۵ تن دیگر در این کشور شده است.

ویروس کرونا که اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر ووهان واقع در استان هوبی در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین به ۱۲ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم شیوع یافته است.

این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده است و با این مورد تعداد آن به هفت مورد رسیده است این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود در معمولی‌ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا چین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا چین هند ویروس کرونا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • آمادگی رژیم صهیونیستی برای تخلیه رفح و آغاز عملیات زمینی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • طرز پخت چلو مرغ توسط یک پدربزرگ‌ هندی (فیلم)
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز