Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از وفور همه نهاده های دامی مورد نیاز صنعت دام و طیور خبر داد و گفت: نیازی به واردات در گوشت قرمز و سفید نداریم. تاریخ انتشار: 15:33 - 08 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۱۳۴۸ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت پشتیبانی امور دام کشور حسن عباسی معروفان ضمن بازدید از انبار‌های ذخیره و نگهداری نهاده‌های دامی (ذرت، جو و کنجاله سویا) از نحوه تخلیه کشتی‌های پهلو گرفته حامل ذرت شرکت پشتیبانی امور دام در بندر امام خمینی در جمع خبرنگاران با مطلوب دانستن وضعیت تأمین نهاده‌ها گفت: تمامی نهاده‌های دامی از جمله ذرت، کنجاله و جو در حد وفور وارد کشور شده و به تمامی مرغداران و دامداران این نوید را می‌دهیم که حداقل تا ٦ ماه آینده هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر نیز توزیع در سراسر کشور انجام می‌شود.   وی با اشاره به اینکه در سال جاری تولید دام و مرغ بیش از اندازه نیاز است، افزود: ما مازاد مرغ در بازار را خریداری می‌کنیم و قیمت این کالا در برخی نقاط کشور پایین‌تر از نرخ مصوب است.   مشکلی در تامین گوشت و مرغ شب عید نداریم   معروفان ادامه داد: بنابراین در بحث گوشت قرمز و گوشت مرغ و نهاده‌های دامی هیچ مشکلی وجود ندارد و قیمت گوشت و مرغ حداقل تا بعد از ماه مبارک رمضان در همین حدود فعلی خواهد بود.   وی با بیان اینکه برای تامین نیاز شب عید، بحث ایجاد نمایشگاه‌های بهاره در استان‌ها برای فروش این محصولات مطرح می‌شود، گفت: علاوه بر این، در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز کالا‌های اساسی با نرخ مصوب عرضه می‌شوند ضمن اینکه علاوه بر تامین نیاز شب عید، برای ماه مبارک رمضان نیز تدارکات لازم دیده شده است.   مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در کل کشور حدود ١٨ میلیون تن نهاده برای دام و طیور نیاز داریم، افزود: از این میزان بیش از ٦ تا ٧ هزار تن در داخل تولید می‌شود و بین ١١ تا ١٢ میلیون تن نیز وارداتی است بنابراین به طور متوسط ماهیانه حدود یک میلیون تن نهاده برای این مصارف وارد می‌کنیم.     خرید تضمینی گوشت گوساله زنده به قیمت ٢٧ هزارتومان   وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خرید تضمینی دام از دامداران گفت: ما به ازای هر کیلوگرم گوشت گوساله زنده ٢٧ هزارتومان پرداخت می‌کنیم، اگر قیمت بالاتر بود دامدار می‌تواند در بازار آزاد دام خود را عرضه کند و اگر پایین‌تر از آن عرضه شد، ما خرید می‌کنیم.   مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره قیمت عرضه گوشت این دام‌ها افزود: اگر قیمت لاشه گوساله زنده ٢٧ هزارتومان باشد به طور متوسط حدود ٥٤ هزارتومان می‌شود و برای مصرف کنندگان در بازار باید به طور متوسط حدود ٦٠ هزارتومان باشد.   آغاز روند کاهشی قیمت ذرت   معروفان در پاسخ به پرسش مبنی بر افزایش نرخ ذرت دامی در بازار گفت: تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی برای واردات ذرت بین ٣٥ تا ٤٠ روز به تاخیر افتاد و همین مساله باعث شد واردکنندگان محموله‌های خود را تحویل بگیرند، اما از هفته گذشته تخصیص ارز شروع شده است.   وی با بیان اینکه قیمت ذرت دامی در بازار از ١٦٠٠تا ١٦٥٠ تومان نیز گذشته بود، گفت: دیروز که من قیمت گرفتم نرخ این کالا به حدود ١٤٠٠ تا ١٤١٠ تومان رسیده بود ضمن اینکه در بنادر نرخ ذرت و جو ١٣٥٠ تومان است.   مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره مقاصد وارداتی نهاده‌های دامی بیان کرد: ما ترجیح می‌دهیم از کشور‌هایی که صادرکننده عمده این محصولات هستند، واردات انجام دهیم، چون بحث اقتصادی نیز در کنار بحث کیفیت و سلامت حائز اهمیت است.   معروفان با بیان اینکه بحث سلامت نیز بسیار مورد توجه است، خاطرنشان کرد: این واردات از کشور‌های آسیای میانه، روسیه، کشور‌های اروپایی، خاور دور و آمریکای جنوبی انجام می‌شود.   بیشتر بخوانید: واردات نهاده‌های دامی ۳۰ درصد رشد کرد   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نهاده های دامی اخبار اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارایه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت