Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@22:21:02 GMT

بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب است

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۷۷۵۶

بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب است

گروه سیاسی ــ علی کریم‌زاده با بیان اینکه اجرای بیانیه گام دوم انقلاب نیازمند گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری است، تأکید کرد: بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب است.

به گزارش ایکنا؛ علی کریم‌زاده، دبیر همایش بین‌المللی «گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن‌ساز» و رئیس دانشکده و پژوهشکده پیامبراعظم دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: انقلاب اسلامی ایران در زمانی به‌وقوع پیوست که عدم کارآمدی دین در عرصه‌های اجتماعی و تشکیل نظام سیاسی به عنوان یک مفروض اصلی در ذهنیت نخبگان جامعه جهانی و عموم مردم نقش بسته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت آن هم شاید تجربه ناموفقی بود که جوامع غربی در زمان حاکمیت و زمامداری کلیسا در دوران قرون وسطی داشته‌اند.

کریم زاده با بیان اینکه انقلاب اسلامی، حکومت‌داری و سیاست را به شریعت، بندگی و اطاعت خدا پیوند زد تأکید کرد: انقلاب اسلامی با مطرح کردن یک گفتمان جدید، فضای فکری و گفتمانی جهان آن زمان را با افق جدیدی مواجه ساخت وگفتمان‌های سیاسی شرق و غرب عالم را به چالش کشید.

دبیر همایش بین المللی گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن‌ساز با اشاره به اهمیت راهبردی بیانیه گام دوم بیان کرد: مقام معظم رهبری با نگاهی آسیب‌شناسانه، عالمانه و حکیمانه نسبت به چهل سال گذشته و جریان تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بیانیه راهبردی گام دوم را صادر فرمودند. بیانیه گام دوم نسخه جهانی شدن انقلاب اسلامی است که افق آینده را در چهل‌سال آینده و چهل سال های آینده روشن می‌کند و هرآنچه که این انقلاب در عرصه های مختلف حیات اجتماعی نیاز دارد، افق های آینده آن در این بیانیه مشخص شده است.

کریم‌زاده با تأکید بر اینکه بیانیه گام دوم باید به مثابه یک سند بالادستی محسوب شود تصریح کرد: اگر بیانیه گام دوم را به مثابه یک سند بالادستی برای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی درنظر بگیریم که افق‌های آینده ما را تعیین و مشخص می‌کند، آنگاه اهمیت تلاش برای ایجاد بسترسازی و زمینه‌سازی لازم جهت اجرایی شدن آن از خود بیانیه نه‌تنها کمتر نبوده بلکه بیشتر نیز خواهد بود.

وی افزود: از نظر ما تلا‌ش‌هایی که در راستای اجرایی کردن بیانیه لازم هست شکل بگیرد، باید درسطح مهم نظریه‌پردازی، گفتمان‌سازی اجتماعی و مطالبه‌گری عمومی حول این بیانیه متمرکز شوند.

دبیر همایش بین المللی گام دوم در تشریح سطح نظریه پردازی بیانیه گام دوم اظهار کرد: در بحث نظریه‌پردازی موضوع این است که بیانیه گام دوم، همانند پازلی است که بعضی از خانه‌های آن قبلاً با نظریه‌پردازی های مقام معظم رهبری پر شده و در این بیانیه نیز مجدداً مطرح شده است و یا به اصطلاح بعضی از خانه‌های این پازل قبلا پُر شده، اما برخی از مسائل و مباحثی که رهبری معظم در این بیانیه عنوان فرموده‌اند، مسائل بدیعی است که نیاز به نظریه‌پردازی و تبیین و شفافیت نظری و مفهومی دارد.

وی در تشریح سطح گفتمان سازی این بیانیه ادامه داد: در این سطح همه آن مفاهیم و راهبردهایی که مقام معظم رهبری در این بیانیه مطرح کرده‌اند باید هم در سطح نخبگان و هم در سطح عموم جامعه رواج پیدا کند تا بتواند به گفتمان رایج در جامعه تبدیل شود، این کار نیاز به یک تبیین‌سازی درست و صحیح و اصیل در سطح جامعه دارد که از آن به گفتمان‌سازی اجتماعی یاد می‌شود که برای ایجاد زمینه لازم برای تحقق مفاد اصلی بیانیه بسیار مهم و حیاتی است.

رئیس دانشکده و پژوهشکده پیامبراعظم دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: این کار نیاز به تولید ادبیات و تبیین مفهومی دارد که از طریق کانال‌های علمی و حوزه‌های دانشگاهی و دانشی کشور میسر می‌شود.

کریم زاده با تأکید بر ضرورت مطالبه‌گری برای اجرا و تحقق بیانیه از سوی مردم و اقشار اجتماعی بیان کرد: تا زمانی که این بیانیه گفتمان رایج جامعه نشود و در حول و حوش آن مطالبه عمومی برای اجرایی شدن آن در جامعه به‌وجود نیاید، تحقق این بیانه فقط بر روی کاغذ و بر منابر و کرسی‌های نظریه پردازی خواهد ماند و جلوتر نخواهد رفت.

وی با برشماری ویژگی های ممتاز علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) تأکید کرد: دانشگاه جامع امام حسین(ع) به عنوان دانشگاه سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به ‌عنوان دانشگاهی حاکمیتی، شأنیت ورود علمی برای تبیین این بیانیه و گفتمان‌سازی لازم جهت اجرایی شدن این بیانیه را دارا است، بر همین مبنا این همایش بین‌المللی را در دستور کار خود قرار داده و تلاش‌های علمی خویش را در این زمینه آغاز کرده است.

کریم زاده با اشاره به هدف و جهت گیری کلی همایش یادآور شد: تمرکز اصلی این همایش ارائه مدل‌ها و الگوهای عملیاتی و نقشه تحقق بیانیه گام دوم در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی است، البته این را هم باید بگوییم که ما مدعی نیستیم که با برگزاری این همایش، تمام الگوهای عملیاتی حوزه‌های سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ... ارائه خواهد شد، ولی حتما این تلاش علمی مدخلی بر این بحث و شروع و سرآغاز مهمی در ارائه نقشه‌های عملیاتی تحقق بیانیه گام دوم خواهد بود.

گفتنی است همایش بین‌المللی «گام دوم انقلاب، الگوی نظام انقلابی تمدن‌ساز» به همت دانشگاه جامع امام حسین(ع) در تاریخ 16 بهمن ماه در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: بیانیه گام دوم انقلاب تمدن اسلامی نظام انقلابی علی کریم زاده همایش گام دوم ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد