Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «پارسینه» به نقل از یورونیوز، خبرگزاری فرانسه با انتشار آماری به نقل از داده‌های نیروی هوایی ارتش آمریکا اعلام کرد

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۹ در افغانستان ۷ هزار و ۴۲۳ بمب و مهمات دیگر ریختند. این میزان مهمات جنگی استفاده شده در افغانستان در ده سال اخیر یک رکورد به حساب می‌آید. این میزان هفت برابر مهماتی است که آمریکا در سال ۲۰۱۵ بر سر افغانستان ریخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواپیماهای آمریکایی در سال ۲۰۱۵ در افغانستان ۹۴۷ بمب و در سال ۲۰۱۸، ۷ هزار و ۳۶۲ بمب و مواد منفجره دیگر ریخته‌اند.

میزان بمب‌های استفاده شده آمریکا در حملات هوایی در سال ۲۰۱۹ همچنین ۸۰ درصد بیشتر از بمب‌های استفاده شده در سال ۲۰۰۹ است. در آن سال در دولت باراک اوباما که شمار نیروهای آمریکایی در افغانستان به شدت افزایش یافت، آمار مهمات مصرفی نیروی هوایی آمریکایی در افغانستان ۴ هزار و ۱۴۷ بمب بود.

آخرین آمار نظامیان آمریکایی حاضر در افغانستان

در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ میلادی استعداد نیروهای ائتلاف حاضر در افغانستان به رهبری آمریکا بالغ بر حدود ۱۳۰ هزار نفر بود که ۱۰۰ هزار نفر از آنان را سربازان آمریکایی تشکیل می‌دادند. در حال حاضر تنها ۱۳ هزار سرباز آمریکایی در افغانستان حضور دارند.

در دوران ریاست‌ جمهوری دونالد ترامپ در ایالات متحده شمار حملات هوایی در افغانستان بسیار بیشتر شده است. این در حالی است که آمریکا از حدود یک سال پیش مذاکره با گروه طالبان را آغاز کرده است. هدف از این مذاکرات رسیدن به توافق بر سر خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان در ازای تضمین امنیت این کشور از سوی طالبان است.

آمار تلفات جانی غیرنظامیان در افغانستان

بر اساس گزارشی که سازمان ملل متحد در اکتبر سال ۲۰۱۹ میلادی منتشر کرد، تنها در ۹ ماه نخست آن سال در حملات هوایی ارتش آمریکا و اردوی ملی در افغانستان دست کم ۵۷۹ نفر از شهروندان غیرنظامی کشته شدند.

در گزارش سازمان ملل نوشته شده بود: «از سال ۲۰۱۴ به این سو افزایش دائمی مرگ و میر شهروندان عادی [در افغانستان] در جریان حملات هوایی نگران‌کننده است و در این میان از سال ۲۰۱۸ به این سو، نیروهای نظامی بین‌المللی مسئول بیشترین موارد مرگ این شهروندان بوده‌اند.»

به گزارش سازمان ملل، از ابتدای سال گذشته میلادی تا روز اول سپتامبر همان سال شمار افراد کشته شده به دست نیروهای دولتی در افغانستان ۷۱۷ نفر بوده در حالی که قربانیان حملات نیروهای شورشی در همان بازه زمانی ۵۳۱ نفر بوده‌ است.

عملیات موسوم به «تعلیمات، کمک، مشورت» یا «ریزالت ساپورت» که نام عملیات جاری نیروهای ناتو در افغانستان است، شامل کمک به نیروهای اردوی ملی و آموزش آنهاست. نیروهای آمریکایی در ازای این همکاری به حملات خود علیه طالبان و نیز ستیزه‌جویان داعش در افغانستان ادامه می‌دهند. حملات آمریکایی‌ها غالبا با همراهی نظامیان افغانستان انجام می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آمریکا افغانستان بمباران جنگ افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل

یک مقام امنیتی نیجر روز جمعه گفت نظامیان آمریکایی در پی استقرار نیروهای روس در پایگاهی که نیروهای ایالات متحده در آن قرار دارند، آمادگی رزمی خود را افزایش داده‌اند.

به گزارش ایسنا، یک مقام آمریکایی روز پنج‌شنبه گفت که نیروهای روسیه در نیجر در پایگاه نظامیان آمریکا مستقر شده‌اند؛ اما تقسیم نیروها به نحوی است که آن‌ها به سربازان آمریکا دسترسی ندارند.

این مقام آمریکایی گفت: «روس‌ها در مجموعه‌ای مجزا مستقر هستند و به نیروها و تجهیزات آمریکایی دسترسی ندارند. ما به نظارت بر این وضعیت ادامه داده و تمامی اقدامات لازم و پیشگیرانه را برای تضمین امنیت نیروها، تجهیزات و تاسیسات آمریکایی به کار می‌گیریم.»

یک مقام نیجر در این رابطه گفت که نیروهای آمریکایی در پی استقرار نیروهای روس در این پایگاه آمادگی رزم خود را افزایش داده‌اند.

وی عنوان کرد که نیروهای آمریکایی با کلاه‌خود و جلیقه ضدگلوله در پایگاه حرکت می‌کنند و به شدت نگران هستند.

در دوازدهم آوریل اعلام شد متخصصین نظامی روسیه به نیجر رفتند تا در مبارزه با تروریسم به نیروهای نظامی این کشور تعلیم دهند.  

پس از کودتا در این کشور واقع در منطقه ساحل آفریقا، حاکمان جدید آن به‌سرعت گام‌هایی برای قطع روابط نظامی با کشورهای غربی، به‌ویژه فرانسه و آمریکا برداشته و به روسیه نزدیک‌تر شده‌اند.

شورای نظامی حاکم بر نیجر حضور آمریکا را «غیرقانونی» اعلام کرد و عملیات‌های پنتاگون در این کشور را مورد انتقاد قرار داد.

فصل حضور نظامی آمریکا در نیجر به پایان رسیده است و نیروهای نظامی روسیه وارد نیجر شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس