Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن منصوری روز سه شنبه در سفر یک روزه به شهرستان لنده در گفت وگوبا ایرنا اظهارداشت: این تعداد واحد مسکونی با همکاری مسئولان استانی برای خانواده های ۲ معلولی و ۲ معلول به بالا احداث خواهد شد.

وی بیان کرد: بنیاد به عنوان حامی و کمک کننده و در برخی جاها به عنوان مشاور در کنار دولت برای تسریع در  خدمت رسانی به مردم مناطق محروم حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری با اشاره به خدمات بنیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر لنده بیان مرد: کارهای خوبی در حوزه های مختلف با مشارکت بنیاد مستضعفان، علوی و دولت شروع شد که همکاری مسئولان در ادامه روند اجرایی انها ضروری است.

وی احداث  ۲ مرکز جامع سلامت شبانه روزی( مراکز درمان بستر) ۱۰ تخت خوابی در این استان را یکی از خدمات خوب بنیاد دانست و گفت:  یکی از این مراکز در بخش دیشموک بهره برداری و پروژه درمانی لنده نیز با پیشرفت کاری خوب در آینده  نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

منصوری ساخت ۶۵ کلاس درس و احداث ۶ زمین چمن ورزش روستایی را نیز از دیگر خدمات بنیاد علوی در شهرستان محروم لنده اعلام کرد.

فرماندار لنده هم با اشاره به حضور بیش از یک ساله بنیاد علوی در این شهرستان گفت: این بنیاد کارهای عام المنفعه زیادی را در حوزه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، تجهیز سالن های ورزشی و ارائه تسهیلات اشتغالزایی آغاز کرده است.
سید خدادوست موسوی با اشاره به اختصاص ۲ هزار متر مربع زمین برای ساخت بیمارستان ۱۰ تختخوابی در لنده افزود: این مرکز بستر درمانی روند اجرایی خوبی دارد.
وی راه اندازی بانک سینا از سوی بنیاد علوی در لنده را یکی دیگر از کارهای خوب این مرکز در سطح شهرستان دانست و گفت: تاکنون تسهیلات اشتغالزایی خوبی در زمینه های کشاورزی، دامپروری، صنعتی و خدماتی به متقاضیان پرداخت شده است.

موسوی تشکیل صندوق های آبادانی و پیشرفت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار را از دیگر خدمات بنیاد علوی اعلام کرد.

وی ارائه ۱۶ میلیارد ریال تجهیزات به مدراس را از خدمات خوب بنیاد علوی اعلام کرد و گفت: با همکاری بنیاد علوی، اداره راه و شهرداری ساخت پل موگرمون و توسعه و تجهیز المان شهری لنده را اجرا می کند.

شهرستان کوهپایه ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان‌های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد است.لنده با جمعیتی افزون بر ۲۳ هزار نفر در فاصله حدود ۲۷۰ کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است.
شهرستان لنده با وجود ظرفیت‌های بالقوه، تولید نفت و منابع آبی فراوان از نسبت به سایر مناطق همجوار از توسعه نیافتگی رنج می‌برد.

برچسب‌ها کهگیلویه وبویراحمد بنیاد علوی لنده معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه وبویراحمد بنیاد علوی لنده معلولان کهگیلویه وبویراحمد بنیاد علوی لنده معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خواجه ای گفت: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

وی ابراز کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال جاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: در حال حاظر میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم نظیر است.

خواجه ای تاکید کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

وی افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان، از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

کد خبر 6098020

دیگر خبرها

  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • آتش سوزی ۲ واحد تجاری و مسکونی در گیلان
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان