Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این کنفرانس خبری قرار است بندهای معامله قرن را - که مورد مخالفت طرف‌های فلسطینی است - اعلام کنند.

در این کنفرانس خبری، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قدس پایتخت یکپارچه‌ای برای اسرائیل باقی خواهد ماند و قابل تقسیم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما یک کمیته مشترک با اسرائیل تشکیل خواهیم داد که محل مرزها را مشخص می‌کند.

ترامپ تصریح کرد: من راه‌حل‌های کامل و مفصلی برای برخورداری از محیطی دارای صلح بیشتر برای طرف‌های مختلف پیشنهاد می‌دهم. طرحی که برای صلح ارائه خواهم داد، متفاوت از پیشنهادهای پیشین است و طرح امروز ما ۸۰ صفحه‌ای است.

وی افزود: ما از اسرائیل نمی‌خواهیم که از امنیت خود کوتاه بیاید. طرح من فرصتی را برای اسرائیلی‌ها در چارچوب راه‌حل دو کشور ایجاد می‌کند و این طرح متفاوت از طرح‌های دولت‌های پیشین آمریکا است.

ترامپ: نتانیاهو گفته از طرح من حمایت می‌کند

ترامپ خاطرنشان کرد: نتانیاهو به من گفته است که آماده موافقت با طرح من به عنوان پایه و اساسی برای مذاکره است و از طرح من حمایت خواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد: کسانی هستند که از فلسطینی‌ها به عنوان تفنگ‌هایی برای تروریسم استفاده می‌کنند.

ترامپ با بیان اینکه «اسرائیل دولتی است که خواهان صلح است»، ادامه داد: امروز روز اتخاذ گامی بزرگ به سمت صلح است.

هیچ‌کس از فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها از خانه‌هایشان بیرون رانده نخواهند شد

وی اظهار کرد: دوست دارم معامله قرن برای فلسطینی‌ها مهم باشد و برای آن‌ها فرصت تاریخی باشد تا کشورشان را تشکیل دهند. ملت فلسطین به دلیل فقدان امیدِ ناشی از وعده‌های شکست‌خورده، رنج کشیده است.

ترامپ افزود: این توافق اراضی فلسطینی‌ها را دو برابر خواهد کرد و هیچ‌کس از فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها از خانه‌هایشان بیرون رانده نخواهند شد. ما نمی‌خواهیم فلسطینیان و اسرائیلی‌ها از خانه خود بیرون شوند. فلسطینیان می‌توانند کشور مستقلی برای خود داشته باشند.

راه‌حل دو کشوری، امنیت اسرائیل را به خطر نمی‌اندازد

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «بیت‌المقدس پایتخت یکپارچه اسرائیل باقی خواهد ماند»، مدعی شد: اگر فلسطینیان تروریسم را کنار بگذارند مرزهایشان را مشخص می‌کنیم.

وی همچنین تصریح کرد: راه‌حل دو کشوری به هیچ وجه امنیت اسرائیل را به خطر نخواهد انداخت. ما از فلسطینیان می‌خواهیم با چالش‌ها در کنار زندگی با اسرائیل کنار بیایند.

ترامپ گفت: طرح من به فلسطینیان این فرصت را می‌دهد که از جای خود بلند شوند و زندگی جدیدی آغاز کنند. آقای عباس اگر مسیر صلح را انتخاب کند، ما قدم به قدم کنار فلسطین خواهیم بود. اجازه نمی‌دهیم طرح صلح، امنیت اسرائیل را به خطر بیندازد. اگر مردم فلسطین از گذشته‌شان جدا نشوند، آینده‌شان شکل نخواهد گرفت. مکانی برای کشور فلسطین تعیین خواهد شد.

این طرح ۵۰ میلیارد دلار به کشور فلسطین کمک خواهد کرد

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد: این طرح ۵۰ میلیارد دلار به کشور فلسطین کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: طرح ما فرصت‌های سرمایه‌گذاری بسیاری را در کشور فلسطین جدید فراهم خواهد کرد و کشورهای متعددی وجود دارند که خواهان این امر هستند. فرصت‌های شغلی برای فلسطینی‌ها ایجاد خواهد شد و فقر برای رسیدن به شکوفاسازی زندگی آنها از بین برده خواهد شد. ما به فلسطینی‌ها برای رسیدن به استقلالشان و برای رویارویی با چالش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز کمک خواهیم کرد.

دونالد ترامپ تصریح کرد: معامله قرن اجازه پایان دادن به فعالیت‌های حماس و جهاد اسلامی را خواهد داد. طرحِ من به فلسطینی‌ها زمانی برای آمادگی کامل جهت داشتن یک کشور شکوفا می‌دهد.

رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به محمود عباس - رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین - نیز گفت: اگر تو صلح را انتخاب کنی، پس ما در کنار تو در تمامی مراحل این مسیر خواهیم بود.

وی افزود: خاورمیانه شاهد تغییرات بسیاری است و تعداد زیادی از کشورهای خاورمیانه گام‌های جسورانه‌ای علیه تروریسم برداشته‌اند.

به رسمیت نشناختن اسرائیل باید تغییر کند

ترامپ اظهار کرد: زمان آن فرا رسیده است که اشتباه کشورهای اسلامی در به رسمیت نشناختن اسرائیل در سال ۱۹۴۸ اصلاح شود. در این سرزمین قدیمی نباید خشونت باشد، بلکه باید در آن صلح محقق شود. می‌خواهم از نتانیاهو و نیز از امارات و بحرین و عمان قدردانی می‌کنم.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: معامله قرن، پیچیده و دشوار است اما وظیفه ما است که موفقیت‌آمیز بودن آن را تضمین کنیم.

نتانیاهو: طرح‌های پیشین شکست خوردند چون منافع اسرائیل و آرمان‌های فلسطین را بیان نمی‌کردند

در ادامه این کنفرانس، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: حضور سفرای بحرین و عمان و امارات نشانه مثبتی برای طرح‌ صلح خاورمیانه است. ترامپ حق اسرائیل برای حاکمیت بر «غور اردن» را به رسمیت می‌شناسد.

بنیامین نتانیاهو اظهار کرد: تمام طرح‌های پیشین شکست خوردند؛ چراکه منافع حیاتی اسرائیل و آرمان‌های فلسطینی‌ها را بیان نمی‌کردند.

وی همچنین ابراز عقیده کرد: طرح صلح ترامپ یک مسیر واقعی برای صلح پایدار است. ترامپ حاکمیت اسرائیل بر غور اردن و مناطق دیگر را به رسمیت می‌شناسد تا اسرائیل بتواند خودش از خود دفاع کند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: نتانياهو دونالد ترامپ طرح معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در کجا متوقف می شود؟

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، علیرضا تقوی نیا؛ کارشناس مسائل غرب آسیا در یادداشتی آورده است:
 
۲۰۰ روز از جنگ غزه گذشت در حالی که هنوز جنگ ادامه دارد و افق روشنی برای پایان آن دیده نمی شود.
 
اسرائیل برای حمله به رفح مصمم شده و آن را حتمی می داند و ظاهرا آمریکا را نیز همراه کرده است.
 
البته در اینجا این سؤال مهم نیز مطرح می شود که در حمله به مناطق دیگر نوار غزه چه چیزی عاید اسرائیل شد؟
 
آیا اسرا آزاد شدند؟ آیا توان نظامی حماس از بین رفت؟ آیا رهبران حماس نابود شدند؟
پاسخ همه سؤال ها خیر است.
 
حتی دیروز شهرهای عسقلان و سدیروت هدف راکت های حماس قرار گرفتند تا همگان ملتفت گردند که ادعای نتانیاهو تا چه میزان با واقعیت مغایرت دارد.
 
از سوی دیگر اسرائیل درگیر نبرد با حزب الله در شمال است و مقاومت لبنان کیفیت حملات خود را به نحو محسوسی ارتقا داده و شهرهای عمقی تر را مورد اصابت قرار می دهد.
 
حال سؤال مهم اینجاست که این جنگ تا کی ادامه دارد؟
 
با توجه به شرایط داخلی اسرائیل نتانیاهو به استمرار بحران نیاز دارد و حتی پس از حمله به رفح نیز دور از ذهن می نماید که او دست از تنش بکشد.
 
اما در این میان امکان وقوع اتفاقاتی وجود دارد که معادلات را عوض ‌کند؛ تنش با حزب الله هر لحظه می تواند به یک جنگ تمام عیار منتهی شود و یا فشارهای آمریکا پس از پایان عملیات در رفح شاید نتانیاهو را کنترل کند.
 
در این میان جبهه داخلی اسرائیل بیشترین فشار را متحمل می شود و بخش قابل توجهی از صهیونیست ها خواهان اتمام جنگ هستند.
 
نتانیاهو ممکن است پس از جنگ در رفح دست به قمار خطرناکی بزند و به بهانه تأمین امنیت شمال و لزوم عقب راندن حزب الله از مرز، جنگی گسترده را با لبنان آغاز کند.
 
اما هر چه که هست و شاید شود، این نکته را نمی توان از نظر دور داشت که اسرائیل در یک بن بست راهبردی است زیرا حتی حمله به رفح نمی تواند خواسته های این رژیم را برآورده سازد و نتانیاهو نیز تمایل به پایان جنگ ندارد تا به یک دستاورد برسد.
 
از یاد نباید برد که جبهه داخلی اسرائیل تحمل جنگ فرسایشی را ندارد و ارتش آن نیز اوضاعش مطلوب نیست؛ حمله ایران ضربه شدیدی علیه اعتماد به نفس صهیونیست ها بود و بالعکس انگیزه و جسارت محور مقاومت را بالا برد.
 
در پایان خاطر نشان می شود که عدم حمایت آمریکا، بروز اتفاقی در داخل اسرائیل یا گسترده شدن جنگ با لبنان می تواند روند تحولات را به کلی تغییر دهد.
 
نتانیاهو به استمرار جنگ نیاز دارد اما اسرائیل تحمل تا ابد جنگیدن را ندارد.
 
این که اسرائیل کجا متوقف می شود سؤال بزرگی است.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • هرج‌ومرج در منطقه با حمله اسرائیل به رفح
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • افشاگری صهیونیست ها از کارشکنی نتانیاهو در مسیر تبادل اسرا
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا دهد
  • رفع ترافیک هسته مرکزی شهر کرج با گشایش ادامه بزرگراه ماهان
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • اسرائیل در کجا متوقف می شود؟
  • آزادسازی ۹۵ درصد ‌اراضی ‌مسیر بزرگراه شمالی کرج پس از ۹ سال