Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس خبری با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید  از طرح موسوم به معامله قرن رونمایی کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، دونالد ترامپ در مراسم رونمایی از طرح مدعی شد: امروز اسرائیل قدم بزرگی به سمت صلح بر می دارد و سران اسرائیل ثابت کردند که دنبال صلح هستند! اجازه نمی دهیم که تاریخ دوباره لحظات تاریک خودش را تکرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بدون اشاره به اعتراض رهبران فلسطین مدعی شد: فلسطینی ها در دایره کوچک مناقشات گیر افتاده اند و ما یک روند خیلی طولانی را طی کیردیم تا به اینجا برسیم و این طرح را برای خوشبختی و صلح مردم فلسطین و اسرائیل ارائه دادم این طرح کامل ترین و با جزییات ترین طرحی است که تا به حال برای صلح میان فلسطینی ها و اسرائیلیی ها برقرار شود.
ترامپ مدعی شد : راه حل من راه حل برد- برد است و امروز اسرائیل گام بزرگی را برای صلح بر می دارد و امیدوارم که فلسطینی ها هم این طرح را مثل من و اسرائیلی ها نگاه کنند , همه در فلسطین و اسرائیل صلح می خواهند . این اولین بار است که اسرائیل اجازه می دهد نقشه راهی برای صلح بیرون بیاید و این جرات زیادی می خواهد.
وی افزود : ما یک کمیته مشترکی تشکیل می دهیم که مرزهای کشور فلسطین مشخص شود به شرطی که آنها تروریست را رد کنند .
براساس این طرح بیت المقدس پایتخت بلامنازعه اسرائیل باقی خواهد ماند.
وی با خنده به نتانیاهو گفت: این چیز جدیدی نیست ,من قبلا این کار را برای شما انجام داده بودم!!
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه گفت: این آخرین راهکار برای برقراری صلح میان فلسطینی هاو اسرائیلی ها است و ما منتظر اقدام درست طرف مقابل هستیم.
ترامپ در ادامه سخنرانی طولانی خود از فرستاده امارات عربی متحده و چند کشور عربی دیگر که در این مراسم حضور دارند تشکر کرد.

ذوق‌زدگی نتانیاهو از معامله ترامپ
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم در این مراسم ضمن تکرار ادعا‌های قبلی خود مدعی شد:طرحی که ترامپ برای صلح ارائه کرده است یک طرح استثنائی است. من از اینکه سفرای عمان، امارات و بحرین را در این جا می‌بینیم خوشحال هستم و این امر نه تنها شاخصی خوب برای آینده است بلکه برای الان نیز شاخص خوبی محسوب می‌شود.
این روز مرا به یاد روز تاریخی دیگری می‌اندازد روزی که ترومن رئیس جمهور پیشین آمریکا، اسرائیل را به رسمیت شناخت.
نتانیاهو بارها از طرح پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا و همچنین خدماتی که ترامپ به رژیم صهیونیستی کرده، تعریف و تمجید کرد.
نتانیاهو نیز مانند ترامپ از سفرای عمان، بحرین و امارات برای حضور در این مراسم تشکر کرد و گفت از دیدن آن‌ها خرسند است.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه طرح‌های پیشین سازش هرگز «موازنه لازم» را برقرار نمی‌کرد و حاکمیت اسرائیل بر دره اردن را به رسمیت نمی‌شناخت، گفت: «اما طرح رئیس‌جمهور ترامپ حاکمیت اسرائیل بر دره اردن و دیگر مناطق راهبردی یهودا و سامره (کرانه باختری) را به رسمیت شناخته است.»
وی همچنین گفت این طرح، بسیاری از نقاطی را که در تورات به آن‌ها اشاره شده، به عنوان بخش ثابت اسرائیل به رسمیت شناخته است و «به همین دلیل و به این دلیل که این طرح توازن مناسب را دارد، پذیرفتم که بر اساس آن با فلسطینی‌ها درباره صلح مذاکره کنم.»
نتانیاهو ترامپ را به «بهترین دوستی» خواند که «اسرائیل تاکنون در کاخ سفید داشته است»، چراکه او «درباره اهمیت امنیت اسرائیل صرفا لفاظی» نمی‌کند.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین از ترامپ بابت «ایستادن در برابر ایران» و ترور سردار سلیمانی تمجید و تشکر کرد.

جزئیات معامله قرن
بر اساس نقشه‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا منتشر کرده دولت آینده فلسطین به شکل مجمع‌الجزایری است که پل‌ها و تونل‌ها آن را به هم وصل می‌کند.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا سرانجام از طرح خود موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد تا هم هدیه‌ای به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای شانس بیشتر در انتخابات داده باشد و هم از این موضوع برای انتخابات آینده آمریکا به نفع خود استفاده کند.
روزنامه «القدس العربی» در گزارشی به مفاد بارز این طرح پرداخت و آنها را اینگونه برشمرد:
    ابودیس با مساحتی حداکثر چهار کیلومتر مربع به عنوان پایتخت دولت آینده فلسطین
    حاکمیت فوری اسرائیل بر سی درصد کرانه باختری از جمله دره اردن
    خلح سلاح حماس در نوار غزه و اعلام این منطقه به عنوان منطقه عاری از سلاح
    الزام فلسطینی‌ها به شناسایی اسرائیل به عنوان دولتی یهودی
    عدم اخراج هیچ اسرائیلی از هیچ شهرکی
    قدس پایتخت بلامنازع اسرائیل است
    هر آنچه خارج از دیوار حائل در قدس قرار دارد اراضی فلسطینی است
    حل مسأله آوارگان خارج از مرزهای اسرائیل
    در آینده بازگشت آوارگان فلسطینی به اراضی دولت فلسطین ممکن خواهد بود
    ایجاد صندوق پرداخت غرامت به آوارگان
    الزام فلسطینی‌ها به کار برای مقابله با «تروریسم و توقف تحریک»
    ساخت جاده‌ها و تونل‌ها میان کرانه باختری و نوار غزه برای دولت فلسطینی
    توقف شهرک‌سازی‌ها برای دوره انتقالی چهار ساله تا با فلسطینی‌ها برای ایجاد دولت فلسطینی مذاکره شود
    ایجاد پروژه‌هایی در دولت فلسطین به ارزش پنجاه میلیادر دلار با حمایت مالی (کشورهای حاشیه) خلیج (فارس)
    محافظت از وضعیت کنونی در مناطق مقدس قدس شرقی
    دادن مناطقی در صحرای نَقَب به فلسطینی‌ها تا به دولت فلسطین الحاق شود.
چه چیزهایی نصیب اسرائیل شده است:
    لغو مدیریت نظامی در قبال شهرک‌نشینان
    لغو تمام قید وبندها در شهرک‌های در آینده
    حاکمیت اسرائیل بر سی درصد کرانه باختری
    موافقت با حاکمیت اسرائیل بر شهرک‌ها
    وتوی احتمالی هر قطعنامه‌ای علیه اسرائیل در شورای امنیت
    شناسایی قدس به عنوان پایتخت بلامنازع اسرائیل
    لغو حق بازگشت آوارگان
    شروط ایجاد دولت فلسطین
    لغو سلاح حماس
    اعلام غزه به عنوان منطقه عاری از سلاح
    عقب‌نشینی از حق بازگشت آوارگان
    شناسایی اسرائیل به عنوان دولت یهودی
    شناسایی مرزهای جدید اسرائیل
    شناسایی قدس به عنوان پایتخت بلامنازع اسرائیل
    توقف مستمری خانواده‌های شهدا و اسرا
    توقف تحریک در متون آموزشی فلسطینی

دولت مجمع الجزایر فلسطین
در ادامه این گزارش آمده، بر اساس نقشه‌ای که ترامپ ارائه داد دولت آینده فلسطین به شکل «مجمع الجزایر» است که مرزهای غیر مرتبطی دارد و تونل‌ها و پل‌ها آن را به هم وصل می‌کند.
در این نقشه، شهر قدس، دره اردن و شمال بحری المیت ضمن مرزهای دولت اسرائیل قرار داده شده و کرانه باختری و نوار غزه با تونل به هم وصل می‌شوند. همچنین اراضی جدیدی به نوار غزه اضافه شده که به داخل منطقه نقب کشیده شده است و در آنجه یک منطقه صنعتی و مسکونی و زراعی قرار دارد.
در داخل شهرهای فلسطینی کرانه باختری نقطه‌های سیاهی گذاشته شده که نشان دهنده شهرک‌های اسرائیلی است.
شهرک‌های صهیونیستی در داخل کرانه باختری با مسیرهای ارتباطی به اسرائیل وصل می‌شوند. دو مسیر دولت فلسطین و مرزهای اردن را به هم وصل می‌کند یکی پل «الامیر محمد» و دیگری پل «ملک حسین» که هر دوی آنها از داخل اسرائیل عبور می‌کنند.

تصویری از نقشه خیالی ترامپ از فلسطین
ترامپ نقشه خیالی خود را که قصد دارد در چارچوب «معامله قرن» برای فلسطینی‌ها اجرا کند منتشر کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترامپ طرح معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد

شبکه هفت رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گزارش داد که بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی این رژیم تهدید به توقف انتقال وجوه به تشکیلات خودگردان فلسطین کرد و خواستار قطع کامل روابط با آن شد. او در عین حال از سرویس جاسوسی این رژیم (موساد) خواست تا رهبران جنبش حماس را ترور کرده و نوار غزه را به طور کامل نابود کند.

به گزارش ایسنا، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی در یک سری پست در پلتفرم «X» پس از آنکه رسانه‌های عبری زبان جزئیات یک ابتکار عمل اشغالگران را که توسط تیم مذاکره کننده (شامل موساد، شین بت و ارتش) به شورای جنگ ارائه شده بود، فاش کردند عصر پنجشنبه خواستار ترور رهبران حماس شد.

اسموتریچ گفت: زمان آن فرا رسیده است که موساد به انجام کاری که برای آن آموزش دیده، بازگردد، رهبران حماس را در سرتاسر جهان نابود کند و درگیر مذاکراتی که غیرمسؤولانه انجام می‌شود و به امنیت اسرائیل آسیب می‌زند، نشود.

وزیر تندرو و رئیس حزب «صهیونیسم مذهبی» با ابراز مخالفت با هرگونه مذاکره با حماس در مورد تبادل اسرا، گفت: از این پس باید با حماس فقط با گلوله و بمب صحبت کنیم.

براساس گزارش روسیا الیوم، وی خواستار تهاجم به رفح در جنوب نوار غزه با سرعت بیشتر و به شکل قدرتمندتر و ادامه تهاجم در سراسر نوار غزه تا نابودی کامل آن شد».

اسموتریچ همچنین خاطرنشان کرد: «تشکیلات خودگردان فلسطین در حال تلاش برای صدور حکم بازداشت بین‌المللی علیه شخصیت‌های بلندپایه اسرائیل، سربازان و افسران ارتش اسرائیل است و با سازمان‌های فلسطینی و بین‌المللی برای جلوگیری از صادرات تسلیحات به اسرائیل برای توقف جنگ غزه همکاری می‌کند.»

وزیر دارایی دولت اشغالگر همچنین در واکنش به اقدام تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار قطع کامل روابط با رام‌الله و تلاش برای سرنگونی دولت فلسطین شد.

وی در نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: این روزها، تشکیلات خودگردان فلسطین در دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه برای صدور حکم بازداشت شخصیت‌های بلندپایه اسرائیل تلاش می‌کند، این اقدامی خطرناک، بی‌سابقه و به منزله عبور از خطوط قرمز است.

اسموتریچ ادامه داد: تشکیلات خودگردان فلسطین شجاعت خود را از پشت کردن و آنچه آمریکا در زمینه حقوقی با اعمال تحریم‌ها علیه شهرک نشینان و ظاهراً ارتش اسرائیل انجام می‌دهد و نیز از اظهارات و مواضع کشورهای اروپایی در رابطه با جنگ غزه می‌گیرد.

وی افزود: «از شما (نتانیاهو) می‌خواهم به همه نهادهای بین‌المللی و هماهنگ‌کننده دولت اسرائیل در مناطق اطلاع دهید تا به طرف‌های فلسطینی که با آنها در ارتباط هستند، اطلاع دهند که من سربازان و افسران ارتش اسرائیل را رها نخواهم کرد و به بقای قدرت متخاصم که آنها و امنیت اسرائیل را در معرض خطر قرار می‌دهد، کمک نخواهم کرد.»

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به تصمیم واشنگتن در مورد گردان «نتسح یهودا» از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم خواست تا جلسه کابینه امنیتی - سیاسی را به منظور اعمال تحریم‌ها علیه تشکیلات خودگردان تشکیل دهد.

رسانه‌های عبری زبان روز شنبه گزارش دادند که واشنگتن قصد دارد در روزهای آینده گردان نتسح یهودا در ارتش اسرائیل را به دلیل نقض حقوق بشر و حملات علیه فلسطینیان در کرانه باختری تحریم کند.

این تحریم‌ها شامل ممانعت از دریافت سهمی از کمک‌های آمریکایی به ارتش اشغالگر و یا شرکت در آموزش مشترک با ارتش آمریکا از جانب این واحد نظامی است. این واحد نظامی در کرانه باختری متمرکز است و شامل شهرک نشینان تندرویی است که در هیچ واحد رزمی دیگری در نیروهای ارتش اشغالگر پذیرفته نشده‌اند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده، پیشتر گفته بود که تصمیماتی در رابطه با نقض حقوق بشر توسط اسرائیل بر اساس قوانین (قانون لیهی) اتخاذ کرده است که ارائه کمک نظامی به افرادی را که مرتکب نقض حقوق بشر می‌شوند، ممنوع می‌کند.

قوانین لیهی که توسط سناتور آمریکایی پاتریک لیهی در اواخر دهه ۱۹۹۰ تهیه شد، کمک نظامی به افراد یا واحدهای نیروی امنیتی را که مرتکب نقض جدی حقوق بشر می‌شوند، ممنوع می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنایه شاهکار طنز پرداز مشهور به دولت آمریکا | عکس
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی آماده رونمایی است
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است
  • از تصاویر تظاهرات دانشگاهی در سراسر ایالات متحده علیه اسرائیل تا حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان فلسطینی