Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@05:22:15 GMT

بیش از ۵۰ هزار سادات در تبریز شناسایی شده است

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۵۰۱۶

بیش از ۵۰ هزار سادات در تبریز شناسایی شده است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان این‌که تشکل «سادات آذربایجان» شکل گرفته تا سادات را شناسایی کرده و نسب نامه‌ها و شجره نامه‌ها در این خصوص جمع‌آوری شود گفت: تاکنون بیش از ۵۰ هزار سادات در تبریز شناسایی شده است. ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی در اولین همایش بانوان جامعه سادات آذربایجان، با اشاره به راه‌اندازی تشکل سادات آذربایجان، اظهار داشت: فعالیت‌های اولیه‌ این تشکل شروع شده و فعالیت‌های خود را پیگیری خواهد کرد تا تشکل عظیمی حول محور سیادت در آذربایجان شرقی تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این‌که خداوند متعال جایگاه بزرگی به سیادت در عالم داده و این شرافت و بزرگی را در خاندان بنی هاشم قرار داده است، افزود: این شرافت و سیادت نسل به نسل منتقل شده و امروز مفتخریم که بعد از 35 نسل از زندگی پیامبراکرم(ص)، ساداتی منتسب به خاندان ایشان در جامعه زندگی می‌کنند.

دسته عزای سادات رضوی در قم برپا می‌شوداجلاسیه شهدای سادات ‌بیرجند 19 دی ماه برگزار می‌شود‌اجلاسیه 141 شهید سادات خراسان جنوبی در بیرجند آغاز شد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان این‌که «تشکل سادات آذربایجان» تشکل به جا و خوبی است، افزود: این حرکت در اصل از طرف مجمع تقریب مذاهب شروع شد؛ امروز حدود شش میلیون نفر سادات در ایران زندگی کرده و تاکنون نیز بیش از 50 هزار سادات در تبریز شناسایی شده‌اند، لذا این جامعه بزرگ، تشکل بزرگی را می‌طلبد تا فارغ از گرایشات سیاسی، به بحث دینی و معنوی در این رابطه پرداخت کند.

 حجت‌الاسلام حسینی با تاکید بر این‌که این تشکل در پی جلسات متعدد شکل گرفته و تا جامعه بزرگی از سادات را شکل داده و نسبت به شناسایی خاندان بزرگ سادات اقدام کند، افزود: باید خانواده‌های سادات شناخته شوند، چراکه خاندان شهید قاضی، خاندان آیت الله انگجی، خاندان آیت‌الله حجت و... نمونه ای از خاندان سادات هستند که در تبریز زندگی کرده‌اند.

وی با نگاهی به ریشه «سیادت» در آذربایجان شرقی، گفت: معتبرترین امام‌زادگان شهر تبریز چون "امام‌زاده سید جمال(ع)، سید حمزه(ع) و سید محمد(ع) کججانی و... و همچنین از امام زاده سید احمد(ع) مرند از جمله اصیل‌ترین امام‌زادگان استان هستند که نشان می‌دهد خاندان سادت قدمت بسیاری در استان دارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که در جامعه اسلامی گاه عده‌ای بیان می‌کنند که بچه‌ها را به حال خود رها کنید تا در زمان خود تربیت شوند، اما زندگی پیامبراکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) و همچنین زندگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) نشان می‌دهد که تربیت فرزند قبل از ولادت آن شروع می‌شود؛ در حقیقت سبک زندگی ایشان، روش‌های تربیتی را روشن می‌کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با تاکید بر اهمیت توجه به سبک زندگی حضرت زهرا(س)، گفت: روح و محتوای زندگی ایشان در ساده زیستی است و باید توجه کنیم که امروز تشریفات ظاهری و تجملات باعث شده تا سن ازدواج بالا برود.

وی با تاکید بر این‌که حضور در اجتماع حضرت زهرا(ع) بعد دیگر زندگانی ایشان است که باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: ایشان، زمانی که حضرت علی را در آماج تیرها می‌بیند، در اجتماع حضور یافته و درب اهالی مدینه را می‌زند تا برای حضرت علی(ع) بیعت بگیرد و در نهایت نیز در میان در و دیوار سینه‌اش سپر شده و اولین شهیده راه ولایت می‌شود؛ امروز نیز حضور در اجتماع بانوان به عنوان نیمی از قشر جامعه، می‌تواند برگرفته از زندگی حضرت زهرا(س) باشد.

گفتنی است اولین همایش بانوان جامعه سادات آذربایجان با حضور امام جمعه تبریز، جمعی از مسئولان و همچنین سادات در مسجد سالار شهیدان تبریز برگزار شد.

انتهای پیام/115/ز

R7887/P/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نقی پور در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.

وی افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزش‌های مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

وی شناسایی رانندگان پرخطر را عاملی بسیار مهم در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناسایی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.

نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره‌های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر اعلام و اظهار کرد: متأسفانه آمارهای مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی‌های پرخطر است.

کد خبر 6087477

دیگر خبرها

  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • خدمت به خاندان اهل بیت علیهما السلام عزت آفرین است
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • بیماری فردگرایی و افول جنبش دانشجویی