Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- چند سالی می‌شود که رونق تولید و اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سرلوحه فعالیت‌های اقتصادی قرار گرفته است.

طی یک قرن اخیر، استراتژی‌های صنعتی مسیر توسعه اقتصادی کشور‌ها را هموار کرده است. مهم‌ترین دلیل رشد اقتصادی و بهبود استاندارد‌های زندگی بسیاری از کشور‌ها توسعه صنعتی آن‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وجود بخش صنعت (ساخت) به عنوان یکی از مراحل اساسی در توسعه ملی، افزایش درآمد‌ها و تامین ماشین آلات، ابزار و مواد مورد نیاز برای ایجاد زیرساخت‌های مدرن و مسکن اهمیت این بخش را آشکار می‌سازد. چند سالی می‌شود که رونق تولید و اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سرلوحه فعالیت‌های اقتصادی قرار گرفته است.
هم زمان با نامگذاری سال ۹۸ به نام سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، سیاست اجرای نهضت ساخت داخل از سوی وزارت صمت و 《رضا رحمانی》 با هدف حمایت از کالا و تولید ایرانی انجام شد. بر اساس اعلان عمومی شعار نهضت ساخت داخل و با هدف کاهش وابستگی ارزی و به تبع آن مقابله هوشمندانه با تحریم‌های ظالمانه، برنامه توسعه و تعمیق ساخت داخل در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت.
وزارت صنعت، معدن و تجارت ۷ برنامه راهبردی در سال ۹۸ در دستور کار قرار داده است که توسعه تولید و تعمیق ساخت داخلی، محوری‌ترین برنامه آن است و از آن تحت عنوان نهضت ساخت داخل یاد می‌شود که در این چند ماه شاهد اتفاقات مهمی در تحقق این سیاست جهادی بوده اییم.
نهضت ساخت داخل با هدف دستیابی به استقلال و خوداتکایی صنعتی، تقویت و توسعه اقتصاد دانش بنیان، عمق بخشی به ساخت داخل با هدف تغییر رویکرد صنعتی کشور از مونتاژ به نوآوری، بستر سازی برای تقویت و توسعه درون زائی و برون گرایی در بخش‌های تولیدی، مدیریت واردات و هدایت به سمت نیاز‌های اساسی کشور، فعالسازی و بکارگیری ظرفیت‌های کشور در بخش‌های پژوهشی، طراحی، مدیریت پروژه و تولیدی پیگیری می‌شود.
برای دستیابی به این اهداف ۹ میز تخصصی ساخت داخل در صنعت خودرو، موتورسیکلت، پتروشیمی، مخابرات، مس و فولاد تاکنون در کشور برگزار شده است.
همزمان با برگزاری میز‌های ساخت داخل، در جهت بهم‌رسانی نیازمندی‌ها و توانمندی ها، نمایشگاه‌های ساخت داخل نیز برگزار شده است که از آن جمله می‌توان به نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید در تهران، گیلان، فارس و همچنین نمایشگاه تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت ریلی، نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در آذربایجان شرقی اشاره کرد.
در ۹ میز برگزار شده تخصصی در صنایع مختلف تاکنون در مجموع یک میلیارد و یکصد و ۶۵ میلیون یورو کاهش ارزبری اتفاق افتاده است که از این رقم ۲۷۵ میلیون یورو سهم خودرو، موتور سیکلت، ۱۱۸ میلیون یورو مخابرات، برق و الکترونیک، ۶۸۰ میلیون یورو صنعت فولاد و مس، ۹۲ میلیون یورو هم سهم تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی بوده است.
در این ۹ میز بیش از ۲۰۰ قطعه و تجهیزات تولید خواهد شد که سهم خودرو و موتورسیکلت ۹۹ قطعه، پتروشیمی ۱۶، برق و الکترونیک ۵۴، مس ۱۸ و صنعت فولاد ۵ محصول و یک خط تولید خواهد بود.
بر اساس برنامه‌های پیش بینی شده و براساس اهداف نهضت ساخت داخل تا پایان سال قرار است ۷ میز ساخت داخل دیگر برگزار شود که از آن جمله می‌توان به برگزاری ۲ میز ساخت داخل در صنعت لوازم خانگی، میز ساخت داخل در صنعت تجهیزات پتروشیمی در پروژه شرکت سلمان فارسی، میز تعمیق ساخت داخل در صنعت تاسیسات، میز تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو و ریلی و همچنین میز تعمیق ساخت داخل در صنعت فولاد و فلزات اساسی اشاره کرد.

 باشگاه خبرنگاران جوان برچسب ها: رونق تولید ، صنعت ، میزهای ساخت داخل ، وزارت صمت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رونق تولید صنعت میزهای ساخت داخل وزارت صمت میز تعمیق ساخت داخل در صنعت سوی مقام معظم رهبری نهضت ساخت داخل ساخت داخل میز ساخت داخل میلیون یورو برگزار شده رونق تولید صنعت فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛مدیرکل بازرسی خاطرنشان کرد: آنچه که در فرمایشات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه و همچنین از سوی ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر آن تأکید شده، راهبرد حمایت از تولید و صنعت گران است و حضور ما در راستای جامه عمل پوشاندن به همین تأکیدها و حمایت حداکثری از تولید و اشتغال است.

محمد تقی حاجی مشهدی از تولید کنندگان خواست در صورت عدم رفع مشکلات و موانع موضوع را به اطلاع اداره کل بازرسی اعلام تا در اسرع وقت پیگیری شود .

وی گفت: ما امروز از دو واحد صنعتی و کشاورزی در چهارباغ  بازدید کردیم مشکلاتی را مطرح که بعضی از این موارد مطرح شده استانی است که با هماهنگی دستگاه های اجرایی به جد پیگیری و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد و بعضی از موارد مثل تامین ارز که کشوری است و با سازمان مکاتبه تا از طریق بانک مرکزی حل و فصل خواهیم کرد.

وی از تداوم این بازدید ها تا انتهای سال خبر داد و گفت : ما امروز صحبت های صاحبان صنعت  را شنیدیم توسعه کارخانه ، افزایش ولتاژ ، و تامین ارز مورد نیاز که در مورد برق قرار شد اداره کل برق البرز تا ظرف هفته آتی مشکل ولتاژ و برق مورد نیاز کار خانه را تامین و در مورد ارز اداره کل بازرسی و صمت البرز اهتمام جدی برای تامین آن داشته باشند و توسعه شرکت هم از الویت هایی است که در دستور کار قرار گرفت. 

مدیرکل بازرسی استان در ادامه گفت: کمک به توسعه صنعت و تولید بعد از مبارزه با فساد اصلی‌ترین اولویت اداره کل بازرسی استان است.

او افزود: با بازدید از واحد‌های تولیدی مشکلات و موانع پیش رو به درستی احصا و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای کمک به تولید بهره گرفته می‌شود.

دیگر خبرها

  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ