Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، سید محمود علوی در مراسم اختتامیه نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت جامعه اطلاعاتی کشور با عنوان مهدی یاوران، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه(س) به محضر امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم و خانواده‌های قرآنی جامعه اطلاعاتی کشور، از جامعه اطلاعاتی که برنامه های قرآنی را جدی گرفتند تا این رویداد قرآنی به یکی از مهمترین برنامه های قرآنی کشوری تبدیل شود، تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی با بیان اینکه ان‌شاءالله آینده قرآنی کشور و جامعه اطلاعاتی روز به روز درخشنده و شکوفاتر گردد تا موجب پیوند با قرآن شود، گفت: پیوند با قرآن یک نعمت ارزشمند است که خداوند متعال به خوبان جامعه عطا می کند.


 علوی همچنین با بیان اینکه قرآن کریم آسیب زدایی مؤثر دارد و برای مصونیت از آسیب‌ها باید به باورها و اندیشه های قرآنی پیوند بخوریم، تصریح کرد: خوشبختانه کارکنان و خانواده جامعه  اطلاعاتی با قرآن اُنس دارند و برای شکوفایی حرکت قرآنی به طور خودجوش عمل می کنند و باید این شور و نشاط معنوی و ارتباط قرآنی را قدر دانست.


وزیر اطلاعات در ادامه نسبت به اهمیت تلاوت قرآن حدیثی از رسول اکرم(ص) بیان کردند که می فرماید« آن بندگانی در پیشگاه خداوند متعال مورد توجه و بهترین هستند که در جامعه دینی زندگی می کنند، قرآن کریم را در اختیار دارند و تلاوت می کنند و حق تلاوت قرآن را ادا می کنند.»


علوی با اشاره به اینکه پیوند با قرآن لایه به لایه است گفت: اگر قرآن را خود و دیگران می خوانید باید در آن تدبر، تفکر و تعقل کرد تا در همه جهات به آن بپردازیم. باید همیشه و در همه حال به قرآن احترام بگذاریم و آداب قرآن را رعایت کنیم. امروزه با رهنمودهایی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نسبت به مسائل قرآن، پیوند با قرآن و تلاوت قرآن دادند، الحمدلله روز به روز این آداب قرآنی در جامعه بهتر افزایش پیدا می کند.


وی همچنین در زمینه یادگیری قرآن حدیثی از رسول اکرم(ص) نقل کردند که می فرماید «بهترین شما کسانی هستند که قرآن را یاد بگیرند و به دیگران یاد بدهند که تنها یادگرفتن کافی نیست بلکه انسان وقتی قرآن را یاد گرفت باید در قرائت و تلاوت آن استمرار داشته باشد.» داستان های قرآنی هر کدام درس های آموزنده ای دارد و الگوهایی را برای انسان مطرح می کند و می خواهد روش های زندگی را به ما نشان دهد؛ یعنی کارهایی که خداوند گفته را پیروی کنید و از کارهایی که نگفته است اجتناب کنید.


علوی در پایان با اشاره به نزول مبارک و پر برکت قرآن کریم از سوی خداوند متعال گفت: جامعه ای می‌تواند از قرآن استفاده کند که تدبر، تفکر، تعقل و عمل به قرآن کند تا زندگی آن قرآنی و سرمایه تمام را بدست آورد و جامعه ای اگر قرآن نداشته باشد چیزی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: جامعه اطلاعاتی پیوند با قرآن خداوند متعال تلاوت قرآن قرآن کریم جامعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر چهارشنبه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور گفت: خداوند قرآن کریم را به گستره فراگیر همه زمان‌ها تا روز قیامت نازل کرده و امام هادی علیه السلام نیز در این خصوص فرمودند تازگی و طراوت قرآن کریم به دلیل آن است که خداوند این کتاب را تنها برای زمان و مردم خاصی نازل نکرده است.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: باید از تمام افرادی که در برپایی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه ای تلاش کردند قدردانی کرد و امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر این موضوع تاکید داشتند که باید در قرآن تامل و تدبیر کرد که در این صورت کلام وحی در انسان نفوذ کرده و اثر بخش خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف رویکرد قرآنی دارند که البته این امر در قبل و بعد از انقلاب اسلامی متفاوت بوده و تفسیر آیات بر اساس شرایط هر دوره بوده است.

وی تاکید کرد: شیوه تفسیری آیت الله خامنه ای اجتهادی و قرآن به قرآن و مبتنی بر روایات و خرد و عقل است که برخی پژوهشگران نکات ظریفی در خصوص روش تفسیری رهبر معظم انقلاب بیان کرده اند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تدبیر و تامل در کلام وحی پیش از تلاوت آن دارای اهمیت است که در این راستا توجه به محکمات در کنار مشابهات باید مورد توجه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری عنوان کرد: تفسیر قرآن کریم باید به نحوی باشد تا همگان آن را فهم و درک کنند و باید موضوعات مختلف اجتماعی مورد توجه باشد و صرفاً به احکام پرداخته نشود و رویکرد هدایتی و تربیتی در این عرصه مورد توجه باشد.

امام جمعه قم با بیان اینکه قرآن نسخه شفابخشی برای بشریت است افزود: تامل در قرآن کریم موجب خواهد شد زنگار از دل انسان برداشته شود و بستر لازم برای هدایت انسان فراهم گردد که در این صورت آدمی مشمول رحمت الهی نیز خواهد شد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است و در هر بیان ایشان از معارف قرآنی نشانه‌های دیده می‌شود.

کد خبر 6094253

دیگر خبرها

  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • فیلم/ تلاوت قرآن کریم قبل از بیانات رهبر انقلاب
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی