Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:12:40 GMT

سهم استانهای محروم از بودجه اشتغالزایی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۰۴۱۰

سهم استانهای محروم از بودجه اشتغالزایی

حجت الله عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد سهم استان‌های محروم از بودجه اشتغال گفت: در تعیین سهمیه تسهیلات و سهمیه ضمانت چند معیار و مدل برای تصمیم گیری داریم یکی ضریب محرومیت است دیگری تعداد مددجویان و یکی فضای کسب و کار استان است به طوری که برخی از استان‌ها فضای کسب و کارشان سخت‌تر است بنابراین توجه ویژه‌تری می‌شود و برخی جاها فضای کسب و کار سهل تر است و نیاز به حمایت کمتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برخی از استان‌ها زنان سرپرست خانوارشان بیشتر است و بعضی کمتر است. برخی استان‌ها زنان سرپرست خانوار در مناطق روستایی بیشتر هستند و برخی دیگر مثل استان تهران بیشتر در مناطق شهری هستند.

معاون اشتغال و خودکفایی افزود: همه این موارد با یک فرمول بندی نظر گرفته می‌شود، فرمول اولیه را هر سال معاونت اشتغال تعیین می‌کند و سپس از استان اظهار نظر خواسته می‌شود و معاونت حمایت تصمیم گیری می‌کند و در نهایت بر اساس مجموع فرمول‌ها سهمیه اشتغال تعیین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سهم بودجه اشتغال استان‌ها مساوی یکدیگر نیست تاکید کرد: به عنوان مثال برای استان سیستان و بلوچستان که ضریب محرومیت بالایی دارد ۹ هزار و ۲۸۸ فرصت شغلی در سال ۹۸ در نظر گرفته شده و مجموع تسهیلات این استان ۲۷۰ میلیارد تومان است در حالی که تسهیلاتی که برای استان قزوین در نظر گرفته شده ۱۲۹ میلیارد تومان است.

عبدالملکی اظهار داشت: استان سیستان ۱۰ ماهه ۱۲۸ میلیارد تومان از تسهیلات بهره برداری کرده و ۱۴۰ میلیارد تومان آن نیز پرونده در بانک دارند که اگر سیستم بانکی همراهی کنند صد درصد محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه استان‌های محروم برای تأمین هر تعداد شغل که بخواهند مشکل منابع ندارند گفت: یک قاعده‌ای نیز برای استان‌های محروم گذاشتیم که اگر بیش از سهمیه بخواهند حتماً برای آنها تأمین می‌کنیم یعنی استان‌های محروم از نظر منابع هیچ مشکل و کمبودی ندارند ولی مساله این است چون فضای کسب و کار سخت است ما به آنها می‌گوئیم از کارآفرینان حرفه‌ای و خود مددجویان کمک بگیرد و مشکل منابع را ما حل می‌کنیم.

به گفته معاونت اشتغال و خود کفایی، تمامی این اقدامت درجهت رفع محرومیت انجام می‌شود.

کد خبر 4840024 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: حجت الله عبدالملکی کمیته امداد امام خمینی طرح اشتغالزایی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی شهر تهران بارش برف سیدابراهیم رئیسی آلودگی هوا قوه قضاییه تعطیلی مدارس شورای شهر محسن حاجی میرزایی کمیته امداد امام خمینی نیروی انتظامی استان های محروم میلیارد تومان فضای کسب و کار بودجه اشتغال برای استان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی

به گزارش همشهری آنلاین،‌ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

کد خبر 849083 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه استاندار تهران تهران

دیگر خبرها

  • تشریح طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • تلاش مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا