Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@07:37:20 GMT

علت تق تق زانو/ بهترین راه درمان زانو درد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۲۴۸۲

علت تق تق زانو/ بهترین راه درمان زانو درد

صدای ایران-در حال نشستن، دراز کشیدن روی مبل، هنگام بالا بردن پاها، سوار شدن به هواپیما، بالا رفتن از پله ها و حتی پیاده روی صدای بلند شکستگی یا ترکیدن و یا تق تق می شنوید. اما تا به حال به این فکر کرده اید که چرا زانوهایتان صدا می دهند؟ این صدا به علت سایش غضروف مفصل ایجاد می شود و می تواند نشانه آرتروز و ساییدگی مفصل زانو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا این صداها زمانی شنیده می شوند که مفاصل زانو دچار کشیدگی شوند و یا در محل مناسبی نباشند که متأسفانه بسیار شایع است. بعضی اوقات این صداها با درد نیز همراه است. اگر این اتفاق تنها بعضی اوقات رخ می دهد، جای نگرانی ندارد.
اما اگر به طور مرتب این صداها را می شنوید و همراه با صدا احساس ورم و درد زیادی در زانوی خود دارید، کشف علت و یافتن راه حل مناسب، مهم و ضروری است. بهتر است این افراد با انجام راهکارهای مناسب، زانوی خود را تقویت کنند.
این صدای طولانی مدت در زانوها می تواند برای سلامتی شما بسیار مضر باشدمحققان کالج بیلور در ایالات متحده، مطالعه ای را در میان گروه بزرگی از افراد انجام دادند که زانوی آن ها به طور مرتب تق تق می کرد. این تحقیقات نشان داد 75 درصد از این افراد مبتلا به آرتروز یا ورم مفاصل بودند، به این معنی که مفاصل آن ها ساییده شده بود. علاوه بر این، این مطالعه همچنین نشان داد افرادی که تنها گاهی اوقات دچار تق تق زانو می شوند، دو برابر بیشتر احتمال دارد تا طی یک سال آینده به آرتریت دردناک مبتلا شوند و این اتفاق بسیار ناخوشایندی است. خوشبختانه، چند روش وجود دارد که بتوانید خطر ابتلا به آرتروز را کاهش دهید.
در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا این راهکارها را معرفی کنیم.
خوشبختانه با داشتن این مشکل دنیا به پایان نمی رسد. راهکارهایی وجود دارد که با انجام آن ها می توانید خطر ابتلا به آرتروز یا آرتریت را به حداقل برسانید. حداقل هر روز مقداری فعالیت فیزیکی داشته باشید. این کار را می توانید به سادگی با پیاده روی یا دوچرخه سواری روزانه انجام دهید. تمرین اسکوات همچنین می تواند به افزایش انعطاف پذیری زانوها کمک کند.
آیا می خواهید یک تمرین سنگین را شروع کنید؟ اگر زانوهایتان دائما صدا می دهند، حتما قبل از شروع ورزش، نرمش و گرم کردن را انجام دهید تا به زانوهایتان آسیب نرسد.
به یاد داشته باشید که این اطلاعات، جایگزینی برای مشاوره پزشکی حرفه ای نیستند. در صورت لزوم، لطفاً به پزشک خود مراجعه کنید. پزشک زانوی بیمار را بررسی خواهد کرد و بر اساس شرح حال بیمار، علت دقیق صدای زانو را تشخیص می دهد. در برخی موارد از روش تصویربرداری داخل مفصل و اشعه ایکس نیز استفاده می شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تق تق زانو سلامت آرتریت راه درمان درمان نشانه آرتروز ساییدگی مفصل زانو صدای ایران زانودرد مفاصل زانو ورم درد ارتروز راهکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن

عوامل مختلفی هستند که باعث خشکی زانو می شوند که معمولاً بعد از دوره کوتاهی از نشستن و بی فعالیتی ایجاد می گردند. آسیب دیدگی ها و وضعیت های مختلف می تواند روی مفصل زانو اثرگذار باشد، مانند آرتروز یا رماتیسم مفصلی که باعث می شود شما احساس خشکی در زانو داشته باشید.

به گزارش نمناک، خشکی زانو یک حس سفتی در اطراف مفصل زانو ایجاد می کند و ممکن است همراه با درد و مشکلات حرکتی در مفصل یا ورم باشد.

علت خشکی زانو بعد از نشستن چیست؟

افراد بعد از این که مدت زمان طولانی می نشینند، ممکن است که به خاطر تجمع مایعات داخل مفصل زانو و التهاباتش که ورم را ایجاد می کند، خشکی زانو را احساس کنند که باعث می شود به راحتی نتوانید زانو را تکان دهید و احساس خشکی داشته باشید که در این قسمت علت های آن را به شما توضیح خواهیم داد. 

بورسیت

بورسیت وضعیتی کوتاه مدت است و زمانی اتفاق می افتد که بورس که نام یک کیسه ظریف بافتی است، ملتهب شود. در نتیجه از مایع پر شده و حرکت مفصل را سخت می کند. استفاده بیش از حد از آن هم می تواند عاملی برای بورسیت باشد. اگر به این وضعیت دچار شدید، زانو های شما بعد از این که مدت زمان طولانی می نشینید، احساس خشکی خواهد داشت. 

آرتروز

آرتروز زانو می تواند عاملی برای خشکی زانو بعد از نشستن باشد و رایج ترین دلیل محسوب می شود و تقریباً 10 درصد مردان و 13 درصد زنان را در سن 60 سالگی به بالا درگیر می کند. البته اگر زانو بیش از حد استفاده شود یا آسیب دیدگی مکرر داشته باشد، آرتروز زانو هم ممکن است اتفاق بیفتد.

RA هم یک نوع بیماری خود ایمنی است که معمولاً باعث خشکی زانو می شود. خشکی صبحگاهی به این وضعیت مربوط می گردد و ممکن است همراه با آن مشکلاتی مثل تب و خستگی احساس شود. 

جراحت و آسیب دیدگی 

آسیب دیدگی مفصل زانو ممکن است برای افراد حین انجام فعالیت روزانه یا اقدامات ورزشی به وجود بیاید و احتمالاً فرد ورم و درد را بعد از آسیب دیدگی احساس می کند که عاملی برای خشکی زانو نیز هست. 

سندروم درد پاتلوفمورال 

این سندروم باعث ایجاد درد در قسمت جلوی زانو و اطراف کاسه زانو می شود. معمولاً به دلیل استفاده بیش از حد از کاسه زانو است که اغلب در دوندگان یا کسانی که هنگام ورزش خیلی پرش دارند؛ اتفاق می افتد و خانم ها بیشتر از آقایان درگیر این مشکل می شوند. 

این وضعیت باعث می شود که بعد از مدت زمان طولانی از نشستن، فرد احساس خشکی زانو در زیر کاسه زانو داشته باشد. 

جراحی

جراحی می تواند عاملی برای احساس خشکی زانو باشد که حتی ممکن است سندروم خشکی زانو را هم ایجاد کند که بعد از جراحی زانو هم اتفاق می افتد. 

قدرت یا انعطاف پذیری کم 

شما باید سعی کنید تا انعطاف پذیری بدن خود را حفظ کنید تا از مشکلاتی مثل خشکی زانو جلوگیری شود. همچنین حرکات کششی به شدت کمک کننده هستند اما اولویت با حرکات قدرتی است. 

درمان خشکی زانو

وضعیت هایی مثل آرتروز زانو یا بیماری خود ایمنی به نام RA نیاز به درمان طولانی مدت و پیروی از دستورات پزشک دارد اما به طور کل استفاده از کمپرس یخ، استراحت و حرکات کششی قبل از ورزش، مصرف بعضی از دارو های ضد التهابی غیر استروئیدی مثل آسپرین یا ایبوپروفن که توسط پزشک تجویز شده باشد، استفاده از زانوبند، حرکات قدرتی، پیاده روی و یوگا می تواند کمک کننده باشد. البته تزریق بعضی از دارو ها توسط پزشک همراه با فیزیکال تراپی هم موثر است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • زالو درمان می‌کند؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد