Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@14:17:45 GMT

انتقاد از وضعیت کشتار دام در تنها کشتارگاه بردسکن

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۵۹۰۷

به گزارش خبرنگار ایلنا،حجت الاسلام اسماعیل مروجی‌نسب به همراه ناظر شرعی کشتارگاه باحضور در جلسه شورای اسلامی شهر بردسکن با اشاره به مشکلات کشتار دام در تنها کشتارگاه این شهر که بیش از 40 سال قدمت دارد، گفت:  با توجه به جمعیت شهرستان بردسکن و کشتاردام در روستاهای همجوار ضرورت دارد که نسبت به احداث یک کشتارگاه نیمه صنعتی اقدام شود چرا که کشتارگاه فعلی با قدمت بیش از 40 سال، کشتار در آن به صورت سنتی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی بردسکن گفت: با توجه به اینکه کشتارگاه زیر نظر شهرداری اداره می شود و شهرداری امورات آن را به پیمانکار واگذار کرده است باید بر عملکرد پیمانکاران در جهت انجام بهتر وظایف و تعهدات، نظارت مستمر داشته باشد.

حجت الاسلام مروجی با اشاره به اینکه کشتارگاه شهرستان بردسکن یک کشتارگاه سنتی و قصابان برای کشتار دام سنگین با مشکلاتی مواجه هستند از شهردار بردسکن خواست نسبت به تهیه باکس و شوکر برای اینکه راحت تر کشتار دام های سنگین انجام گیرد اقدام کند.

وی افزود: دستگاه دیگری که در کشتارگاه دخیل است دامپزشکی است که مسئولیت بهداشتی کشتارگاه‌ها را برعهده دارد و در این خصوص اشاره کرد و افزود: متاسفانه دامپزشکی ساعت خاصی برای کشتار در کشتارگاه برنامه‌ریزی نکرده است و از طرفی در ساعت کشتار رفت و آمد های افراد متفرقه داخل کشتارگاه زیاد است و با توجه به دستور دادستان که تمام کشتارها در کشتارگاه انجام گیرد و طبق نظر ناظر ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه‌ انجام شود.

وی اظهارداشت: متاسفانه برخی از قصابان کشتار را در بیرون انجام داده و برای قرار دادن لاشه گوسفند در پیش سرد به کشتارگاه‌ها مراجعه می‌کنند که از نظر قانون این کار درست نیست و دامپزشکی وظیفه دارد با توجه به بیماری های مشترک بین انسان و دام از این موارد جلوگیری و وظیفه خود را بهتر انجام و نظارت بیشتری داشته باشد.

مروجی افزود: وظیفه دامپزشکی این است که ذابحین بخصوصی را درکشتارگاه مشخص کند و مانع رفت و آمد های متفرقه به داخل کشتارگاه شود.

وی افزود: در هر کشتارگاهی طبق قانون در کنار ناظر بهداشتی باید یک ناظر شرعی هم باشد و وظیفه ناظر ذبح شرعی نظارت بر این است که ذابحین به دستورات اسلامی در ذبح رعایت تا مردم با اطمینان از نظر بهداشتی و شرعی از گوشت ها استفاده کنند.

وی اظهار داشت: چنانچه ذابحین دستورات اسلامی را در کشتار رعایت نکنند ناظر ذبح شرعی می تواند لاشه گوشت را معدوم کند.

وی عنوان کرد: بهترین راه برای جلوگیری از این اتفاقات این است که دامپزشکی ذابحین به خصوصی داشته باشد و از اینکه هر کسی گوسفند خودش را ذبح کند جلوگیری کند.

در این جلسه مقرر شد اعضای شورای اسلامی شهر با حضور شهردار و پیمانکار کشتارگاه جلسه ای را برگزار کنند و نسبت به مشکلات مطرح شده اقدام کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی شهرداری مسئول نمایندگی ولی فقیه ولی فقیه دامپزشکی ناظر ذبح شرعی کشتار دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۲۵ هزار نیروی جدید در دور دوم استخدامی‌ها که به زودی اعلام خواهد شد، جذب این وزارت می‌شوند.

بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده باغ ازگل اعلام شد
  • انتقاد تند حمید درخشان از اوسمار ویرا
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • توضیحات مدیرعامل فجر درباره بازی جنجالی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی