Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@07:03:07 GMT

سلامت شیر‌های تولیدی تضمینی است

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۰۶۳۵

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: تضمین می‌دهیم که همه شیر‌های تولیدی در کشور از کیفیت، سلامت و بهداشت کامل برخوردارند و مردم می‌توانند با ضمانت این سازمان، از این محصول استفاده کنند.

علیرضا رفیعی پور عصر پنجشنبه درحاشیه بازدید از کارخانه لبنی کاله آمل افزود: در حوزه تأمین ماده اولیه کارخانجات لبنی تعداد ۱۶۰۰ مرکز جمع‌آوری شیر خام و صنایع وابسته در حال فعالیت هستند و در این مراکز در چهارچوب ضوابط بهداشتی دامپزشکی کنترل‌های تخصصی بهداشتی اعم از نمونه برداری و آزمایشات لازم صورت می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد، که حمل و نقل شیر و فرآورده‌های آن نیز با مدرنترین روش‌های بهداشتی صورت می‌پذیرد و حتی تردد وسائط نقلیه شیر و فرآورده‌های لبنی رصد و پایش می‌شود که مواد اولیه ۴۰۰ کارخانه تولید لبنیات کشور را فراهم می‌کنند.

سازمان دامپزشکی شاکی جدیدی علیه کارشناس

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین درخصوص پیگیری‌های این سازمان برای عامل انتشار این صحبت‌ها نیز گفت، این سازمان و دستگاه‌های دیگر شاکی هستند و حتماً دستگاه قضائی ورود جدی پیدا خواهد کرد.

دکتررفیعی پور ابرازامیدواری کرد، که دیگر شاهد تکرار این موضوع‌ها که باعث تشویش اذهان مردم و سلامت آنها می‌شود، درکشور نباشیم.

وی تصریح کرد، محصولی که امروز در صنعت لبنیات کشور تولید می‌شود از نظر کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن آن در رتبه بالایی قرار دارد و کشورهای زیادی خواهان لبنیات و تولیدی ایران هستند.

نظرشخصی یک نفر نباید تعمیم داده شود

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین درخصوص اینکه گفته‌های یک کارشناس دریک میزگرد یا یک برنامه تلویزیونی، نظر و برداشت شخصی او هست و نمی‌توان آن را به کل جامعه و کشور تعمیم داد، افزود: مرجع ذیصلاح تأمین وسلامت بهداشتی بودن لبنیات سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و درمان و سازمان استاندارد و هر کسی نباید در این حوزه نظر شخصی خودش را که یک جز است به کل جامعه تعمیم بدهد.

نگرانی از وجود آفلاتوکسین در شیر پس از آن شروع شد که فردی که خود را بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران معرفی کرد با حضور در برنامه “سلام صبح بخیر” شبکه ۳ سیما گفت شیرهای پاستوریزه “آلوده به سم افلاتوکسین هستند” و از استان مازندران به عنوان یکی از استان‌های با “آمار نسبتاً بالا” در این زمینه یاد کرد.

این کارشناس همچنین گفته بود مصرف “ذرت‌های آلوده وارداتی” توسط دام، عامل تولید شیرهای آلوده به آفلاتوکسین بوده است. اظهارات کارشناس صداوسیما به موجی از نگرانی‌ها دامن زد و اعتراض بسیاری از فعالان صنایع غذایی را هم به همراه داشت.

آفلاتوکسین نوعی سم قارچی طبیعی است که از گونه‌های خاصی از قارچ منشأ می‌گیرند. مصرف آفلاتوکسین می‌تواند احتمال ابتلاء به سرطان کبد را افزایش دهد. با مصرف گوشت قرمز یا محصولات لبنی حاصل از حیواناتی که به این طریق غذای آلوده مصرف کرده‌اند، افراد ممکن است در معرض آفلاتوکسین قرار بگیرند.

 

آرمان اقتصادی /

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Gys برچسب ها: شیر ، کاله ، دامپزشکی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شیر کاله دامپزشکی رئیس سازمان دامپزشکی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت