Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکنان شهر قرنطینه و ویروس‌زده "ووهان" در استان "هوبی" (هه‌بی) چین در تهیه غذا با چالش‌های اساسی روبه‌رو هستند.

به گزارش عصر ایران به نقل از بی‌بی‌سی، به دلیل محدودیت‌های شدید تعریف شده برای ساکنان، خرید از سوپرمارکت یا خوردن در خارج از خانه برای شهروندان ووهان دیگر آسان نیست. این محدودیت‌ها برای کند شدن شیوع ویروس کرونا وضع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الجزیره در ساعات قبل از کشته شدن 250 نفر از بیماران و ابتلای بیش از 11 هزار و 700 نفر به این ویروس خبر داد.

اپلیکشین چینی "وایبو" (Weibo) چین پر از شکایت و غر‌و‌لند مردمی است که در تهیه غذا با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

یکی از شهروندان ووهان در این باره در پیجش نوشته است: برخی از سبزیجات خاص پیدا نمی‌شوند و قیمت برخی از غذاها و مواد غذایی نیز افزایش یافته است.

حتی تحویل غذا نیز خطراتی در پی دارد.

مردم ووهان در تهیه مواد غذایی و تحویل غذا با مشکل روبه‌رو شده‌اند/ عکس: MEITUAN

"شینگ شینگ یین" یک دانشجو در ووهان در این باره گفت: من قبلا به دفعات در هفته غذای بیرون سفارش می‌دادم. اما اینک تعداد سفارشات بسیار کمتر شده چون نمی‌خواهم با فرد آورنده غذا در تماس مستقیم باشم.

در این میان یک شرکت ارسال غذا در چین در حال استفاده فناوری برای حل این مشکل است.

بازار پیک و ارسال مواد غذایی در چین در سال‌های اخیر با سرعت زیادی رشد کرده و شرکت "موی‌توان" (Meituan) با 440 میلیون مشتری و 700 هزار قاصد روزانه بزرگترین شرکت ارسال مواد غذایی این کشور محسوب می‌شود.

برخی از مردم چین از مواجه با پیک‌های غذا به دلیل احتمال ابتلا به ویروس کرونا نگرانند/ عکس: MEITUAN

اینک این شرکت قصد دارد در این شرایط بحرانی با تکیه بر فناوری به حمایت از مردم قرنطینه ووهان و دیگر شهرهای استان هوبی بپردازد.

"مای‌توان" (MEITUAN) با حمایت شرکت "تنسنت" یک اپلیکیشن تحویل غذا را به گونه‌ای تنظیم کرده که مشتریان و قاصدان نیازی به دیدار چهره به چهره نداشته باشند. تنسنت یکی از غول‌های بزرگ اینترنت در چین است.

به کمک اپلیکیشن جدید شرکت "مای‌توان"، کاربران می‌توانند از آورنده غذا بخواهند که بسته غذا را به پذیرش ساختمان تحویل دهد یا آن را در راه‌پله‌ها بگذارد. آنها همچنین می‌توانند از طریق این برنامه به صورت مستقیم با پیک غذا ارتباط برقرار کنند و در مورد رها کردن غذا در محل مورد نظر خود صحبت کنند.

شرکت "مای‌توان" روزانه 1000 بسته و مواد غذایی سالم برای پخت و پز را برای کادر پزشکی فعال در ووهان ارسال می‌کند. 

شرکت "مای‌توان" قفسه‌های قفل‌داری را در بخشی ار بیمارستان قرار داده که بدون نیاز به تماس قفل می‌شوند. این کار باعث می‌شود غذا هیچ تماسی با آورندگان نداشته باشد. از طرفی این قفسه‌ با QR کد توسط کادر بیمارستانی باز خواهد شد.

قفسه‌های قفل‌دار شرکت "مای‌توان" که به صورت ویژه برای قرار دادن غذا در بیمارستان نصب شده‌اند/ عکس: MEITUAN 

بسیاری از شرکت‌ها مانند فیس بوک، "وی‌ورک" و گروهی از بانک‌ها مانند "مورگان استنلی" از کارمندان خود خواسته‌اند تا از خانه کار کنند. چنین اقداماتی باعث افزایش تقاضا در سفارش غذا از بیرون می‌شود.

نحوه تحویل گرفتن غذا توسط کادر بیمارستانی ووهان در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا/ عکس: شرکت MEITUAN 

اپلیکیشن رایگان "بدون-ارتباط" شرکت "مای‌توان" برای اولین بار در ووهان راه‌اندازی شد. این برنامه در سراسر چین وارد بازار شد و اینک در 184 شهر این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. "مای‌توان" اعلام کرد: انتظار داریم این برنامه تا پایان هفته در سراسر چین عملیاتی شود.

___________________________________________

بیشتر بخوانید:

مردم در یک شهر قرنطینه چه می‌کنند(+عکس)/ ووهان در محاصره کرونا ضرر ۱.۵ میلیارد دلاری «کرونا» به بازارهای جهان ویروس کرونا چیست؟/ راه های پیشگیری از آن

__________________________________________

لینک کوتاه: asriran.com/002z7G

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ووهان تهیه غذا مشکل تکنولوژی ویروس کرونا ویروس کرونا مواد غذایی تحویل غذا شده اند روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024

کمپانی جی ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودروهای سواری و کار و تجاری فعالیت می کند و اکثر محصولاتش هم موفق شدند به بازار ایران ورود کنند. برای نمونه می توان به جک S5 اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوورها را برای خود کند و مورد استقبال مردم واقع شود. به بیانی دیگر می توان گفت که معروفیت برند جی ای سی در ایران با فروش بی نظیر S5 رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد. 

جی ای سی در سال های اخیر علاوه بر تولید خودروهای متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت های مطرح چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. سیر پیشرفتی که در مورد آن صحبت می کنیم به حدی بوده که با نگاهی کلی به سبد محصولات حاضر از طرف این خودروساز در اتو اکسپو پکن 2024 و همچنین مقایسه آن ها با تولیدات قدیمی تر جی ای سی، می توان به راحتی مسیر تکاملی خودروهای این برند چینی را درک کرد. 

جدا از تمام نکاتی که پیش تر به آن ها اشاره شد، حضور جی ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

لازم به ذکر است که در سال های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودروهای تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است. 

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگوهای نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد. 
با ورود به غرفه جی ای سی در نمایشگاه خودرو پکن 2024، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می کرد. بهتر است بدانید که نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه ای جی ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی های روز خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند. 
به طور کلی جی ای سی چهار پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن ها پلتفرم DI که مختص خودروهای کوچک و متوسط مانند EV3 است، تجاری سازی شده و به مرحله تولید رسیده. 
نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش های نهایی طراحی شان را سپری می کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودروهای آفرودی و MPVها کاربرد خواهند داشت. 

جی ای سی با چه خودروهایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم ترین خودروهای این برند که احتمالاً به زودی در خیابان های ایران تردد خواهند کرد می توان EV3 را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودروهای هاچ بک و درون شهری، می تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خانم ها قرار گیرد. جک EV3 دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری های استوانه ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می رسد.

دیگر محصولی که در غرفه جی ای سی معرفی شد، X8 بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می شود و در نهایت از طریق گیربکس 7 سرعته دو کلاچه به چرخ های جلو منتقل خواهد شد.

JS6 هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS6 قرار است در  نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود. 

همان طور که می دانید شرکت جک علاوه بر خودروهای سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاوردهای خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T9 (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ نام آشنا را نیز برای اولین بار معرفی کرده است. 

در بخش دیگری از غرفه، ون RF8 که یک MPV محسوب می شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی ها در این MPV به صورت 2+2+3 بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته باشند و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوورها و SUVهای خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می شود.

در پایان می توان نتیجه گرفت که حضور جی ای سی در چنین رویداد بزرگی می تواند نشان دهنده آمادگی این شرکت برای تولید محصولات متنوع تر و پیشرفته تر باشد.

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد