Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمه ایران با تولید قریب به ۱۵ هزار میلیارد تومان حق بیمه در ۱۰ ماهه سال۹۸ معادل ۳۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از بیمه ایران، محمد زاهدنیا معاون فنی بیمه ایران با اعلام این خبر، وضعیت تولید حق بیمه در این شرکت را مطلوب و مثبت ارزیابی نموده و تصریح کرد: در دوره زمانی فعلی ، بیمه های زندگی با رکوردشکنی بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومانی حدود ۶۰ درصد رشد در حق بیمه داشته و این رشته رتبه دوم رشته های بیمه ای این شرکت را پس از بیمه شخص ثالث اتومبیل به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زاهدنیا نسبت خسارت کل شرکت را در ۱۰ ماهه ۹۸،معادل ۵۷ درصد اعلام کرد که در قیاس با سال گذشته (که ۶۴ درصد بوده) کاهش ۷ درصدی دارد که حصول این نسبت موفقیت بسیار بزرگی در حجم فعالیت این شرکت محسوب می گردد.

معاون فنی بیمه ایران سهم بیمه درمان این شرکت را از پرتفوی کل ۷ درصد و نسبت خسارت آنرا ۸۰ درصد دانست که در مقایسه با سال گذشته که ۱۲۵ درصد بوده،کاهش ۴۵ درصدی در نسبت خسارت این رشته را نشان می دهد.

زاهدنیا همچنین از کاهش نسبت خسارت بیمه شخص ثالث اتومبیل به میزان ۴ درصد از ۷۰ درصد به ۶۶ درصد خبر داد و افزود: رشد تعدادی بیمه نامه مذکور حدود ۲ درصد بوده و این در حالیست که در جهت متعادل سازی و اقتصادی نمودن این رشته، علیرغم اجباری بودن فروش آن و عدم امکان تفکیک ریسک، تدابیر خاصی هم در زمینه مدیریت ریسک و غربالگری اتخاذ شده و هم در خصوص نظارت، کنترل و اصلاحات فرایندی در بخش مدیریت خسارت گام های اساسی و مهمی برداشته شده است.

معاون فنی بیمه ایران تصریح کرد: علاوه بر سیاست ها و رویکردهای نوین این شرکت در زمینه های عدم تولید بدهکاران حق بیمه، پیگیری وصول مطالبات سررسید گذشته، ساماندهی وضعیت ریکاوری خسارت ها، برانگیختگی و حساس سازی شعب و نمایندگی ها، توسعه فناوری‌ها و فروش های الکترونیکی،خلق محصولات نوین بیمه ای که آخرین نمونه آن در بخش بیمه مستمری بازنشستگی در آینده ای نزدیک رونمایی می شود،مهم ترین تحول چشمگیر در این شرکت را در چند مدت اخیر مربوط به ساماندهی وضعیت سرمایه گذاری های شرکت دانست که در راستای نهادینه سازی اقتصاد بیمه ضرورتی انکارناپذیر می باشد.

وی افزود: تحول در این حوزه موجب شده است که بازدهی سرمایه گذاری های بورسی بیمه ایران در ده ماهه ۹۸ با ۱۰۹ درصد رشد به ۹۴ درصد رسیده و جمع سود مکتسبه فقط از محل معاملات بورسی به بیش از ۲۶ هزارمیلیارد ریال بالغ شود، ضمن آنکه ارزش روز سهام بورسی این شرکت در بازار با ۱۴۷ درصد افزایش به بیش از ۵۲ هزار میلیارد ریال رسیده است. در واقع با بهره مندی از ظرفیت و پتانسیل کارگزاری رسمی بورس بیمه ایران و سبدگردان آسال و منابع نقدینگی قابل توجه، در حال حاضر بیمه ایران به یکی از بازیگران اصلی بازار سرمایه مبدل گردیده و در ثبات،امنیت و رشد این بازار نقش مهمی ایفا خواهد نمود.

زاهدنیا علت تمایل جامعه بیمه گذاران برای خرید انواع بیمه نامه های زندگی از بیمه ایران و سایر بیمه نامه های خرد و کلان را اعتماد جامعه بیمه گذاران، عملکرد و رفتار مشتری مدارانه کارکنان و شبکه فروش، استاندارد بودن خدمات و محصولات، توان و طرفیت بالای بیمه گری و مالی در کشور، شخصیت حرفه ای متمایز بیمه ایران و از همه مهم تر هماهنگی و وفاق بین اعضای هیات مدیره و هدایت و راهبری منسجم و برنامه محور در مدیریت عالیه و کلان شرکت عنوان نمود.

معاون فنی بیمه ایران پیش بینی کرد با بهبود و اصلاحات اساسی که در حوزه های فنی، مالی و سرمایه گذاری شرکت صورت پذیرفته و با تداوم روند موجود و شیب مثبت شاخص های عملکردی، بدون تردید بیمه ایران در سال آینده حائز رتبه یک توانگری مالی خواهد گردید و بدین ترتیب تنها شرکتی در مجموعه اقتصادی کشور خواهد بود که فارع از بسیاری از تکالیف و موانع متعدد قانونی، با همت و جدیت مجموعه مدیریت،کارکنان و شبکه فروش خود، در بهینه سازی و اقتصادی نمودن فعالیت هایش در دو سال متوالی توانگریش سه رتبه ارتقا پیدا خواهد کرد، بنابراین امیدواریم بیمه ایران همواره در عرصه خدمت رسانی به هموطنان عزیزمان در صنعت بیمه و اقتصاد کشورمان بدرخشد و شعار بیمه ایران نماد قدمت نهاد خدمت بیش از پیش متجلی گردد.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون فنی بیمه ایران بیمه ایران سرمایه گذاری بیمه ایران نسبت خسارت ۱۰ ماهه بیمه نامه درصد بوده درصد رشد حق بیمه ماهه ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴