Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه مشترک رئیس بنیاد مستضعفان، وزیر راه و شهرسازی و همچنین شهردار تهران، اختلافات موجود درباره عوارض و پارکینگ ساختمان جدید پلاسکو حل و فصل شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، بعد از ظهر امروز رئیس بنیاد مستضعفان، وزیر راه و شهرسازی و همچنین شهردار تهران در جلسه‌ای مشترک، به بحث و بررسی موانع موجود در مسیر احداث ساختمان جدید پلاسکو پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که برای اخذ آخرین تصمیمات در خصوص احداث ساختمان جدید پلاسکو برگزار شد، برخی اختلافات مطرح شده درباره عوارض و پارکینگ این ساختمان بررسی و حل و فصل شد.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در پایان این جلسه با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه اظهارکرد: حادثه پلاسکو، حادثه جانسوزی بود که در آن تعدادی از آتش نشانان ما جان خود را از دست دادند و اموال بسیاری از کسبه این ساختمان هم در آتش سوخت، لذا پس از این حادثه تلخ، تصمیماتی در سطح ملی برای پروژ احداث ساختمان جدید پلاسکو اتخاذ شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ورود بنیاد مستضعفان به احداث ساختمان جدید پلاسکو گفت: بنیاد مستضعفان کریمانه به میدان آمد و قبول کرد ساختمان جدید را احداث کند؛ آن حادثه بقدری غم بار بود که همه درصدد برآمدند تا با انجام یک خدمت، آن حادثه تلخ را جبران کنند؛ لذا بنیاد مستضعفان نیز در احداث ساختمان جدید پلاسکو سهم بسیار بزرگی را عهده دار شد.

وی با اشاره به هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی احداث ساختمان جدید پلاسکو ادامه داد: برای پروژه احداث ساختمان جدید پلاسکو و احداث یادمانی از شهدای آتش نشان در ساختمان جدید پلاسکو مسابقه‌ای برگزار شد که نتیجه آن نیز می‌بایست ملاک صدور «پروانه ساختمان» و «دستور نقشه» برای کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی می‌شد.

اسلامی اضافه کرد:، ولی متأسفانه چند مشکل در این مسیر به وجود آمد که برای حل آنها، این جلسه با دعوت آقای فتاح رئیس بنیاد مستضعفان برگزار شد.

اسلامی تاکید کرد: ما سعی کردیم در این جلسه با یک تفاهم، ابهامات و نقاطی که ممکن بود باعث توقف کار شود را برطرف کنیم تا بر اساس آن شهرداری بتواند صدور پروانه ساختمان پلاسکو جدید را تسریع کند و بنیاد مستضعفان نیز سریع‌تر این پروژه را اجرایی کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه در وضعیت خوبی قرار دارد افزود: در جلسه امروز موانع و مشکلاتی که بین همکاری شهرداری و بنیاد مستضعفان وجود داشت، حل و فصل شد و با توجه به دستور شهردار تهران مبنی بر برطرف کردن این موانع، ساخت پلاسکو جدید سرعت می‌گیرد.

فتاح: از زمان بندی ساخت پلاسکو عقب نیستیم

پرویز فتاح نیز در حاشیه این جلسه با اشاره به تلاش بنیاد مستضعفان برای تکمیل ساختمان جدید پلاسکو تا نیمه دوم سال آینده گفت: ما از زمانبندی احداث پلاسکو که طرح جدید آن از اسفند ۹۷ شروع شد، عقب نیستیم؛ چراکه همان زمان نیز بنیاد مستضعفان اعلام کرده بود ۲ سال برای اجرایی کردن این طرح جدید، نیازمند زمان است؛ لذا با هماهنگی شکل گرفته و پیشرفت پروژه امیدواریم بتوانیم در نیمه دوم سال ۹۹ احداث ساختمان جدید پلاسکو را به اتمام برسانیم.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: البته گرچه مسائلی بین ما و شهرداری تهران وجود داشته، ولی این مسائل، موضوعات درون خانواده است و هرگز مانع ساخت پلاسکو نشده و انشاالله این مسائل به نفع مردم و کسبه حل و فصل می‌شود.

وی با بیان اینکه در ماجرای پلاسکو هر بخشی باید مسئولیتی را چه از نظر هزینه‌ای و چه از نظر مجوز‌های لازم بپذیرد؛ گفت: بالاخره از نظر حقوقی نیز ما در مقابل این سوال قرار داریم که چرا باید بنیاد مستضعفان همه هزینه‌های ساخت را متقبل شود؟ ولی ما نمی‌خواهیم از وعده‌ای که داده بودیم عدول کنیم.

فتاح با اشاره به ۲ مورد اختلاف میان بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران گفت: در جریان احداث ساختمان جدید پلاسکو ما ۲ اختلاف با شهرداری تهران داشتیم یکی موضوع تأمین پارکینگ بود که با ورود آقای وزیر و با توجه به سوابق مذاکرات قبلی، حل و فصل شد و قرار شد تا «تیک مربوط به پارکینگ» برای بارگذاری نقشه‌های پلاسکو برداشته شود تا ما نیز بسرعت برای اخذ پروانه که یک موضوع مهم است اقدام کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: نکته دوم نیز موضوع پرداخت عوارض این ساختمان به دنبال حقوق مکتسبه آن بود که با توجه به سوابق امضای اعضای کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی و معماری، با شهرداری تهران به توافق نظری کلی رسیدیم و این اتفاق نظر وجود داشت که هیچ مانعی برای پیشرفت پروژه ایجاد نشود.

فتاح درخصوص هزینه ساخت پلاسکو جدید نیز گفت: هزینه احداث ساختمان پلاسکو حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است که این رقم بدون احتساب هزینه‌های جانبی همچون هزینه عوارض و هزینه خرید زمین مجاور برای تجهیز کارگاه است.

حناچی: این جلسه فصل الخطاب است

پیروز حناچی شهردار تهران نیز در حاشیه این جلسه گفت: نگاه شهرداری نسبت به این پروژه اساساً نگاه مالی نیست و ما حساب‌های کلانی با بنیاد مستضعفان داریم و اگر هم حسابی درخصوص عوارض مکتسبه باشد در آن حساب‌های کلان محاسبه می‌شود.

وی در خصوص توافق شهرداری و بنیاد مستضعفان درخصوص پارکینگ پلاسکو نیز گفت: طبق توافق انجام شده مقرر شد، پارکینگ پروانه با همکاری بنیاد مستضعفان، مقاوم سازی شود و با همکاری شهرداری تهران در اختیار ساختمان پلاسکو و مراجعان آن قرار گیرد.

شهردار تهران با بیان اینکه موضوع پارکینگ ساختمان جدید پلاسکو، اصلی‌ترین موضوعی بود که باعث ایجاد موانعی در صدور پروانه این ساختمان می‌شد گفت: تمام تلاش ما این است که بر اساس اجرای تمامی این موارد، پروژه متوقف نشود؛ همچنین اگر عوارض حقوق مکتسبه نیز محاسبه شود و مشخص شود حقوق مکتسبه ساختمان جدید چیزی بیش از پلاسکوی قدیم است، این عوارض در قالب حساب‌های ما و بنیاد محاسبه خواهد شد.

حناچی تاکید کرد: این جلسه انشالله فصل الخطابی خواهد بود که اگر مطابق تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه حرکت کنیم مشکلی وجود نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پلاسکو بنیاد مستضعفان فتاح احداث ساختمان جدید پلاسکو رئیس بنیاد مستضعفان وزیر راه و شهرسازی بنیاد مستضعفان عوارض و پارکینگ ساختمان پلاسکو شهرداری تهران شهردار تهران پلاسکو جدید حقوق مکتسبه ساخت پلاسکو حل و فصل شد برگزار شد اتخاذ شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر برومند یکشنبه شب در نشست با مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با تشریح رسالت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تأمین مسکن مورد نیاز محرومان، خواستار همکاری بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی در این زمینه شد.

وی اظهار داشت: ساخت مسکن برای خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دولت با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و کمیته امداد در دستور کار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن بوشهر افزود: احداث واحد مسکونی برای این افراد از سال ۱۳۹۴ در تفاهم با سازمان بهزیستی، بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجلس و دولت آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدا مقرر شده بود تا خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر از سوی سازمان بهزیستی معرفی شوند تا کار احداث ساختمان‌ها آغاز شود.

برومند گفت: با بررسی و شناسایی یک خانواده در شهرستان دشتستان که ۵ عضو معلول دارد، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در تلاش است نسبت به تأمین مسکن مقاوم برای این خانواده اقدام کند.

وی تأکید کرد: جهت تأمین سرپناه ایمن برای این خانواده همراهی و همکاری نهادهای حمایتی و انجمن خیرین مسکن ساز استان ضروری است.

کد خبر 6097729

دیگر خبرها

  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان