Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین دوره از رقابت‌های وزنه‌برداری فجرکاپ، امسال در استان گیلان و به میزبانی شهر رشت برگزار می‌شود. رقابت‌هایی که یکی از مراحل گزینشی المپیک ۲۰۲۰ توکیو محسوب می‌شود و شانس خوبی برای افزایش امتیاز نمایندگان ایران در راه توکیو خواهد بود.

تیم ملی با ۷ وزنه‌بردار راهی رشت شد

محمد حسین برخواه، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان برای این دوره از بازی‌ها از ۷ ملی‌پوش دعوت کرده و با توجه به اینکه ایران میزبان رقابت‌های فجرکاپ است، نسبت به دیگر کشور‌ها می‌تواند با ۲ شرکت کننده بیشتر نسبت به سایر کشورها شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازی‌ها تنها در ۷ وزن المپیکی انجام می‌شود و هر کشور نیز می‌تواند از ۵ وزنه‌بردار در فجرکاپ استفاده کند.

در ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری ایران در دسته ۶۱ کیلوگرم، حافظ قشقایی، در دسته ۸۱ کیلوگرم حسین سلطانی، در دسته ۹۶ کیلوگرم، رضا دهدار و کیانوش رستمی، در دسته ۱۰۹ کیلوگرم، علی هاشمی و امیر حقوقی و در نهایت در فوق سنگین علی داودی حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: هیچ اخطاری درباره رقابت‌های فجرکاپ دریافت نکرده ایم

رقابتی حساس برای ۳ ملی‌پوش ایرانی

با نگاهی به ترکیب ۷ نفره تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان در این دوره از بازی‌ها، تا حدود زیادی می‌توان نفرات مدنظر کادر فنی تیم ملی برای المپیک ۲۰۲۰ را پیش‌بینی کرد. حضور داشتن قشقایی، سلطانی، دهدار و حقوقی برای کسب سهمیه المپیک نیست و این ۴ وزنه‌بردار به دلیل اینکه شانسی برای کسب سهمیه توکیو ندارند، در این بازی‌های بین‌المللی، کسب تجربه خواهند کرد. اما اوضوع برای رستمی، هاشمی و داودی متفاوت است.

کادر فنی تیم ملی  با توجه به داشتن ۲ سهمیه وزنه‌برداری در توکیو، از بین رستمی، هاشمی و داودی، ۲ وزنه‌بردار را برای توکیو ۲۰۲۰ انتخاب خواهد کرد و رقابت‌های فجرکاپ در کنار بازی‌های آسیایی ازبکستان و غرب آسیا در امارات، آخرین مراحل گزینشی و ارزیابی برای وزنه‌برداران ایرانی خواهد بود. البته اگر سهراب مرادی را نیز همچنان یکی از شانس‌های رفتن به المپیک لحاظ کنیم، او رقیبی برای  رستمی در وزن ۹۶ کیلوگرم خواهد بود که البته رنکینگ جهانی مرادی در این دسته، شانس رسیدن او را به توکیو کمرنگ کرده است.

بیشتر بخوانید: غیبت سهراب مرادی در رقابت‌های فجرکاپ

استقبال نه‌چندان خوب از فجرکاپ

برگزاری همزمان رقابت‌های فجرکاپ با جام جهانی وزنه‌برداری در رم و البته مشخص شدن سهیمه المپیک بسیاری از کشور‌های مطرح دنیا همچون چین در توکیو ۲۰۲۰، باعث شد تا استقبال خوبی از این دوره از رقابت‌ها نشود و کشوری مثل چین بدون وزنه‌بردار و تنها با ۲ مدرس پا به رشت بگذارد. در بین تیم‌های شرکت کننده در این دوره از بازی‌ها اسامی  کشور‌هایی همچون نروژ، قرقیزستان، اردن، ارمنستان، اندونزی، بنگلادش، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، ترکمنستان، عراق، مغولستان، کامرون، قطر، یمن و ترکیه دیده می‌شود.

اصغر ابراهیمی، رئیس هیئت وزنه برداری استان گیلان، در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص این دوره از بازی‌های فجرکاپ اظهار داشت:‌  به نظر من استقبال خوبی از این بازی‌ها شده است. باتوجه به اینکه آخرین مراحل انتخابی المپیک را طی می‌کنیم، بسیاری از کشور‌ها سهمیه‌های لازم را دریافت کردند  و دیگر کشور‌هایی که همچنان نیاز به سهمیه المپیک دارند در رشت و رُم به رقابت می‌پردازند.

گیلان؛ آماده میزبانی از رقابت‌های بین‌المللی

ابراهیمی درباره نحوه میزبانی استان گیلان در این بازی‌ها ادامه داد: سالن ۶ هزار نفری شهدای رشت را برای این مسابقات کاملا تجهیز کردیم و نیاز‌های یک سالن استاندارد برای برگزاری بازی‌های بین‌المللی را فراهم کردیم. موضوع زیرساخت‌ها، فیبر نوری و دیگر مباحث را تدارک دیدیم. رئیس فدراسیون وزنه‌برداری و دیگر کارشناسان هم وقتی از سالن شهدای رشت بازدید کردند، از شرایط راضی بودند.

اضافه شدن ترکیه به جمع کشور‌های شرکت کننده

رئیس هیئت وزنه برداری استان گیلان درمورد کشور‌های شرکت کننده در فجرکاپ بیان کرد: برای اسکان تیم‌های شرکت کننده در این بازی‌ها، یک هتل ۵ ستاره را هماهنگ کردیم و اندونزی به عنوان اولین تیم به رشت آمد و آخرین تیم هم که به لیست تیم‌های شرکت کننده اضافه شد، کشور ترکیه بود.

بیشتر بخوانید: کشور ترکیه به رقابت‌های وزنه برداری جام فجر اضافه شد

او گفت: از شروع کاری که در این چند روز داشتیم، راضی هستم و امیدوارم پایان و نتیجه خوبی هم داشته باشیم و صبح روز یک‌شنبه بازی‌ها آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون وزنه برداری فجرکاپ کیانوش رستمی سهراب مرادی تیم ملی وزنه برداری دوره از بازی ها تیم های شرکت کننده شرکت کننده رقابت های فجرکاپ برای کسب سهمیه بین المللی بازی ها بیشتر بخوانید سهمیه المپیک استان گیلان رقابت ها اضافه شد کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۲۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملی‌پوش اسلحه اپه: بعد از ناکامی در کسب سهمیه المپیک مصمم‌تر شدم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیلی یکی از شمشیربازان اعزامی به رقابت های انتخابی زون آسیا در فجیره امارات بود که با وجود پیشروی تا مرحله نیمه نهایی از کسب سهمیه بازماند.

این ملی پوش اسلحه اپه بعد از صعود از مرحله مقدماتی موفق شد در رقابت با «عبدالعزیز الشاطی» از کویت ۱۵ بر ۱۱ پیروز شده و به جمع هشت بازیکن برتر راه یابد. «رانگ لی» از چین تایپه حریف اسماعیلی در این جدول بود. اسماعیلی در رقابت با او به برتری ۱۵ بر ۱۲ دست یافت و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. در این مرحله اما اسماعیلی برابر «هانگ وی هو» از هنگ کنگ با نتیجه ۱۵ به ۱۴ شکست خورد و از صعود و پیشروی تا قهرمانی برای کسب سهمیه بازماند.

اسماعیلی در حالی نتیجه دیدار نیمه نهایی خود در انتخابی زون آسیا را با تنها یک اختلاف امتیاز واگذار کرد که حریفش در نهایت قهرمان اسلحه اپه شد و تنها سهمیه این اسلحه برای المپیک پاریس را از آن خود کرد.

محمد اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد عملکردش در این رقابت ها گفت: سطح مسابقات بسیار بالا بود. رقابت های اسلحه اپه با حضور ۲۴ نفر برگزار شد در حالی که مسابقات در سایر اسلحه ها مانند همیشه با تعداد شرکت کننده کمتری برگزار شد. همین مساله هم رقابت های این اسلحه را سخت تر کرده بود.

وی ادامه داد: در این شرایط من تا مرحله نیمه نهایی پیش رفتم. در مرحله اول حذفی بازیکن کویتی که در المپیک ۲۰۱۶ شرکت داشت را شکست دادم. سپس بازیکن چین تایپه که در رده سنی جوانان قهرمانی آسیا را کسب کرده بود، از پیش رو برداشتم و در نهایت مقابل بازیکنی شکست خوردم که رنکینگ ۵۹ جهان را دارد و توانست از این مسابقات سهمیه هم بگیرد.

این ملی پوش اسلحه اپه با تاکید بر اینکه برای نخستین بار در رقابت های گزینشی برای کسب سهمیه المپیک شرکت می کرد، تصریح کرد: به خاطر مسایلی مانند اعزام حداقلی و انتخابی بودن ورزشکار اعزامی، تا به امسال فرصت حضور در مسابقات گزینشی را پیدا نکرده بودم. برای المپیک ۲۰۲۶ آقای عاشوری به مسابقات گزینشی رفت و برای المپیک توکیو هم فرصت در اختیار محمد رضایی قرار گرفت. رضایی در مرحله یک چهارم حذف شد. فکر می کنم در بین نفراتی اعزامی اسلحه اپه به ادوار مختلف مسابقات گزینشی المپیک، من بهترین عملکرد را داشتم.

محمد اسماعیلی تا مرحله نیمه نهایی رقابت های انتخابی زون آسیا پیش رفت اما در نهایت از قهرمانی و کسب سهمیه المپیک بازماند

اسماعیلی برگزاری منظم و مستمر اردوهای آماده سازی را از عوامل موثر در عملکرد خوبش عنوان کرد و گفت: فدراسیون به نسبت بودجه و امکاناتی که در اختیار دارد و به خصوص به نسبت ادوار گذشته، برگزارکننده اردوهای منظم تری برای اسلحه اپه است. در ماه های اخیر تمرینات خوبی زیر نظر حامد صداقتی داشتم. البته هنوز تا ایده آل شدن فاصله داریم اما در کل نسبت به گذشته شرایط تمرینی و ا ردویی خیلی بهتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط تمرینی و اردو تاثیر مستقیم و بالایی روی عملکرد دارد. همین شمشیرباز چین تایپه که باعث حذف من شد و در نهایت هم سهمیه گرفت، در تمام رویدادهایی که پیش از انتخابی زون آسیا برگزار شد، شرکت داشت و حتی چند کمپ بین المللی به میزبانی آلمان، مجارستان و ... را هم سپری کرده بود.

شمشیرباز اسلحه اپه تصریح کرد: با این حال من تنها با یک اختلاف امتیاز به این بازیکن با این همه برنامه آماده سازی باختم. من از مسابقات انتخابی زون آسیا سهمیه نگرفتم اما دقیقا همین مسئله مصمم ترم کرد به اینکه با انگیزه و قدرت بیشتری تمریناتم را ادامه بدهم و از شرایط فعلی که با وجود خیلی کمبودها مهیا می شود، بیشترین استفاده را ببرم. به خصوص که مسابقات قهرمانی آسیا (تیر - کویت) را در پیش دارم.

وی با بیان اینکه این رقابت ها در دو بخش تیمی و انفرادی برگزار می شود، گفت: عملکرد خوب در این رقابت ها خیلی مهم است به خصوص که قرار است نتیجه این رقابت ها ملاک ارزیابی برای حضور در بازی های آسیایی هم باشد. بنابراین مصمم به نتیجه گیری در رقابت های قهرمانی آسیا هستیم. به خصوص نتیجه گیری در بخش تیمی اهمیت زیادی برای‌مان دارد. کارگروهی همیشه تاثیرگذارتر است.

اسماعیلی در مورد پیش بینی خود از مسابقات قهرمانی آسیا و اینکه به مدال هم فکر می کند، گفت: مراحل اول برای‌مان خیلی مهم است. به خاطر حضور کمتری که نسبت به دیگر کشورها در میادین بین المللی داریم، رنکینگ پایین تری داریم. بنابراین معمولا در مراحل اولیه با کشورهای قوی روبرو می شویم. اگر بتوانیم از این مرحله عبور کنیم، به مدال هم فکر می کنیم.

این ملی پوش اسلحه اپه شمشیربازی ایران که عضو تیم باشگاهی چادرملو است در مورد فعالیت باشگاهی خود نیز گفت: فعلا صدرنشین جدول رده بندی هستیم. دیدارهای دور رفت را بدون باخت تمام کردیم و در چند دیداری هم که از مرحله برگشت برگزار شد هم شکستی نداشتیم. امیدوارم این روند را در دیدارهای باقی مانده دور برگشت هم ادامه دهیم تا قهرمان این اسلحه شویم.

کد خبر 6097115 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • کسب ۳ مدال طلا توسط بانوی وزنه بردار کردستانی
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور، سهم دختران استان همدان
  • یک طلا و یک نقره وزنه برداری نوجوانان کشور برای دختران همدان
  • دختر مازندرانی ستاره روز نخست مسابقات وزنه‌برداری کشور
  • ملی‌پوش اسلحه اپه: بعد از ناکامی در کسب سهمیه المپیک مصمم‌تر شدم
  • ٧ طلا، سهم دختران وزنه‌بردار کرمانی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند