Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمالوندی گفت: اقدام آمریکا در تحریم رئیس سازمان انرژی اتمی با توجه به نداشتن ارزش معنوی و مادی، نه تنها بی ارزش است بلکه ایران را نیز مصمم می‌کند تا گام‌های خود در مسیر هسته‌ای را محکم‌تر بردارد.

به گزارش ایسنا، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی تحریم علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی را یک اقدام سیاسی و بی‌ارزش دانست و عنوان کرد: آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند زمینه‌های روانی و رسانه‌ای را ایجاد کنند تا بتوانند اهدافشان در یک فضای ذهنی و روانی را پیاده کنند در حالی که در واقعیت چنین موفقیت هایی را به دست نمی‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در یک برنامه رادیویی تصریح کرد: آمریکایی‌ها درک درستی از شرایط و فضای جمهوری اسلامی ایران ندارند و اساسا آن ها نه فقط در ارتباط با ایران بلکه در ارتباط با مسائل عمده بین المللی فهم و درک درستی ندارند و به همین دلیل اقداماتی انجام می دهند که در فضای سیاسی عجیب و غریب و در عین حال بی اثر است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی، تحریم علی‌اکبر صالحی را از جمله اقدامات عجیب و بی اثر آمریکایی ها دانست و اظهار کرد: آمریکا با تحریم افراد، دارایی های افراد را بلوکه می کند اما دکتر صالحی در آمریکا دارایی ندارد. بنابراین این نوع تحریم ها چون پشتوانه بین المللی و سازمان ملل را ندارد، ارزش و ضمانت اجرایی هم ندارد و تنها می تواند در حوزه رسانه و سیاسی کمی فضاسازی کند.

وی بیان کرد: اقدام آمریکا در تحریم رئیس سازمان انرژی اتمی با توجه به نداشتن ارزش معنوی و مادی، نه تنها بی ارزش است بلکه ایران را نیز مصمم می کند تا گام های خود در مسیر هسته ای را محکم تر بردارد.

کمالوندی برنامه هسته‌ای ایران را شفاف و صلح‌آمیز دانست و عنوان کرد: برنامه هسته‌ای ایران بر اساس اقدامات و سیاست های کشورهای دیگر نخواهد بود و آن چیزی را انجام می دهیم که به نفع کشور باشد. اگر این تحریم ها اثری در ایران داشت، باید جمهوری اسلامی ایران را وادار به تجدید نظر در برنامه هسته ای خود می کرد اما مسلم است نه تنها این اتفاقات نخواهد افتاد، بلکه ایران با جدیت بیشتری برنامه هسته ای را به نحو احسن پیش خواهد برد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ، هدف آمریکایی ها از تحریم هسته ای کشورمان را توقف غنی سازی عنوان کرد و اظهار داشت: دولت ترامپ در حالی می خواهد این کار را انجام دهد که هیئت حاکمه قبلی آمریکا در زمان اوباما این کار را امتحان کرده بود و متوجه شده بود، چنین هدفی امکان پذیر نیست و جمهوری اسلامی ایران زیر بار این خواسته نمی رود و این موضوع ثابت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دكتر علي اكبر صالحي سخنگوی سازمان انرژی اتمی رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران برنامه هسته ای آمریکایی ها بلکه ایران هسته ای نه تنها محکم تر بی ارزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای